Groepshotel Abisko 28 persoons

Abisko is met 14 slaapkamers met eigen sanitair, plus 3 extra connected slaapvertrekken en 37 bedden en een grote groepsruimte met keuken, eettafels en loungehoek, het grootste groepshotel van Netl de Wildste Tuin. 

De slaapkamers hebben comfortabele twinbedden met luxe 4-sterren boxspring matrassen, hypoallergeen dekbedden en kussens voor een heerlijke nachtrust.  Er zijn kamers met mindervaliden-sanitair, connecting deuren, en geschakelde kamers met stapelbedden (90x200) voor de jeugd. De slaapkamers zijn voorzien van een PVC-vloer, hebben een eigen terrasje of balkon, een badkamer met douche, wastafel en toilet, flat screen tv, bureau, tafel met twee stoelen en gratis WiFi.
 
De groepsruimte heeft een ruime keuken, eettafels, een bar met 2 koelkasten, en een lekkere loungehoek met TV. Met daarbij een groot buitenterras met BBQ-hoek en vuurplaats. Samen uit eten in het strandpaviljoen of gebruik maken van de maaltijdservice, dat kan natuurlijk ook.

Kies en combineer de lol van samen zelf doen en het gemak van onze professionele horeca en kies uit de vele voorzieningen en mogelijkheden op recreatiepark de Wildste Tuin. We zijn bijvoorbeeld een geliefde trouwlocatie, een hip festival terrein (Wildeburg) en het NK cross country 2019 en 2020 is hier. Op het park liggen 2 campings, een obstacle trainingsparcours, beachvolleybalvelden, zwemwater met stranden en een strandpaviljoen. Er is viswater en volop speelnatuur met modderglijbaan en bamboejungle.
Bovendien streven we naar een Blue Zone -  een gebied waar mensen gelukkig en vitaal oud worden.

Het organiseren van studenten-, vrijgezellen- of drinkfeesten is in deze accommodaties niet toegestaan.
Netl de Wildste Tuin is vuurwerkvrij ook tijdens Oud en Nieuw

Inclusief

  • Gratis toegang Netl de Wildste Tuin

Extra bij te boeken

  • Handdoekenpakket
  • Keukenlinnenpakket
  • Campingbedje (excl. linnengoed)
  • Kinderstoel
Boek Groepshotel Abisko 28 persoons