Camping


Netl de Wildste Tuin heeft 2 kampeerterreinen:
  1. het Heliveld vooraan op het park en
  2. kampeerterrein de MIG achter op het park.
Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan bij Netl de Wildste Tuin,
ook niet in de accommodaties of op de kampeerterreinen.Heliveld

Kampeerplaatsen
Caravans en Tenten hebben de ruimte op het Heliveld. In de buurt van een oude SARS reddingshelikopter liggen ruime kampeerplaatsen.

Camperplaatsen
Je vindt hier 15 ruime camperplaatsen met stroom bij het erf, omringd door bamboe, bomen en struiken.
In de buurt van sanitair, de recreatieruimte en andere kampeerders.

Trekkersplekken
Op doorreis? Op het trekkersveld op kampeerterrein Heliveld breng je de nacht voordelig door en heb je evengoed vrij entree in het dagrecreatiepark.

Pod Trekkershutten
Overnachten in een trekkershut is een eenvoudige maar comfortabele manier om zonder al te veel bagage van plek naar plek te trekken. Bij Netl staan 2 geïsoleerde PODS, houten trekkershutten met zinken daken, die in de zomer de hitte en in de winter de kou buiten laat. In de POD vind je een uitschuifbaar tweepersoonsbed met twee hoofdkussens.
Bedlinnen/ slaapzakken neem jezelf mee. Lees hier meer over de PODS >


Kampeerterrein de MIG

Tentplaatsen
Wil je lekker midden in de natuur kamperen? Zet dan je tent op, op kampeerterrein de Mig van Netl de Wildste Tuin op 1 van de 30 ruime tentplaatsen aan de Zwolse Vaart.

Camperplaatsen
Hier zijn 5 camperplekken, zonder stroom, met wijds uitzicht op polderland.


Mini tuintjes

Bij iedere kampeerplek op het Heliveld is een minituintje. Pluk verse kruiden naast je tent voor een kopje thee, een soepje of ander eigen gerecht. Natuurlijk leuk als je een handje helpt met onkruid trekken. Gaan je vingers lekker van ruiken.

Kampvuurtje

Maak je eigen kampvuurtje in de daarvoor bestemde houtkacheltjes. Houd rekening met de aanhoudende droogte en stook veilig. Zorg dat het vuur uit is, wanneer je gaat slapen. Brandhout is te koop in de buurt van de sanitairgebouwen.

Vrij toegang Netl de Wildste Tuin

Kampeerders hebben vrij toegang tot dagrecreatiepark Netl de Wildste Tuin met zwemstrandjes, bamboejungle, strandpaviljoen, modderglijbaan en avontuurlijk speellandschap.

Bosrijke omgeving

Door de Wildste Tuin loop je zo het Voorsterbos in, van goede buur Natuurmonumenten. Het Voorsterbos, met Waterloopbos, is bijna 1.000 hectare en 70 jaar oud.