COVID-19

Onderstaande verblijfsinformatie is bijgewerkt op 14 september j.l., rekening houdend met de COVID-19 maatregelen. Heb je een reservering gemaakt voor later in het jaar? Neem dan een maand van te voren contact met ons op, dan informeren we je of deze verblijfsinformatie nog van toepassing is.

Welkom

Het park is 90 voetbalvelden groot en heeft 5 stranden, we kunnen echt veel mensen ontvangen, maar als men zich niet voldoende verdeeld over het park en daardoor geen afstand kan houden onderling, vinden wij het niet verantwoord om meer mensen toe te laten. Dan sluiten wij de poorten voor daggasten. Vriendenpashouders en groepsreserveringen blijven welkom. Wij zouden het liefst iedereen ontvangen, maar dat gaat deze zomer helaas niet.

Huishoudens zijn welkom om te verblijven op de camping, in een accommodatie of in een hotelkamer. 1 huishouden per hotelkamer, accommodatie, tent/ caravan/ camper.

Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Bij aankomst bij Netl zul je gevraagd worden naar je gezondheid en om je contactgegevens te noteren op een lijst. Dit is een landelijk ingevoerde maatregel.
Wij vertrouwen op je eerlijkheid en begrip wanneer we, vanwege de volksgezondheid, je boeking noodgedwongen moeten annuleren.
Mocht je tijdens je verblijf bij Netl Corona symptomen krijgen, isoleer jezelf en laat een familielid of vriend dit dan melden bij de campingbar Kallumaan of Netl receptie.Sanitaire voorzieningen
De strandtoiletten, toiletten en de douches in de sanitairgebouwen op de kampeerterreinen zijn geopend.
Bij de waterkranen op de kampeerterreinen en de afwasplekken met warm water bij de sanitairvoorzieningen kun je handen wassen.

Veilig en schoon
Bij het receptiegebouw, het Strandpaviljoen, de groepshotels en bij sanitairgebouwen hangen desinfectie dispensers.
De schoonmaak van de hotelkamers en accommodaties vindt 2 uur na je vertrek plaats.
Alle accommodaties en kamers worden hierbij uitvoerig gelucht en alle contactplekken worden intensief gereinigd.
EHBO koffers zijn aanwezig in de receptie, het Strandpaviljoen en op het Mediterraans Terras.
Er hangt een AED aan de receptie (kant van het strand).

Betaling verblijf
Om jouw en onze veiligheid te waarborgen vragen we je de kosten van je verblijf voor aankomst online te voldoen. Dit kan direct bij het maken van een reservering of anders tot uiterlijk 7 dagen voor aankomst. Betalen kan gemakkelijk via de link in Mijn Tuin.

Inchecken
Inchecken voor de camping kan de hele week tussen 15.00 en 18.00 uur.

Uitchecken
Uitchecken doe je to 11.00 uur* door alles netjes achter te laten, afval in daar voor bestemde afbalbakken etc.
Om drukte te voorkomen mag je de Netl pas bij vertrek in de brievenbus vooraan het park doen. Dan hergebruiken we die. Factuur voor douche of wasserette kosten wordt je na vertrek per mail toegezonden.
* Uitchecken hotelkamers tot 10.00 uur.

Netlpas
Bij aankomst ontvang je een Netlpas. Je gebruikt de pas om de algemene slagbomen voor aan het park te openen om het park op te gaan. Afrijden kan ten alle tijden.
Je gebruikt je Netlpas ook om de douche te activeren (per minuut wordt er €0,25 cent in rekening gebracht) en voor het openen van je accommodatie. De deur sluit automatisch, laat je pas dus niet in de accommodatie liggen.


Strandpaviljoen en het terras
Vanaf nu moet je reserveren voor een tafel binnen en buiten.
Wanneer je lekker zit, bestel je zelf op je mobiele telefoon:
  • scan de QR code op de tafel
  • bestel en betaal online
  • snel, makkelijk en veilig
  • je bestelling wordt bij je aan tafel geserveerd
Dit minimaliseert de contactmomenten en vergroot daardoor de veiligheid van gasten en medewerkers.

Eet & Drink voucher
Met het ingaan van het online bestellen op het terras, kunnen we nu geen Eet&Drink vouchers meer aanbieden.
Kom je regelmatig? Dan is een vriendenpas een aanrader.

Hotelkamers
De hotelkamers beschikken over eigen sanitair en een koelkastje. Een koffiezetapparaat en/of waterkoker mag je zelf meenemen.

Wasserette en Kookpunt
De wasserette op het Heliveld en het Kookpunt op de MIG zijn geopend.

Elektra
Gratis elektra op plekken waar dit aanwezig is. Bij kampeer- en camperplekken op het Heliveld is 10 ampère stroom beschikbaar. Sommige trekkersvelden op het Heliveld hebben geen elektra.
Bij de tentplekken op de MIG is 4 ampère stroom aanwezig, de camperplekken hebben geen elektra. Doet je stroom bij het aansluiten van je campingstekker het niet? Neem dan contact op met de receptie, we kunnen dit op afstand voor je regelen.

Huisdieren
Honden (m.u.v. hulphonden) en andere huisdieren zijn niet toegestaan.

Receptie en noodnummer
De receptie is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09-17:30 uur en op zaterdag en zondag van 10-17:00 uur via info@netl.nl en 0527-203043.
Bij noodgevallen buiten openingstijden bel je naar: 06-29604690.

Handige adressen
Huisartsenpraktijk Marknesse: Emmeloordseweg 2a, 0527-203000 (op werkdagen tussen 08:00-
Maatregelen RIVM omtrent COVID-19
Blijft op de hoogte van de algemene richtlijnen van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus-covid-19