Kleurrijk genieten

Van 16 april t/m 8 mei 2022 vindt het Tulpenfestival plaats. Met ruim 2.000 hectare bollenvelden is de Noordoostpolder één van de grootste bloembollengebieden van Nederland. De vele kleurrijke tulpenvelden in het voorjaar zijn een lust voor het oog en spectaculair om te bezoeken. Ideaal om te combineren met een bezoek aan Netl Camping Kallumaan. 

Kampeerplek MIG 1

Kamperen tijdens het Tulpenfestival

Wil je de Tulpenroute volgen maar ontbreekt er nog een fijne plek om tot rust te komen? Neem dan eens een kijkje op de accomodatiepagina van Netl Camping Kallumaan. We hebben een groot aanbod aan verblijven en onze camping is perfect geschikt voor alle leeftijden. Naast overnachten is er nog veel meer te beleven op de camping, zoals relaxen op het strand, heerlijk dineren of deelnemen aan verschillende activiteiten. Klik hieronder voor meer informatie over hoe je het Tulpenfestival kunt combineren met een onbegrensd vakantiegevoel. 

Fietsen in de polder.jpg

Huur een fiets

De ideale manier om de tulpenroute in volle glorie te ontdekken is om een prachtige fietstocht te maken langs de bloeiende tulpenvelden. Fietsen zijn te huur op de camping en brengen je naar de mooiste plekken van de noordoostpolder. Met een uitgebreid aanbod van stadsfietsen en mountainbikes is er altijd wel een die geschikt is voor jou. 

Fruitbloesem.jpg

Lokale lekkernijen

Vink Fruitboerderij ligt vlakbij fruitdorp Kraggenburg, het dorp waar ook onze camping zich begeeft. Vink heeft 22 hectare aan boomgaard waar appels, peren, bramen, stoofperen en pruimen worden geteeld. Gezond, maar bovenal verrukelijk. Alle gasten van Netl Camping Kallumaan kunnen bij fruitbedrijf Vink een rondje door de boomgaard komen wandelen om de heerlijk ruikende fruitbloesem te bewonderen. Wil je meer informatie over Vink, klik dan op de onderstaande knop.