De Club van Sinterklaas film exclusief te zien bij Netl

"Kom jij kijken waar de stoomboot van Sinterklaas is gestrand? Midden in de Noordoostpolder, namelijk bij het Netl strand"

Omdat wij als locatie onderdeel zijn geweest van De Club van Sinterklaas film: De Gestrande Stoomboot, mogen wij op 26 november deze film exclusief aan jullie tonen bij ons op het park. Deze dag gaan wij samen vieren met leuke activiteiten, de lekkerste lekkernijen, onze vrolijke Netl Pieten en zelfs 2 vertoningen van De Club van Sinterklaas films. Geniet na de film van een heerlijk hapje en drankje bij ons in het Strandpaviljoen.

Vanwege groot succes zijn de films ''De Gestrande Stoomboot''(2023) en ''De Club van Sinterklaas en de Race tegen de klok'' (2022) volgeboekt. Het is helaas niet meer mogelijk om je nog aan te melden.
Zin om kennis te maken met de locatie waar de nieuwste Club van Sinterklaas film is opgenomen. Kom dan gezellig naar ons park en ga op avontuur. 

Bekijk hieronder het complete dagprogramma.

De Club Van Sinterklaas Film (trailer)

Bekijk nu alvast de trailer van de Club van Sinterklaas film: De Gestrande Stoomboot 2023

Dagprogramma 26 november 2023

10:00 Het Strandpaviljoen is geopend en onze Netl Pieten heten je welkom! Kies alvast de allerlekkerste snack uit voor tijdens de film. Wat dacht je van kruidnoten popcorn?

11:00
 Start vertoning van de film: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot (2023)

12:30
 Na de film kun je heerlijk bijkomen met een fijne lunch en vergeet niet de hoek van knutsel Piet te ontdekken en maak een leuke herinnering.

15:00
 Start vertoning van de film: De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok (2022)

16:30
 Sluit deze ''De Club van Sinterklaas dag'' af met een heerlijk hapje en drankje in het Strandpaviljoen en kleur nog even je allermooiste kleurplaat in voor de Sint.