Familiedag

Iets vieren bij Netl de Wildste Tuin vindt iedereen TOP! En is ook nog voordeliger dan je denkt, want Netl heeft alles al in huis voor een geslaagd feest. Want zelfs al heb je thuis de ruimte, laat maar eens uitrekenen wat dat allemaal kost, de huur van tafels en stoelen, een koffiezetapparaat, waterkoker, warmhoud container met kannen, kopjes en glaswerk, een bar met koeling en tap, koelkasten voor frisdrank en wijn, en misschien wel een toiletwagen en een feesttent. Iets vergeten? Komt bij, wil je druk zijn met organiseren of de tijd nemen voor je gasten?

Netl de wildste Tuin locatiesNetl heeft verschillende mooie locaties en je kunt bij ons kleine hapjes nemen, een pizzapuntenparty of BBQ’s houden, maar ook een foodtruck aan laten aanrukken of een exclusief diner laten serveren. Voor deze nieuwe formule werken we samen met partners uit de regio.

Samen wat doen op het park kan natuurlijk ook zoals Pitch & Putten of beachvolleyballen. De kids kun je lekker de natuurspeeltuin in laten gaan, zodat jullie ongestoord kunnen bijpraten. We denken en helpen graag mee over een goed georganiseerd en gezellig feest. Mail info@netl.nl, bel 0527-20 30 43 of kom langs voor een afspraak.