Groepshuis Voss 8 persoons

Welkom in onze vier moderne ‘Scandinavische’ groepshuizen, gemaakt voor een relaxte actieve tijd met elkaar. De kleurige houten gebouwen met grasdaken, liggen in een prachtige setting en bieden de privacy van een eigen hotelkamer met de faciliteiten van een groepslocatie.

Kies en combineer de lol van samen zelf doen en het gemak van onze professionele horeca en kies uit de vele voorzieningen en mogelijkheden op recreatiepark de Wildste Tuin. We zijn bijvoorbeeld een geliefde trouwlocatie, een hip festival terrein (Wildeburg) en het NK cross country 2019 en 2020 is hier. Op het park liggen 2 campings, een obstacle trainingsparcours, beachvolleybalvelden, zwemwater met stranden en een strandpaviljoen. Er is viswater en volop speelnatuur met modderglijbaan en bamboejungle.
Bovendien streven we naar een Blue Zone -  een gebied waar mensen gelukkig en vitaal oud worden. 
 
Groepshuis Voss heeft naast een groepsruimte met keuken en loungehoek, 4 slaapkamers met eigen sanitair. Voss is herkenbaar aan zijn prachtige Zweeds rode kleur: Falu Röd.

De twee persoonskamers op de begane hebben comfortabele twinbedden, met luxe 4-sterren boxspring matrassen, hypoallergeen dekbedden en kussens voor een heerlijke nachtrust.  Boven zijn 2 drie persoons kamers stapelbedden voor de jeugd. Alle kamers zijn voorzien van een PVC-vloer, badkamer met douche, wastafel en toilet, flat screen tv, bureau, tafel met twee stoelen en gratis WiFi.

Ieder groepshuis heeft een groepsruimte met ruime keuken, eettafels en een lekkere loungehoek met TV. Met daarbij een groot buitenterras met BBQ hoek en vuurplaats. Samen uit eten in het strandpaviljoen of gebruik maken van de maaltijdservice, dat kan natuurlijk ook.
 
Het organiseren van studenten-, vrijgezellen- of drinkfeesten is in deze accommodaties niet toegestaan.
Netl de Wildste Tuin is vuurwerkvrij ook tijdens Oud en Nieuw.

Inclusief

  • Gratis toegang Netl de Wildste Tuin

Extra bij te boeken

  • Handdoekenpakket
  • Keukenlinnenpakket
  • Campingbedje (excl. linnengoed)
  • Kinderstoel
  • Late check-out
Boek Groepshuis Voss 8 persoons