Word jij onze nieuwe collega?

Op zaterdag 2 maart organiseren wij een open dag voor iedereen met interesse in een (vakantie)baan of stage bij Netl en Netl Camping Kallumaan. Sluit die dag aan bij rondleidingen over het park, maak een praatje met werknemers van diverse afdelingen, doe mee aan leuke activiteiten en sluit de dag af met een hapje en drankje. Een perfecte manier om Netl te leren kennen! Lijkt dit je wat? Meld je dan aan via de onderstaande knop (aanmelden is niet verplicht) en kom langs op 2 maart tussen 10:00 en 16:00 uur en wie weet ga jij naar huis met een nieuwe baan of stage op zak! 

Aangenomen? Dan mag jij dit seizoen met je vrienden of familie komen kamperen op onze gezellige camping. 

Netl is een groeiend, divers bedrijf met vele mogelijkheden. Hierdoor is er voor iedereen wat wils! We zijn op zoek naar nieuwe collega's en stagiairs voor de volgende afdelingen: Horeca / Events / Huishouding / Receptie / Nachtbaas / Allround / Strandjutter / Keuken.

Mocht je nu al willen solliciteren, stuur dan je CV + motivatie door naar pz@netl.nl.

Adres: Leemringweg 19, 8317 RD Kraggenburg

Over Netl

Een recreatiegebied, camping, trouwlocatie, vergaderplek, natuurgebied, sportlocatie, strand, natuurspeeltuin; festivalterrein; wat is Netl eigenlijk niet? 

In een tijd waar we uren tekort komen valt het niet mee om stil te staan en bewust te leven. Daarom hebben we bij Netl een omgeving gevormd die stimuleert tot bewegen en samen zijn. Een buitenplaats vol wilde natuur met tijd voor elkaar en bezinning. De wildste tuin van Netl is gemaakt door en voor mensen, met hart voor natuur.

Meer informatie?

Email: info@netl.nl
Tel.: 0527 203 043