KallumaanVier de zomer in juli en augustus in ons tijdelijke dorp vol wilde natuur, strandjes en creativiteit. We zetten een romantisch hutje, tipi of safaritent voor je klaar op natuurspeelplaats Netl de Wildste Tuin in de Noordoostpolder. De camping hebben we volledig volgens de richtlijnen van het RIVM ingericht. Pak je biezen en kom bij ons onthaasten.

In ons minidorp slaap je met comfort op één oor. Op ruime kampeerplekken hebben we uiteenlopende charmante hutjes, tipi's en safaritenten voor je klaargezet. Vanaf je bed ben je zo bij een van de strandjes voor een ochtendduik. In de avond stook je je eigen vuurtje bij je tent. Om 23:00 uur zijn we stil op de camping, zodat we de volgende dag fit zijn voor een nieuw avontuur. Lees hier meer over pop-up familiecamping kallumaan >

Let op: Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan bij camping Kallumaan en bij Netl de Wildste Tuin.
Familiecamping
Kampeerterreinen Heliveld, Mig en Kallumaan vormen samen familiecamping Netl de Wildste Tuin.
Hou rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte. We doen het samen Kallum aan.

Aankomst & Vertrek
De aankomsttijd voor campinggasten van Kallumaan is op vrijdag en maandag vanaf 16.00 uur.
Uitchecken is dagelijks voor 11.00 uur bij de receptie, lever je Netl pas in bij de brievenbus vooraan het park of bij receptie.

Groepen
Het organiseren van studenten-, vrijgezellen- of drinkfeesten is op ons park niet toegestaan.

Minderjarig
Minderjarigen zijn welkom onder begeleiding van een ouder/ verzorger. Familiecamping Netl is geen jongerencamping.

Nachtrust
Om 23 uur is het rustig op de kampeerterreinen. Bij het strand kun je nog een drankje doen tot middernacht. Daarna gaan we allemaal rustig slapen zodat we de volgende dag weer lekker fris zijn.
Bij niet respecteren van de nachtrust ben je niet langer welkom bij Netl.

Elektra
Gratis elektra op plekken waar dit aanwezig is. Bij kampeer- en camperplekken Heliveld en Kallumaan is 10 ampère stroom beschikbaar. De trekkersveldplekken hier hebben geen elektra. De kampeerplekken op natuurkampeerterrein de MIG hebben 4 ampère, de camperplekken hier hebben geen elektra.