Kampeerplaats Heliveld

Caravans en Tenten hebben de ruimte op het Heliveld. In de buurt van een oude SARS reddingshelikopter liggen ruime kampeerplaatsen. Het is een ideale uitvalsbasis voor het dagrecreatiepark, met strandjes en het natuurspeelterrein in de bamboejungle.

Trekkersplek

Op het trekkersveld op kampeerterrein Heliveld breng je de nacht voordelig door en heb je evengoed vrij entree in het dagrecreatiepark.

Trekkershutten PODS

Overnachten in een trekkershut is een eenvoudige maar comfortabele manier om zonder al te veel bagage van plek naar plek te trekken. Bij Netl staan 2 geïsoleerde PODS, houten trekkershutten met zinken daken, die in de zomer de hitte en in de winter de kou buiten laat. In de POD vind je een uitschuifbaar tweepersoonsbed met twee hoofdkussens.
Bedlinnen/ slaapzakken neem jezelf mee. Lees hier meer over de PODS >

Minituintjes

Bij bijna iedere kampeerplek op het Heliveld is een minituintje. Pluk verse kruiden naast je tent voor een kopje thee, een soepje of ander eigen gerecht. Natuurlijk leuk als je een handje helpt met onkruid trekken. Gaan je vingers lekker van ruiken.

Kampvuurtje

Maak je eigen kampvuurtje in een houtkacheltje. Brandhout is te koop in de buurt van de sanitairgebouwen.

Let op!

De weekenden zijn voller en drukker omdat er vaak bruiloften en of gelegenheidsfeesten gegeven worden in het strandpaviljoen, het Mediterraans Terras, de Lodge en Mongoolse Ger. Hiervan kan men in de avonden geluidsoverlast verwachten.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan bij Netl de Wildste Tuin, ook niet op de kampeerterreinen.