Meetings & Events

Netl de Wildste Tuin is het inspirerende decor van festival Wildeburg en andere onvergetelijke meetings en events.
In drie moderne groepsaccommodaties met 31 hotelkamers kan er ook comfortabel worden overnacht.

Netl is bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten, want innovatief ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid zit in alle vezels van de organisatie. Een keten van kringloopbedrijven ( sinds 1982), Marktplaats.nl, kleding van brandnetels, en nu Netl ( sinds 2005), waar Blue Zones leidraad zijn voor de filosofie. Gezond eten en bewegen, saamhorigheid en zingeving maken dat mensen gelukkig en vitaal blijven in Blue Zones. Wie wil dat niet?

Netl de Wildste Tuin is 90 voetbalvelden groot en biedt naast een restaurant ook zalen, buitenlocaties, twee kampeerterreinen en 31 hotelkamers (86 bedden).

Samen met jou en onze partners hebben we de expertise en de faciliteiten om iedere bijeenkomst bijzonder te maken, zowel binnen als buiten.

Neem contact op voor inspiratie en een vrijblijvende afspraak met

Peter Euverman - Hospitality Coördinator
Tel: 0527 203043
Email: peter@netl.nlWe werken samen met onder meer: Young Capital, Deloitte, Rabobank, Gem. Noordoostpolder, Beversport, Rutgers & Posch, Helden Media, Uber Eats, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Provincie Flevoland, diverse onderwijs- en zorginstellingen, Landbouworganisaties, sportverenigingen, de Regionale Politie en Silverside.

Review

Lisa van Milt, Silverside: "Wij kijken terug op een zeer succesvol teambuilding weekend bij Netl de Wildste Tuin.
De groepsaccommodatie Abisko heeft onze verwachtingen ruim overtroffen:

- Ruim opgezet huis, moderne woonkamer en keuken, fijne slaapkamers met eigen sanitair en gezellige tuin inclusief vuurschaal!
- Een gave wild omgeving die onze zelf geregisseerde buitenactiviteiten perfect faciliteerde (zand, toestellen, bos, water).
- Catering perfect verzorgd gedurende het hele weekend! BBQ (inclusief kok) om van te smullen, prima lunch in het strandpaviljoen en elke ochtend verse klaargezette (en ruim voldoende) ontbijtbuffet in het huis.
Aanrader !"

Aukeline Tolman, Uber Eats: "Wij hebben afgelopen zomer onze team-offsite bij Netl gedaan.
Wat een unieke en leuke locatie! Het huis was perfect. Ruime, nette kamers met eigen badkamer. De vergaderruimtes (en met name de Jungle Lodge) zijn uniek, midden in de natuur! Daarnaast was al het eten en drinken perfect verzorgd. Zowel tijdens het organiseren als tijdens het verblijf was het personeel van Netl heel flexibel en behulpzaam. Ik ben de afgelopen 10 jaar op veel offsite locaties geweest en dit was verreweg de leukste!"


Debby van Wijnen, KPN: "Op zoek naar een leuke locatie voor een team 2 daagse met collega’s kwam ik bij Netl uit.
Ik heb groepshotel Abisko geboekt en heb samen met de collega’s 2 leuke dagen gehad.
Het huis was schoon, netjes en verzorgd. Er is voldoende ruimte om zowel zakelijke activiteiten als vrije tijds activiteiten te doen. Ook is alles in huis om zelf maaltijden te verzorgen.
In de ochtend hebben we het Sherlock Holmes GPS spel gedaan . Hierdoor waren we al vroeg op locatie. Het huis was niet bezet en werd ons de mogelijkheid geboden om onze spullen uit te laden en de koelkasten te vullen.
Ondanks dat het seizoen nog niet begonnen was is er een heerlijke lunch verzorgt in het restaurant wat speciaal voor ons open ging.
Tijdens het rondwandelen op het park kom je op verschillende plekken leuke, verrassende dingen tegen.
Zoek je een leuke en goed verzorgde locatie dan is Netl zeker de moeite waard."


Marieke Goote, Waterschap Zuiderzeeland: "We hebben twee dagen gebruik gemaakt met een groep van 35 personen van de locatie inclusief overnachting in de groepshotels.
In het voortraject is vanuit Netl goed meegedacht in de wensen die wij hadden. Het plezierige contact, het denken in oplossingen en de prettige en directe communicatie met onze vaste contactpersoon, de hospitality coördinator, zorgde ervoor dat alles van te voren tot in de puntjes is afgestemd.
Tijdens het verblijf zijn we hartelijk ontvangen en goed verzorg, ook culinair gezien. De kamers zien er netjes en verzorgd uit. De vergaderzalen voldeden aan al onze wensen en zijn flexibel in te richten.
Voor zakelijke bijeenkomsten een prachtige plek om te vergaderen en te overnachten.
Dank voor alle goede zorgen!"

Wim Ballemans, Stavoor: "Netl de Wildste Tuin was de perfecte locatie voor onze inspiratiedag over het Blauwe Zone Effect, Vitaal Werken en Leven. Het was een uitdaging om zo’n 85 HRM-ers en leidinggevenden te verleiden om ‘naar de polder’ te komen en dat is gelukt.
Onze gasten hebben er geen spijt van gehad. Na afloop was iedereen enthousiast over de prachtige locatie.
Niet heel de dag binnen zitten in een congrescentrum midden in de stad.
Nee, tussen de middag tai chi op het strandje of een wandeling door het prachtige landgoed.
Een workshop in een Mongoolse ger. De gezonde lunch op het prachtige terras.
Een wandelingetje door het park op weg van de keynote spreker naar de workshop.
Deze entourage zorgde voor een blije en vitale sfeer, die uitnodigt tot uitwisseling.
In het voorjaar gaan we onze eerste cursussen Pensioen in Zicht hier aanbieden.
Netl is een locatie die helemaal past bij onze Blauwe Zone-visie."