Netl ligt aan jouw voeten

Organiseren zit in onze natuur. Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor je bedrijfsfeest? Wij zijn graag het toneel van jouw dag. Ook sportevenementen, congressen of jubilea maken wij op maat. Veel organisaties als Nike, Uber, Deloitte en Bever gingen je al voor. Overlaad je met de talrijke opties, wij helpen je met kiezen.

Website_FC-1700.jpg

Festival Wildeburg

Elk jaar halverwege juli transformeert ons park in het festivaldorp Wildeburg. Vier dagen lang feest het uitbundig uitgedoste publiek tussen het groen en kunstige bouwwerken. Wildeburg is een dorp vol creatieve en muzikale waanzin, dat door velen wordt geprezen als het leukste festival van Nederland. We zijn trots om hen te gast te hebben! Ook voor jou is het mogelijk om je eigen bedrijfsfestival te organiseren, zoals Bever, Nike en Young Capital eerder deden.

Website_FC-7997.jpg

NK Cross

Netl is startklaar voor allerlei sportevenementen. In 2019 renden de veldlopers van het NK Cross voor het eerst over ons park. Het terrein werd geroemd om de zeer uitdagende parcours met verschillende ondergronden. In 2020 maakte het NK haar rentree.

AV NOP Voorzitter Cor van den Berg: “De paden worden afgewisseld van gravel, zand, houtsnippers en gras en gaan soms door een ware jungle van bamboe. Voor iedere nieuwkomer een onvergetelijke verrassing.”

Bewonder onze natuur en doe inspiratie op voor jullie dag.

Neem een virtuele tour
Website_FC-1712.jpg

COVID-19

Bij ons vertoef je coronaproof, maar ga wel voorbereid op pad

Bekijk onze maatregelen

Event op maat

We stellen graag samen met jou het perfecte event samen.  Neem vrijblijvend contact op of vraag de informatiebrochure aan.

Neem contact op

Zij gingen je al voor!

Young Capital, Deloitte, Rabobank, Gemeente Noordoostpolder, Beversport, Rutgers & Posch, Helden Media, Uber Eats, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Provincie Flevoland, diverse onderwijs- en zorginstellingen, Landbouworganisaties, sportverenigingen, de Regionale Politie en Silverside.

  • Website_FC-7997.jpg
  • Website_FC-0660.jpg
  • Website_FC-0647.jpg
  • Website_FC-5897.jpg
Verrekijker Netl vergaderen

Meer weten?

We stellen graag samen met jou de perfecte dag samen. Neem vrijblijvend contact op of vraag de informatiebrochure aan.

Bel: 0527 203043

Mail: info@netl.nl

Informatiebrochure

Wil je onze informatiebrochure als PDF ontvangen? Vul je mailadres in, dan komt hij direct naar je toe.

Je gegevens