MenukaartONLINE BESTEL APP:

  • scan de QR code op de menukaart
  • bestel en betaal online
  • snel, makkelijk en veilig
  • we brengen het aan tafel wanneer het klaar is.

Dit minimaliseert de contactmomenten en vergroot de veiligheid van gasten en medewerkers.

Eet & Drink voucher

Met het ingaan van de nieuwe bestel app kunnen we geen Eet&Drink vouchers meer aanbieden.

Vriendenpas

Kom je vaker, schaf dan een voordelige vriendenpas aan voor € 25,- per persoon. 2e pas op hetzelfde adres is € 22,50, 3e pas € 20,00, 4e en meerdere passen € 17,50 p.p.
Vriendenpas >>


Zonovergoten gerechten voor een goed leven

Al gehoord van ‘Blue Zones’? Het zijn gebieden in de wereld waar bewoners in goede gezondheid uitzonderlijk oud worden. Hun geheime toverformule? Gemeenschapszin, opstaan met een doel (Ikigai), natuurlijk bewegen - zoals wandelen, tuinieren en fietsen, gezond eten, én – wel zo makkelijk, de omgeving het werk laten doen.

Bij het samenstellen van het menu hebben onze koks zich daarom laten inspireren door de keuken in zonovergoten Blue zones als Okinawa in Japan, Ikeria in Griekenland en Loma Linda in Californië. Daarbij serveren we veel groente met weinig brood, aardappels, frieten, pasta of rijst bij de gerechten. Vraag er om, indien gewenst, want het is lekker en gezond mits met mate…

Tijdens een vakantie, verjaardag en groot feest verwen je jezelf en je gasten natuurlijk extra. Daarom vind je ook appeltaart, Heineken, oerfriet en bbq op de kaart.

In het naseizoen zijn onze openingstijden beperkt, bekijk ze hier >>
Groepen op reservering zijn ook welkom buiten openingstijden, neem contact op via info@netl.nl en informeer naar de mogelijkheden.

We wensen je smakelijk eten en een plezierig verblijf!

Team Netl, de Wildste Tuin.