_DSC9595.jpg

Vacature Nachtbaas Net Camping Kallumaan

Houd jij van lange nachten en lekker uitslapen…? Dan hebben wij een match!

Bij Netl Camping Kallumaan zijn we voor het zomerseizoen 2024 op zoek naar een enthousiaste, handige en gastvrije nachtbaas.
Netl Camping Kallumaan is een natuurparadijsje midden in de Noordoostpolder en ontzettend populair bij jong en oud! Op de familiecamping is ontzettend veel reuring en we kunnen beloven dat je veelzijdige nachten voor de boeg hebt. 

Waarom werken bij Netl Camping Kallumaan?
– Je gaat iedere dag naar een natuurlijk paradijs;
– Hier maak je veel nieuwe vrienden;
– Je mag buitenspelen in de volwassen speeltuin;
– Je werkt in een creatieve omgeving met gezellige collega’s;
– Hier is geen dag hetzelfde;
– Als je verder weg woont, kun je een slaapaccommodatie op het terrein krijgen of zelf neerzetten.;

In de functie van nachtbaas ben jij verantwoordelijk voor het terrein van 20:00-08:00. Je begint je avond met een rondje sociale controle op de camping en signaleert mogelijke aandachtspunten. Je vervolgt je ronde langs het Vuurtorenstrand waar je mogelijk nog assisteert bij de DJ of band, controleert toiletgebouwen, checkt gasten in en beantwoordt telefoontjes van gasten die tegen problemen aan lopen. Geen dag zal hetzelfde zijn, saaie dagen kennen we hier niet op het terrein! Op drukke momenten wordt je geassisteerd door een collega van het lokale beveiligingsbedrijf. Met een rustige nacht kun je mooi op tijd je bed opzoeken, als het wat drukker is dan hoor je soms de vogeltjes fluiten als je hoofd het kussen aanraakt. Je staat de rest van de nacht stand-by. 

Je bent een sociaal persoon en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in nauw contact met de campingbaas, ziet als er dingen niet kloppen en bent proactief in het oplossen van problemen. De campinggasten een fantastische vakantie bezorgen is wat jou drijft om dat stapje extra te zetten.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent niet bang om vies te worden

  • Je kunt helder communiceren

  • Je houdt van het campingleven en van de gezelligheid

  • Je beschikt over een gezonde dosis humor

  • Je denkt graag mee over het verbeteren van de camping

Je bent beschikbaar op Vrijdag-, Zaterdag- & Zondag nachten vanaf 26 april 2024. Meer uren zijn bespreekbaar. We nodigen twintigers, pensionarissen en alles ertussenin ook uit om te solliciteren op deze functie. 

Enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatiebrief & C.V. naar: lara@netl.nl en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!