30 juli: Cirque Moustache!

Terug naar overzicht

Hooggeëerd publiek!

Cirque Moustache is in de stad! 

Dat zit wel snor!

Komende  zomer  is  Cirque Moustache door  heel  Nederland  te  zien  met de  voorstelling  ROYALE. Dappere  artiesten,  heldhaftige tentbouwers  en  een  onverschrokken  directeur  zullen  het  publiek  in verwondering brengen. Vooraf  aan  onze voorstellingen  kunnen  kinderen  van  alle  leeftijd  zich vermaken  op  onze  kinderkaravaan.  Het  spelen  van  spelletjes,  kijken  naar  kleine  side-shows of je  een  snor  laten  aanmeten.

De klassieke uitstraling van Cirque Moustache verleidt je om in een andere wereld te stappen. Vanaf het galmende ‘hooggeëerd publiek’ van de directeur vergeet je voor een moment alles buiten de tent om je over te geven aan een wereld vol sterke mannen, beeldschone koorddanseressen en ouderwets grappige clowns. Cirque Moustache is een nieuw circus uit Utrecht zonder pretenties, maar met ambitie. Jonge artiesten die graag ervaring willen opdoen in de wereld van het circus krijgen de kans op te treden met studenten van circusscholen en professionele artiesten. Hoewel de sfeer je meeneemt naar vroeger tijden, zijn de voorstellingen modern. De voorstellingen zijn zonder dieren. Daarnaast geeft Cirque Moustache workshops waarin alle basistechnieken van circus worden behandeld zodat ook de kleinste bezoekers zich even artiest kunnen wanen in de rood met gele tent.

18:30 uur Circuskaravaan geopend | 19:00 u Voorstelling Cirque Moustache | Tickets: €11,- p.p.

Tickets

Tickets zijn contant of per pin te voldoen bij de tent maar wil je verzekerd zijn van een plekje, koop dan je tickets online hier  http://www.cirquemoustache.com/winkel/  

Gratis parkeren op de algemene parkeerplaats, midden op het park. 
Op vertoon van je circusticket heb je deze dag vrije toegang tot Netl de Wildste Tuin!