25 mrt 2017: Nieuw Initiatief

Terug naar overzicht

25 maart | Nieuw Initiatief | de makers van Wildeburg


Zaterdag 25 maart om 20:30 pakt festivalorganisatie Wildeburg het podium tijdens de Nieuw Initiatief avond bij Netl in Kraggenburg. Afgelopen zomer was de lancering van het nieuwe Wildeburg Festival, “een festivaldorp vol muzikale en creatieve vrijheid, wat zich zowel overdag als in de nacht beweegt…” Yellow Tipi riep het uit tot beste festival van 2016! Welke creatieve geesten zitten hier achter?

Festivaldorp Wildeburg
Wildeburg is een gebalanceerde mix van live-acts, elektronische muziek, kunst en gekkigheid. Blijkbaar is dit festivalpareltje niet lang geheim gebleven, want de 2017 editie was razendsnel uitverkocht. Timo Spruitenburg van Wildeburg: “Van 14 t/m 16 juli maken we van Wildeburg voor de tweede maal ons thuis. Ruim drie dagen kamperen in het bamboebos vol muzikale en creatieve waanzin.” Wildeburg heeft een open en vrij karakter. Timo: “Kruip uit je tentje, kruis de duinen en voel het strand tussen je tenen. Geen haast! Je kiest je eigen moment om te feesten.”

Bands en DJ’s spelen non-stop door op de intieme podia.
Waarom hebben deze ervaren festivalorganisatoren, bekend van In to the Woods in Amersfoort en het rondtrekkende foodtruckfestival Lepeltje Lepeltje, gekozen voor de Noordoostpolder? En wat is het geheim achter hun succesvolle organisatie? Vervolgens leggen de Wildeburg mannen ook 2 vragen voor aan de zaal. Wat vinden wij? Toegang voor dit onderdeel is vrij.

Wereldse Hap
Voorafgaand aan de presentatie kan men om 18:00 uur aanschuiven voor de Wereldse Hap, gekookt door Sima en Tamana , moeder en dochter uit Afghanistan, van het Vrouwencentrum Noordoostpolder. Mee-eten kan voor € 12,50 p.p. (opbrengsten voor Vrouwencentrum NOP), reserveer tijdig via info@netl.nl , want er is beperkt plek.