Camperplaats

De Wildste Tuin heeft 25 camperplekken: 15 plaatsen met stroom op Camping het Heliveld, en 10 plaatsen zonder stroom op Natuurkampeerterrein de Mig. Camperaars kunnen het dagrecreatiepark gratis in en hebben korting voor de 14 holes Pitch en Putt golfbaan en het Obstacle Training Course.

Camperplaats Heliveld ligt lekker vooraan bij de ingang, met stroom. In de buurt van sanitair, de recreatieruimte en andere kampeerders. Je vindt hier 15 ruime camperplaatsen bij het erf, omringd door bamboe, bomen en struiken.

Op Camperplaats de Mig, onderdeel van het Natuurkampeerterrein, vind je 10 camperplekken, zonder stroom, ook met een nieuw sanitair gebouw. En wat een unieke omgeving. Vanaf je camperplek kijk je uit op een zonsondergang over schapenland en het dagrecreatiepark bereik je binnendoor via een prachtig stuk natuur met oeverzwaluwwand.

Ja er staat hier een echte oude Mig, uit het tijdperk van de koude oorlog, als teken van ontspanning.Op alle camperplekken mag je een kampvuurtje maken. Brandhout is te koop bij het recreatiegebouw en in het Strandpaviljoen.

De Wildste Tuin ligt aan de weg tussen Kraggenburg en Marknesse. Na de hoofdpoort vind je aan de rechterhand de toegang tot camping Het Heliveld. Hier moet je je ook inschrijven voor het Natuurkampeerterrein, dat bij de Zwolse Vaart ligt.


Camperplaats Heli Veld

1 nacht voor € 10,00

Camperplaats Heliveld ligt lekker vooraan bij de ingang, met stroom. In de buurt van sanitair, de recreatieruimte en andere kampeerders. Je vindt hier 15 ruime camperplaatsen bij het erf, omringd door bamboe, bomen en struiken. Op ...

Inclusief

  • Toegangskaart Netl de Wildste Tuin p.p.
Boek Camperplaats Heli Veld