Groepshotel

Zoek je een eigentijdse ambiance voor 10 tot 80 personen? Welkom in onze vier moderne ‘Scandinavische’ groepshuizen, gemaakt voor een relaxte actieve tijd met elkaar. De kleurige houten gebouwen met grasdaken, liggen in een prachtige setting en bieden de privacy van een eigen hotelkamer met de faciliteiten van een groepslocatie. Kies en combineer de lol van samen zelf doen en het gemak onze professionele horeca en kies uit de vele voorzieningen en mogelijkheden op recreatiepark de Wildste Tuin. We zijn bijvoorbeeld een geliefde trouwlocatie, een hip festival terrein (Wildeburg) en het NK cross country 2019 en 2020 is hier. Op het park liggen 2 campings, een obstacle trainingsparcours, een pitch & putt baan, beachvolleybalvelden, zwemwater met stranden en een strandpaviljoen. Er is viswater en volop speelnatuur met modderglijbaan en bamboejungle. Bovendien streven we naar een Blue Zone - een gebied waar mensen gelukkig en vitaal oud worden.

De (hotel)kamers hebben comfortabele twinbedden (2x90x210), met luxe 4-sterren boxspring matrassen, hypoallergeen dekbedden en kussens voor een heerlijke nachtrust. Er zijn kamers met mindervaliden-sanitair, een connected deur, en geschakelde kamers met stapelbedden (90x200) voor de jeugd. Alle hotelkamers zijn voorzien van een PVC-vloer, hebben een eigen terrasje of balkon, badkamer met douche, wastafel en toilet, flat screen tv, bureau, tafel met twee stoelen en gratis WiFi.

Ieder gebouw heeft een groepsruimte met ruime keuken, eettafels en een lekkere loungehoek met TV. Met daarbij een groot buitenterras met BBQ hoek en vuurplaats. Samen uit eten in het strandpaviljoen of gebruik maken van de maaltijdservice, dat kan natuurlijk ook.

Het organiseren van studenten-, vrijgezellen- of drinkfeesten is in deze accommodaties niet toegestaan.
Tevens zijn honden niet toegestaan op het park en in de groepshotels.


Nordkapp