Groepshotel

Sfeervol groepshotel in Scandinavische stijl, midden in de natuur. Geschikt voor familiebijeenkomsten en bedrijfsleven.

Zoek je een eigentijdse ambiance voor 4 tot 84 personen? Een weekend, of slechts een dag en nacht doordeweeks? Welkom in onze vier moderne ‘Scandinavische’ groepshuizen, geschikt voor maximaal 10, 16, 23 en 35 personen. De kleurige houten gebouwen met groendaken liggen in een prachtige bosrijke omgeving en bieden de privacy van een eigen hotelkamer met de faciliteiten van een groepslocatie. Kies en combineer de lol van samen zelf doen en het gemak van onze professionele horeca en geniet van de vele voorzieningen en mogelijkheden op het park en in de buurt.

Privacy Hotelkamer
De (hotel)kamers hebben comfortabele twinbedden (2x90x210), met luxe 4-sterren boxspring matrassen, hypoallergeen dekbedden en kussens voor een heerlijke nachtrust. Er zijn kamers met mindervaliden-sanitair, een connected deur, en geschakelde kamers met stapelbedden (90x200). Alle hotelkamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en zijn voorzien van een PVC-vloer, hebben een eigen terrasje of balkon, flat screen tv, bureau, tafel met twee stoelen en gratis WiFi.Home Service

Ieder huis heeft een groepsruimte met ruime keuken, eettafels en een lekkere loungehoek met TV. Met daarbij een groot buitenterras met BBQ hoek en vuurplaats. Er staat een snelfilter koffiezetapparaat incl. filters. Samen uit eten in het restaurant of gebruik maken van de maaltijdservice, dat kan natuurlijk ook.

Restaurant
Het caférestaurant is het gezellige trefpunt op het park. Uitstekend, gezond en betaalbaar ‘uit eten’, daar zetten we ons voor in. We laten ons daarbij inspireren door de Blue Zones, gebieden in de wereld waar mensen gelukkig en vitaal leven.

Actief
Netl de Wildste Tuin is een geliefde trouwlocatie, een hip festival terrein ( Wildeburg) en het NK cross country 2019 en 2020 is hier. Verspreidt over het park vind je behalve de 4 groepshuizen een paviljoen met restaurant en podiumzaal, diverse bijzondere inspiratie- en feestlocaties, 2 campings, een pitch & putt baan, een obstacle trainingsparcours, beachvolleybalvelden en zwemwater met stranden. Er is viswater en volop speelnatuur met modderglijbaan en bamboejungle. Vanaf Netl loop je zo het Voorsterbos in.

Het organiseren van studenten-, vrijgezellen- of drinkfeesten is in deze accommodaties niet toegestaan.


Bekijk filteropties