Groepshuis Inari 23 persoons

Inari is met 7 slaapkamers met eigen sanitair, plus 3 extra connected slaapvertrekken en 23 bedden het ideale groepshuis voor families en vriendengroepen. Inari is vernoemd naar een gemeente in het Finse landschap Lapin maakunta en geverfd met de kleur Skane Gul.

Welkom in onze vier moderne ‘Scandinavische’ groepshuizen, gemaakt voor een relaxte actieve tijd met elkaar. De kleurige houten gebouwen met grasdaken, liggen in een prachtige setting en bieden de privacy van een eigen hotelkamer met de faciliteiten van een groepslocatie.

Kies en combineer de lol van samen zelf doen en het gemak van onze professionele horeca en kies uit de vele voorzieningen en mogelijkheden op recreatiepark de Wildste Tuin. We zijn bijvoorbeeld een geliefde trouwlocatie, een hip festival terrein (Wildeburg) en het NK cross country 2019 en 2020 is hier. Op het park liggen 2 campings, een obstacle trainingsparcours, een Pitch & Putt baan, beachvolleybalvelden, zwemwater met stranden en een strandpaviljoen. Er is viswater en volop speelnatuur met modderglijbaan en bamboejungle.
Bovendien streven we naar een Blue Zone -  een gebied waar mensen gelukkig en vitaal oud worden.     
 
De kamers hebben comfortabele twinbedden, met luxe 4-sterren box spring matrassen, hypoallergeen dekbedden en kussens voor een heerlijke nachtrust.  Er zijn kamers met mindervalide sanitair, met connecting deuren en geschakelde slaapvertrekken met stapelbedden voor de jeugd. Alle (hotel)kamers hebben een eigen terrasje of balkon, badkamer met douche, wastafel en toilet, flat screen tv, bureau, tafel met twee stoelen en gratis WiFi.
 
Ieder gebouw heeft een groepsruimte met ruime keuken, eettafels en een lekkere loungehoek met TV. Met daarbij een groot buitenterras met BBQ-hoek en vuurplaats. Samen uit eten in het strandpaviljoen of gebruik maken van catering kan natuurlijk ook.

Het organiseren van studenten-, vrijgezellen- of drinkfeesten is in deze accommodaties niet toegestaan.
Netl de Wildste Tuin is vuurwerkvrij ook tijdens Oud en Nieuw.

Inclusief

  • Toegangskaart Netl de Wildste Tuin p.p.

Betaalde faciliteiten

  • Handdoekenpakket
  • Keukenlinnenpakket
Boek Groepshuis Inari 23 persoons