Heliveld

Heli veld & de MIG

Camping de Wildste Tuin heeft een gewone camping en een natuurkampeerterrein, splinternieuw! Beide campings zijn open sinds 24 maart 2016.
Wie op ontdekkingstocht gaat, vindt heerlijke campingplaatsen met twee gloednieuwe sanitair gebouwen. Er is een strandpaviljoen en een dagrecreatiepark, gratis voor campinggasten.
De kampeertarieven zijn aantrekkelijk.
Heliveld
HELIVELD

Kies voor de Camping vooraan op het park met 64 plekken als je stroom bij je kampeerplaats wilt of voor Natuurkampeerterrein de Mig, met 41 plekken waar stroom aanwezig is, maar je niet per sé hoeft te gebruiken.


NATUURKAMPEERTERREIN MIG

Hieronder de kampeerterreinen uitgelicht:


Honden niet toegestaan
Honden en andere huisdieren zijn nergens toegestaan in de Wildste Tuin. Voor sommigen jammer, anderen zullen daar blij om zijn. Want zeg nou zelf, je stapt liever een keertje per ongeluk in de stront van een ree of vos dan in die van een hond. Enne, geen ochtendhumeur van het geblaf van de hond van de buren.

Kampvuurrrrr
Bij de meeste kampeerplaatsen mag je een eigen kampvuurtje maken.
We streven naar een goede wifi internetverbinding op het hele terrein, vanaf de openingsdatum.
Bij het erf is een recreatieruimte, plus een washok met wasmachine en droger. Hier mag iedereen tegen betaling gebruik van maken.

Let op! De weekenden in het voor- en naseizoen zijn vaak drukker vanwege de bruiloften, bedrijfsevenementen en familiedagen die gevierd worden in het strandpaviljoen en de buitenlocaties in de Wildste Tuin. Hiervan kan men in de avond geluidshinder van verwachten.

Kampeerders hebben gratis toegang tot het dagrecreatiepark en daar vind je onder andere deze vette hit: de Modderglijbaan!


STRANDPAVILJOEN