Huisregels

Gasten van Netl gedragen zich als vrienden en behandelen mens, natuur en spullen met respect.

Gasten zijn voor eigen rekening en risico op het park, Netl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor calamiteiten als diefstal, vandalisme en letsel. Netl behoudt zich het recht om gasten te weigeren dan wel te verwijderen van het park, wanneer er calamiteiten plaatsvinden. Vernielingen worden in rekening gebracht bij de dader of bij zijn/ haar begeleider.

Honden en andere huisdieren niet welkom

Om hygiëne en veiligheidsredenen zijn honden en andere huisdieren niet toegestaan bij Netl de Wildste Tuin. Met uitzondering van hulphonden.


Picknickstrand

Eigen consumpties kunnen alleen genuttigd worden op het daartoe aangewezen picknickstrand.


Spelen

Netl de Wildste Tuin is een avontuurlijk speellandschap waar je kunt spelen in en met de natuur. Trek vooral niet je mooiste kleren aan, want wilde kinderen worden hier natuurlijk vies en nat!
Het spelen op een natuurspeelterrein is nooit zonder risico. Juist van het aangaan van uitdagingen en het nemen van (verantwoorde) risico’s leert een kind en ontwikkelt het zich. Het natuurspeelterrein is een plek waar kinderen letterlijk kunnen leren vallen en opstaan. De veiligheid wordt zoveel mogelijk gegarandeerd door regelmatige inspecties en keuringen van het terrein en de speeltoestellen.
De speeltuin sluit bij zonsondergang.

Water & Strand

Kinderen vanaf 7 jaar met een zwemdiploma kunnen hier vrij en zelfstandig spelen. Kinderen jonger dan 7 jaar en kinderen zonder zwemdiploma hebben, vanwege het water, directe begeleiding van een volwassene nodig.
Het water wordt iedere 2 weken gecontroleerd door het Waterschap en is van uitstekende kwaliteit. Het water staat in verbinding met de Zwolsevaart en wordt dagelijks met een pomp ververst.
De stranden van Netl Park liggen beschut tussen het duinlandschap waardoor het snel aangenaam is. Van kwallen bij oostenwind heb je natuurlijk geen last en het water is zoet.

Kinderen onder 12 jaar zijn alleen welkom onder begeleiding van een volwassene.
Er is geen speeltuinbegeleider of strandwacht, ouders/ verzorgers blijven zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.

In het strandpaviljoen is EHBO en AED aanwezig.