Kampeerplaats

Caravans en Tenten hebben de ruimte op het Heliveld. In de buurt van een oude SAR reddingshelikopter liggen 24 plaatsen van 150 m2. Het is een ideale uitvalsbasis voor het dagrecreatiepark, met strandjes en het natuurspeelterrein in de bamboejungle. Kijk voor alle mogelijkheden op ontdek het park.

Mini tuintjes

Bij de kampeerplekken op het Heliveld en natuurkampeerterrein de MIG vind je mini kruidentuintjes. Pluk verse kruiden naast je tent voor een kopje thee, een soepje of ander eigen gerecht. Natuurlijk leuk als je een handje helpt met onkruid trekken. Gaan je vingers lekker van ruiken. Let op, het groeiseizoen moet eerst op gang komen, dus garanderen doen we nog niks.Het echte leven

Zoals pioniers nieuwe werelden ontdekken, zo kampeer je in de Wildste Tuin. Voor alle kinderen een bijzondere ervaring. En ook als je al heel groot bent, wat is er fijner dan in een knappend vuurtje staren onder de blote hemel?

Mini bieb, voor jong en oud leesplezier!


Trekkersveld

Op het trekkersveld breng je de nacht voordelig door en heb je evengoed vrij entree in het dagrecreatiepark.


Kampeerplaats Heli Veld

1 nacht voor € 10,00

Caravans en Tenten hebben de ruimte op het Heliveld.  In de buurt van een oude SARS reddingshelikopter liggen 24 plaatsen van 150 m2. Het is een ideale uitvalsbasis voor het dagrecreatiepark, met strandjes en het natuurspeelterrein in de bamboej...

Inclusief

  • Toegangskaart Netl de Wildste Tuin p.p.
Boek Kampeerplaats Heli Veld

Trekkersveld Heli Veld

1 nacht voor € 5,00

Op het trekkersveld breng je de nacht voordelig door en heb je evengoed vrij entree in het dagrecreatiepark.  Het trekkersveld vind je op kampeerterrein Heliveld voor op het park, naast de POD trekkershutten. 

Inclusief

  • Toegangskaart Netl de Wildste Tuin p.p.
Boek Trekkersveld Heli Veld