Meeting

Achteraf makkelijk praten? Dat regel je vooraf

“ Na de vergadering ging iedereen met een goed gevoel en gezond lijf naar huis en ze leefden nog lang en gelukkig. Nee, geen sprookje. Het juiste besluit hadden we al voor de vergadering genomen: een inspirerende relaxte sfeer, waar iedereen los raakt. Ruimte om buiten de benen even te strekken voor een bilateraaltje of een rokertje ( ….ssst). Een lichte lunch – lekker even staan, zonder al te veel slaapverwekkende koolhydraten, zodat iedereen scherp blijft. De borrel was super gezellig, en na afloop gleed alles van me af bij dat wandelingetje over het park, voordat ik de auto indook met een lekker stuk fruit. Kosten? Valt reuze mee.
Tijdens de pauze geef je door wat we hebben aangekruist om te eten. Voorkomt verspilling van euro’s…..uhh, voedsel en milieu inderdaad.
Ook achteraf makkelijk praten? Neem vooraf contact op met info@netl.nl

Laat je hersenen niet zitten

Zitten is het nieuwe roken schrijft Erik Scherder in zijn boeiende boek “Laat je hersenen niet zitten”. Net zo min als roken weten we allemaal wel dat een lange dag zitten niet goed voor je is. Hoe slecht, dat staat in zijn boek. Wat doen we eraan? Ga in de pauze even staan, ook tijdens de lunch. Loop een ommetje over het park, laad je ook automatisch je eigen batterij op. Neem bijvoorbeeld de inspiratieroute, een kilometer verhard pad, geschikt voor nette schoenen en naaldhakken.
We zijn nogal druk momenteel, maar we willen een vergaderruimte zo inrichten dat je er gezond staand kunt vergaderen. Daag ons uit en reserveer dat alvast via info@netl.nl

Vergaderen kun je overal, soms wil je meer. Netl de Wildste Tuin is zo’n inspirerende plek die mensen uitdaagt om nét even wat verder te denken. Informeer naar de mogelijkheden, binnen en buiten.

We streven naar een goede wifi internetverbinding op het hele terrein, vanaf de openingsdatum.

Gezonde horeca en vergaderlocaties

In steeds meer artikelen en bestsellers over voeding wordt de horeca weggezet als locatie waar je ongezonder buiten komt dan toen je er naar binnen ging. Mac Donalds heeft het slechte imago, volgens onderzoek zijn andere horecabedrijven niet beter. We hebben ons dat aangetrokken en lopen dan al snel tegen dilemma’s aan. Gewend als we zijn het iedereen naar de zin te maken. Een kleiner bord voorschotelen is al heel wat, maar vragen nalaten als: “wilt u er nog iets bij of na” vinden sommigen zelfs onbeleefd…. En daarvoor krijg je ook strafpunten bij de Misset Terras Top 100. Bovendien zakelijk onverstandig, want bijverkoop is handel…

Blue Zone

Toch hebben we ons voorgenomen je niet te verleiden tot meer eten en drinken. Want liever dan zoveel mogelijk eten en drinken slijten, willen we ons inzetten voor de gezonde toekomst van onze gasten. Netl de Wildste Tuin gaat zich ontwikkelen tot een Blue Zone, een omgeving die je verleidt tot gezond gedrag. Omdat keuzevrijheid uitgangspunt is, vind je bij ons van alles op de kaart, gezond én minder gezond. Maar met altijd een gezonde variant in de buurt, voor een redelijke prijs. Ook voor ons is het overigens pionieren en zoeken naar de juiste balans.

Bij de Wildste Tuin vind je een gastvrij Team, en prima horeca- en vergaderlocaties met professionele audiovisuele apparatuur. Kijk ook bij BLUE ZONE

Nu de Wildste Tuin twee campings krijgt, kun je ook je eigen ideale werkplek creëren, waar je ongestoord kunt werken aan je rapport of boek.

Vergaderen wordt een dagje uit

Zo eigentijds en fraai kan een meeting room zijn. Hergebruik van vijf kantoorcontainers, bekleed met red cederhout. Zonnepanelen op het dak, ruim balkon voor frisse lucht en inspiratie. Binnen geven akoestische panelen een prettige akoestiek. Vergaderen bij NETL Kraggenburg is een feest.