Meeting

Why don't we meet in the middle?

Netl de Wildste Tuin heeft meerdere vergaderruimtes rondom hun Strandpaviljoen in de Noordoostpolder, vlak aan de A6.
Je vindt er een gastvrij Team en prima horeca- en vergaderlocaties met professionele audiovisuele apparatuur.
Zo eigentijds en fraai kan een meeting room zijn. Zonnepanelen op het dak, ruim balkon of terras voor frisse lucht en inspiratie.


Out of the box, into the bamboo

Vergaderen kun je overal, soms wil je meer. Netl de Wildste Tuin is zo’n inspirerende plek die mensen uitdaagt om nét even wat verder te denken. Informeer naar de mogelijkheden, binnen en buiten.

Meet me with a smile

Netl de Wildste Tuin biedt binnen en buiten ruimte voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops en andere bedrijfsevenementen. Het Strandpaviljoen heeft een ruim café-restaurant en drie zalen met alle moderne faciliteiten, zodat je ontspannen tot resultaten komt. Dit kan natuurlijk ook in de originele, innovatieve omgeving die Netl de Wildste Tuin is. Voor kleine en grote groepen is er een geschikte locatie op maat. Zoals de Koggezaal, Podiumzaal, Zijzaal, Mongoolse Ger/Yurt, Afrikaanse Lodge, het Mediterrane Terras, de Verrekijker of als sublocatie de SAR Reddingshelikopter of de Tipi.

Uitstekende WIFI verbinding aanwezig op alle locaties, ruime gratis parkeergelegenheid (300 plekken).

Stuur een e-mail naar info@netl.nl of bel 0527 203043 voor de volledige informatiebrochure.
Scroll verder naar beneden voor uitgebreidere informatie over activiteiten en catering.
Onze standaard vergaderarrangementen vind je alvast hier:Pitch & Putt Golf

Wissel je vergaderdag af met een ronde over de prachtig aangelegde Pitch & Putt Golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes van 30 tot 70 meter. Door deze kleine afstanden is het spel geschikt voor iedereen.
In tegenstelling tot golf waar je vaak slim moet spelen is Pitch&Putt daarom een echte sport voor aanvallers. Elke bal gaat rechtstreeks naar de vlag toe. Hole-in-one wordt dan ook regelmatig geslagen.
Voeg een extra wedstrijdelement toe en strijd in teams het Texas Scramble Toernooi. Geniet voor en na het spel van een hapje en drankje, diner of BBQ.

Diner time!

Catering op alle te huren locaties wordt verzorgt vanaf de keuken van het Strandpaviljoen, deze heeft een grote capaciteit en goede keukenbrigade. De menukaart, buffetten, diners, lunches en hapjes zijn geïnspireerd door Blue Zone met een vleugje beachclub ;) Natuurlijk met voornamelijk regionale, verse en seizoensproducten.

Blue Zone

We hebben ons voorgenomen je niet te verleiden tot meer eten en drinken. Want liever dan zoveel mogelijk eten en drinken slijten, willen we ons inzetten voor de gezonde toekomst van onze gasten. Netl de Wildste Tuin ontwikkelt zich tot een Blue Zone, een omgeving die je verleidt tot gezond gedrag. Omdat keuzevrijheid uitgangspunt is, vind je bij ons van alles op de kaart. Maar met altijd een gezonde variant in de buurt, voor een redelijke prijs.

Bij de Wildste Tuin vind je een gastvrij Team, en prima horeca- en vergaderlocaties met professionele audiovisuele apparatuur. Kijk ook bij BLUE ZONE

Blijven slapen?

Nu de Wildste Tuin twee campings en divers overnachtings accommodaties heeft, kun je ook je eigen ideale werkplek creëren, waar je ongestoord kunt werken aan je rapport of boek. Ook werken we hard aan 4 nieuwe groepsaccommodaties, verwachting is dat deze vanaf april 2018 boekbaar zullen zijn.

Vergaderen wordt een dagje uit

Zo eigentijds en fraai kan een meeting room zijn. Hergebruik van vijf kantoorcontainers, bekleed met red cederhout. Zonnepanelen op het dak, ruim balkon voor frisse lucht en inspiratie. Binnen geven akoestische panelen een prettige akoestiek. Vergaderen bij NETL Kraggenburg is een feest.