Meetings & Events

Netl de Wildste Tuin is het inspirerende decor van festival Wildeburg en andere onvergetelijke meetings en events.
In drie moderne groepsaccommodaties met 31 hotelkamers kan er ook comfortabel worden overnacht.

Netl is bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten, want innovatief ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid zit in alle vezels van de organisatie. Een keten van kringloopbedrijven ( sinds 1982), Marktplaats.nl, kleding van brandnetels, en nu Netl ( sinds 2005), waar Blue Zones leidraad zijn voor de filosofie. Gezond eten en bewegen, saamhorigheid en zingeving maken dat mensen gelukkig en vitaal blijven in Blue Zones. Wie wil dat niet?

Netl de Wildste Tuin is 90 voetbalvelden groot en biedt naast een restaurant ook zalen, buitenlocaties, twee kampeerterreinen en 31 hotelkamers (86 bedden).

Samen met jou en onze partners hebben we de expertise en de faciliteiten om iedere bijeenkomst bijzonder te maken, zowel binnen als buiten.

Neem contact op voor inspiratie en een vrijblijvende afspraak met

Peter Euverman - Hospitality Coördinator
Tel: 0527 203043
Email: peter@netl.nlWe werken samen met onder meer: Young Capital, Deloitte, Rabobank, Gem. Noordoostpolder, Beversport, Rutgers & Posch, Helden Media, Uber Eats, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Provincie Flevoland, diverse onderwijs- en zorginstellingen, Landbouworganisaties, sportverenigingen, de Regionale Politie en Silverside.

Review

Lisa van Milt, Silverside: "Wij kijken terug op een zeer succesvol teambuilding weekend bij Netl de Wildste Tuin.
De groepsaccommodatie Abisko heeft onze verwachtingen ruim overtroffen:

- Ruim opgezet huis, moderne woonkamer en keuken, fijne slaapkamers met eigen sanitair en gezellige tuin inclusief vuurschaal!
- Een gave wild omgeving die onze zelf geregisseerde buitenactiviteiten perfect faciliteerde (zand, toestellen, bos, water).
- Catering perfect verzorgd gedurende het hele weekend! BBQ (inclusief kok) om van te smullen, prima lunch in het strandpaviljoen en elke ochtend verse klaargezette (en ruim voldoende) ontbijtbuffet in het huis.
Aanrader !

Aukeline Tolman, Uber Eats: "Wij hebben afgelopen zomer onze team-offsite bij Netl gedaan.
Wat een unieke en leuke locatie! Het huis was perfect. Ruime, nette kamers met eigen badkamer. De vergaderruimtes (en met name de Jungle Lodge) zijn uniek, midden in de natuur! Daarnaast was al het eten en drinken perfect verzorgd. Zowel tijdens het organiseren als tijdens het verblijf was het personeel van Netl heel flexibel en behulpzaam. Ik ben de afgelopen 10 jaar op veel offsite locaties geweest en dit was verreweg de leukste!"