Menukaart

Zonovergoten gerechten voor een goed leven

Al gehoord van ‘Blue Zones’? Het zijn gebieden in de wereld waar bewoners in goede gezondheid uitzonderlijk oud worden. Hun geheime toverformule? Gemeenschapszin, opstaan met een doel (Ikigai), natuurlijk bewegen - zoals wandelen, tuinieren en fietsen, gezond eten, én – wel zo makkelijk, de omgeving het werk laten doen.

Bij het samenstellen van het menu hebben onze koks zich daarom laten inspireren door de keuken in zonovergoten Blue zones als Okinawa in Japan, Ikeria in Griekenland en Loma Linda in Californië. Daarbij serveren we veel groente met weinig tot geen brood, aardappels, frieten, pasta of rijst bij de gerechten. Vraag er om, indien gewenst, want het is lekker en gezond mits met mate…

Tijdens een vakantie, verjaardag en groot feest verwen je jezelf en je gasten natuurlijk extra. Daarom vind je ook appeltaart, Heineken, oerfriet en bbq op de kaart.

We wensen je smakelijk eten en een plezierig verblijf!

Team Netl, de Wildste Tuin.