Netl de Wildste Tuin

Netl de Wildste Tuin is 48 hectare ( 600 x 800 meter). Ter vergelijking, het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam is 14 hectare. Op Netl de Wildste Tuin is dan ook veel mogelijk, tegelijk, zonder dat je elkaar hindert.

In april 2016 openden we maar liefst 2 campings tegelijk op het park, waaronder een natuurkampeerterrein. Dit terrein volgt de richtlijnen van de Stichting de Groene Koepel en is opgenomen in het Groene Boekje.

In de Wildste Tuin stappen verliefde paren in het huwelijksbootje, worden het hele jaar door familiedagen, personeelsfeesten en vergaderingen gehouden. Van 12 tot 18 juli is het hele park gereserveerd voor het festival Wildeburg, vorig jaar gloednieuw en meteen onwijs lovende reacties uit festival-land! Ze wonnen onlangs met dit festival de prestigieuze Gouden Kabouter, dé Nederlandse awards van het nachtleven.

Super trots blijven we op het eervolle bezoek van Hare majesteit Koningin Beatrix in 2011 en de opnames van Yvon Jaspers met haar ‘Boer zoekt vrouw’.
Pioniers zijn we van huis uit. Kringloopbedrijf Het Goed, Markplaats.nl en een innovatie kledinglijn van brandnetels zijn daarvan voorbeelden. Niet alles lukt, de ambitie blijft om bij te dragen aan een betere wereld.


Nu zetten we ons volop in voor een transitie van “gewone horeca en recreatie” tot een Blue Zone. Dit is een gebied waar mensen lang en gelukkig leven. Klinkt als een sprookje toch? Toch is het simpel: voldoende bewegen, minder- en gezonder eten, samen optrekken en iedere morgen opstaan met een doel voor ogen, zijn de belangrijkste sleutels. Als je zin hebt, kom dan helpen pionieren en meld je aan via info@netl.nl

Dank je voor je belangstelling.
Tot ziens!

Team Netl

Kijk voor openingstijden en entree hier >>