Party & Events

Jong en Oud worden blij in de Wildste Tuin. Het park is een prachtig decor voor een trouwdag, verjaardagsfeest en familiedagen. Het park met Natuurspeeltuin en het Obstacle Training Course verleiden je meer te doen, dan zittend genieten.


Er zijn verrassende groepslocaties en de menukaart is breed. Geïnspireerd door Blue Zone, maar je kunt ook een BBQ houden, eventueel met echt kampvuur. Op de Camping kun je blijven slapen, bij elkaar in de buurt – mits je op tijd boekt.Samen een kampvuur bouwen, verhalen vertellen, vissen, zwemmen, het blote voeten pad verkennen of de natuur intrekken van het Voorsterbos. Gun elkaar de tijd van je leven!

Familie- & teamdagen

Een familie- of teamdag die iedereen leuk vindt. Op een mooie plek waar iedereen zich thuis voelt en je de ruimte hebt voor een eigen invulling, dat is Netl de Wildste Tuin.

Netl heeft alle voorzieningen die een verblijf tot een succes maken. In het strandpaviljoen en op beide campingterreinen zijn mindervalide toiletten die ook als babyroom zijn ingericht.


Vier het Leven

Iets vieren bij Netl de Wildste Tuin vindt iedereen TOP! En is ook nog voordeliger dan je denkt, want Netl heeft alles al in huis voor een geslaagd feest. Want zelfs al heb je thuis de ruimte, laat maar eens uitrekenen wat dat allemaal kost, de huur van tafels en stoelen, een koffiezetapparaat, waterkoker, warmhoud container met kannen, kopjes en glaswerk, een bar met koeling en tap, koelkasten voor frisdrank en wijn, en misschien wel een toiletwagen en een feesttent. Iets vergeten? Komt bij, wil je druk zijn met organiseren of de tijd nemen voor je gasten?

Netl de Wildste Tuin locaties

Netl heeft verschillende mooie locaties en je kunt bij ons kleine hapjes nemen, BBQ’s houden, maar ook een foodtruck aan laten aanrukken of een exclusief diner laten serveren. Voor deze nieuwe formule werken we samen met partners uit de regio.


Samen wat doen op het park kan natuurlijk ook zoals Pitch & Putten of beachvolleyballen. De kids kun je lekker de natuurspeeltuin in laten gaan, zodat jullie ongestoord kunnen bijpraten. We denken en helpen graag mee over een goed georganiseerd en gezellig feest. Mail info@netl.nl, bel 0527-203043 of kom langs voor een afspraak.Kinderfeestje

De wildste boefjes worden tamme lieverdjes in Netl de Wildste Speel Tuin, want zoveel energie verbruiken ze met al die duinen waar ze tien keer tegenop willen rennen en afrollen. Bovendien wordt je niet gek van de herrie aan je kop, want duinen en bamboebossen dempen al te luid enthousiasme.Dit maakt een kinderfeestje ook tot een heerlijke uitje voor jezelf en andere begeleiders. Afhankelijk van hun leeftijd geef je de kinderen meer of minder de ruimte. Her en der staan bankjes zodat je goed kunt volgen wat ze doen.

Summertime @Netl

Voordelig

Met een vriendenpas ben je gratis binnen en vriendjes en begeleiders mogen mee voor slechts 5,- euro per persoon. Neem zelf een picknickmand eten en drinken mee, zo gezellig en voordelig kan een verjaardagsfeestje zijn.

Je kunt eenvoudig wat bij bestellen; zoals ranja, chips, patat of een (water)ijsje, want er is er iemand jarig, nietwaar! We denken na over gezonde, praktische en betaalbare alternatieven. Fruitwater - water gevuld met vers fruit, is in ieder geval een leuk en gezond alternatief voor ranja en frisdrank vol suikers. En door die suikers worden kinderen vaak nogal druk. Water maken we op smaak met fruit en kruiden voordelig voor je klaar, vraag ernaar.


Spelen en lekkers arrangement

Ontvangst met een glas ranja of fruitwater en daarna de Wildste Speel Tuin in! Als klap op de vuurpijl mogen alle kinderen van de modderglijbaan! Na het spelen krijgen de kinderen een glas ranja of fruitwater en een waterijsje.
€8,25 pp, met kindermenu € 13,- pp
Prijzen zijn inclusief entree Netl de Wildste Tuin en gelden ook voor ouders/verzorgers. Deze krijgen in plaats van ranja of fruitwater een kopje koffie of thee.