Pitch & Putt Golf

De 14 holes Pitch & Putt Golfbaan van Netl de Wildste Tuin is prachtig aangelegd en geschikt voor beginnende en gevorderde golfers. Stokken en ballen zijn bij de prijs inbegrepen, maar je mag ook je eigen golfstokken mee nemen. Pitch&Putt Golf is voor iedereen geschikt, zowel individueel als in groepsverband (bedrijfsuitje, familie bijeenkomst of een sportvereniging). Een uitje is goed te combineren met een smakelijke lunch, BBQ of diner-arrangement.

Sportief plezier voor iedereen!


Een gezellig en sportief uitje
Pitch & Putt golf wordt gezien als de laagdrempelige en “slimme” variant van de Golfsport. Want als je de lange eerste slag van de Golfsport weg laat, houd je het Pitchen en Putten over, met afstanden van 30 tot 90 meter, vanaf de afslag. In kortere tijd kun je veel meer ballen slaan dus, waardoor je techniek snel verbetert. Door deze kleine afstanden is het spel geschikt voor iedereen. In tegenstelling tot golf waar je vaak slim moet spelen is Pitch&Putt daarom een echte sport voor aanvallers. Elke bal gaat rechtstreeks naar de vlag toe. Hole-in-one wordt dan ook regelmatig geslagen.
Voeg een extra wedstrijdelement toe en strijd in teams het Texas Scramble Toernooi. Geniet voor en na het spel van een hapje en drankje, diner of BBQ.


Er zijn ongeveer 25 Pitch & Putt golfbanen, verspreidt over heel Nederland. 
Internationale toppers waren vol lof over onze baan en in 2016 werd er gespeeld voor het landelijke kampioenschap. Netl heeft met Joop Dekker een greenkeeper die zich met hart en ziel inzet voor een prachtig bespeelbare baan.

 
Spelers die onbekend zijn met de sport krijgen vooraf instructie, met een aantal tips.

Er zijn 14 holes zodat er meer mensen tegelijk kunnen starten op de baan en zodat je bij regelmatig spelen kunt een gevarieerd aanbod hebt. De meeste mensen spelen 9 holes.
Pitch&Putt Greenfee 9 holes € 12,- pp inclusief materiaal en toegang de Wildste Tuin. 

Vriendenpashouders spelen 9 holes Pitch&Putt voor slechts € 4,50 pp
Camping/ groepshotel gasten spelen 9 holes Pitch&Putt voor slechts € 8,00 pp


Er wonen vossen langs de baan. Verlies je een bal in het stuikgewas, dan wordt hij niet teruggebracht. ;)