POD - 2 personen

Een moderne trekkershut – De Pod. Goedgekeurd door de Stichting Trekkershutten. Overgewaaid uit Engeland. IJsland heeft 500 stuks besteld. De Wildste Tuin 2.

De twee Pods in de Wildste Tuin zijn in maart 2016 geplaatst, hebben een geïsoleerd zinken dak en zijn geverfd met de originele Zweedse Moose Färg in Zweeds geel en lichtblauw. Klopt, we hebben wat met kleur. Voor de Pod is een klein terras met een tafeltje en twee stoelen. Een potkachel en moestuintje staan tot je beschikking.

In de POD vind je een uitschuifbaar tweepersoonsbed met twee hoofdkussens. Bedlinnen/ slaapzakken neem jezelf mee. Een campingbedje en kinderstoel voor klein kind kun je lenen in de recreatieruimte. Graag na gebruik retour.

In de POD is licht en stopcontact aanwezig.

Douchen wordt verrekend op nacalculatie aan eind van verblijf.

Bij het inchecken ontvang je een campingpas.
Met deze campingpas activeer je warm water bij douches en afwaskranen.
Op de campingpas wordt je verbruik geregistreerd, dit reken je bij het uitchecken af.

Eindschoonmaak doe jezelf of wordt in rekening gebracht.
Borg € 50,- (wordt na vertrek na controle pod binnen een week teruggestort op rekening).

Bij aankomst check je in bij de incheckzuil in de recreatieruimte op kampeerterrein Heliveld, je ontvangt na inchecken 2 passen uit de zuil. deze haal je langs de paslezer. Deze passen zijn je sleutels voor de POD en activeren/ registreren het warme douchewater in sanitair.

De POD, geïsoleerde trekkershut voor 2 personen.De 2 POD trekkershutten staan naast elkaar op het Heli Veld, de gele POD heeft nr 311, de blauwe POD nr 313.

Laagseizoen POD Trekkershut

Per nacht
POD Trekkershut€37,50

Hoogseizoen POD Trekkershut

Per nacht
POD Trekkershut€42,50

Mini tuintjes
De Pod heeft een Mini tuintje, waar je straks zelf je verse kruiden plukt voor een kopje thee, een soepje of ander gerecht. Natuurlijk leuk als je een handje helpt met onkruid trekken. Gaan je vingers lekker van ruiken. Let op, het groeiseizoen moet eerst op gang komen, dus garanderen doen we nog niks.

Kacheltje
Maak je eigen kampvuurtje in de houtkachel! Brandhout koop je in het recreatiegebouw en bij de ingang van het dagrecreatiepark.