Schoolkamp

Laten we eerlijk zijn, wij genieten ervan zoals leerkrachten tegenwoordig “hun” kinderen wijzer maken van de wereld. Met allerlei leuke zelfbedachte opdrachten, zoals de snelheid meten van de kabelbaan, zijn de kinderen de hele dag in touw.

Jonge onderzoeker

Een puzzeltocht houden over het park en in het Voorsterbos, met na afloop een kampvuur, dat kan in de Wildste Tuin. Scholen mogen hun eigen tenten, eten en drinken meenemen. Zo blijven de kosten binnen de perken. Waar nodig schakel je ons in. Het worden zeker dagen die de kinderen lang bijblijven, en waar staf en begeleiding een goed gevoel aan overhouden.

Een paar dagen weg met medeleerlingen: elkaar beter leren kennen, groepsdynamiek verbeteren of de samenwerking versterken. Wat de reden voor jullie schoolkamp ook is, het wordt een kamp om nooit te vergeten!

Kamplocatie de Wildste Tuin is makkelijk bereikbaar en is goed uitgerust met sanitair en binnenruimte. In de Wildste SpeelTuin gaan jullie samen op ontdekkingstocht. Spelenderwijs leren en samen bouwen, dat gaat hier heel natuurlijk.
Meer informatie? Mail naar schoolreis@dewildstetuin.nl