Schoolreisje

Kinderen gaan helemaal los in “de Wildste tuin”, het nieuwe speel- en doepark tijdens een onvergetelijke schoolreis. Bewegen en leren gaan spelenderwijs samen in het avontuurlijke speellandschap met natuurlijke hindernissen. Vies worden op de modderglijbaan, samenwerken op het trekpontje en de touwbruggen, keihard racen op de kabelbaan, schateren bij de lachspiegels en samen de wereld van de bamboejungle ontdekken.

Het belang van buitenspelen staat bij Netl voorop. Kinderen "moeten" weer terug de natuur in! Lekker ontdekken, vies worden, een frisse neus halen en blosjes op de wangen krijgen. Modderen in het zand, zwemmen in de plas en gewoon weer eens echt spelen!Creatief en Sociaal

Onderzoek wijst uit dat kinderen die in de natuur spelen, meer sociaal en creatief speelgedrag vertonen. Omdat de functie van de speelmogelijkheid (een boomstam in plaats van een wipkip?) nog niet vastligt, moeten ze samenwerken en creatief nadenken, om te kunnen spelen… Spannend!


Ontdekken

Kinderen hebben van nature de drang om te ontdekken en ‘vrij te zijn’ in de natuur. Geef ze de ruimte om te ontdekken en wees verbaasd over hoe kinderen zich ontpoppen toch echte avonturiers. Ontdek samen Netl de Wildste Tuin!
Eten met je handen: eigen meegenomen lunchpakketjes, kindermenu of zelf stokbroodjes bakken.
Let op! Avontuurlijke kids worden hier wild, vies, nat en bezweet!

Dresscode: oude kloffie
Strand met buitendouches, toiletten en kleedhokjes aanwezig.

Schoolreis vanaf 15 kinderen.