Tulpenroute

Tulpen Showtuin in Creil - foto Nienke FeddesVan 21 april t/m 6 mei 2018 is de jaarlijkse “Tulpenroute in de Noordoostpolder”.
Ook dit jaar wordt er weer van alles georganiseerd rondom de tulpenvelden. Er zijn verscheidene routes uitgestippeld; zo is er de bekende autoroute van maar liefst 120 kilometer lang, er is een 38 kilometer lange fietsroute uitgezet en er zijn wandelroutes van 7, 15 en 25 kilometer.

Het Tulpenfestival biedt veel verschillende activiteiten rondom de bloei van de tulp en voert langs buitengewone bezienswaardigheden in Noordoostpolder en langs de prachtigste bollenvelden. De Tulpenroute leidt langs de wegen waar de meeste tulpenvelden te vinden zijn. Onderweg is er volop mogelijkheid om even uit de auto te gaan of van de fiets te stappen. Vind hier de verschillende routes >>

Paardenliefhebbers kunnen zich aanmelden voor de populaire koetsentocht die geheel verzorgd wordt door de lokale menvereniging.
Wil je een totaalbeeld van de vele tulpenvelden in de Noordoostpolder?
Boek dan een ticket voor de tulpenvliegroute en laat je per helikopter vervoeren boven de prachtige tulpenvelden en het IJsselmeer.
Doordeweeks kunnen bezoekers op het tulpenbelevingsveld aan het Creilerpad 14 te Creil genieten van de 500 soorten tulpen in de tulpenshowtuin, foto’s maken bij de selfievelden.

Netl de Wildste Tuin is de perfecte uitvalsbasis voor het kleurrijke Tulpenfestival.