Verblijfsinformatie

Algemene informatie verblijf in de Wildste Tuin

Aankomst & Vertrek
De aankomsttijd voor campinggasten is dagelijks vanaf 15.00 uur.
Na het inchecken bij de incheckzuil in de recreatieruimte op kampeerterrein Heliveld, ontvang je een campingpas uit de zuil en zoek je je plek op. Uitchecken is dagelijks voor 10.00 uur, via de zuil of bij receptie.

Inchecken & Uitchecken
In de recreatieruimte staat een incheckzuil waar je via touchscreen makkelijk en snel incheckt en je kampeerplek of trekkershut kiest op de plattegrond. De stappen op het touchscreenscherm wijzen zich vanzelf. Er wordt een campingpas geprint en deze wordt aan je reservering gekoppeld door de pas langs de paslezer te halen. Het is belangrijk om de geprinte campingpas langs de paslezer te halen.
!Vergeet bij vertrek niet uit te checken via de zuil en de pas opnieuw langs de lezer te halen!

Campingpas
Bij het boeken van jouw plekje op de camping krijg je een campingpas. Met deze pas heb je toegang tot de camping en kun je gebruik maken van de douche, elektra en de wasserette. Je kunt je verbruik online volgen via je inlog die je eerder per mail hebt ontvangen voor mijntuin.nl

POD Trekkershut
Bij inchecken bij de zuil ontvang je 2 campingpassen, dit zijn de sleutels voor de POD en registreren ook je elektra, douche en wasserette gebruik.
In de POD trekkershut is geen beddengoed aanwezig, dit nemen gasten zelf mee. Wel zijn er 2 bedden (samen één 2persoonsbed) incl. matrassen met onderlakens en 2 kussens.
De POD Trekkershut dient veegschoon achtergelaten te worden. Deponeer afval gescheiden bij de milieustraat. Sluit deuren en ramen goed af en schakel licht en verwarming uit.

Pionierswoning
Voor het inchecken van een Pionierswoning, kun je de sleutel van je accommodatie ophalen bij de receptie op het park tot 17:00 uur of in het strandpaviljoen tijdens openingstijden. Je ontvangt geen campingpas omdat elektra en warm water verbruik bij de huur in zitten.
De Pionierswoning dient veegschoon achtergelaten te worden. Deponeer afval gescheiden bij de milieustraat. Sluit deuren en ramen goed af en schakel lichten en verwarming uit. De sleutels lever je in bij de receptie of in het strandpaviljoen.

Huisdieren
Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan op de camping of op het park.

Bezoekers/logés
Bezoekers zijn van harte welkom! Wel dienen deze altijd aangemeld te worden bij de receptie. Bezoekers betalen €5,- p.p./ per dag of nacht.

WiFi
WiFi is beschikbaar op heel camping Netl de Wildste Tuin. Het open gastennetwerk kun je vinden onder de naam: Netl Park. Wil je sneller en beter internet, dan kun je hiervoor wifi codes voor 100 tot 1000 mb kopen bij de receptie of in het strandpaviljoen.

Wasserette
Naast de incheck en recreatieruimte, voor op het park, vind je een washok met wasmachine met droger. Met je campingpas kun je hiervan gebruik maken. De wasserette is 24 uur per dag geopend.

Douches, toiletten en water
Op twee plaatsen op de camping zijn er sanitaire voorzieningen en tappunten voor water aanwezig. Hiervan kun je gebruik maken met je campingpas. In alle sanitairgebouwen van de camping is toiletpapier aanwezig.

Milieustraat
Op kampeerveld Heli Veld is een milieustraat aanwezig. Lever hier je afval gescheiden in.

VOORZIENINGEN CAMPING DE WILDSTE TUIN
Ruime parkeergelegenheid Oplaadpunt voor elektrische fietsen op de parkeerplaats bij het strandpaviljoen Recreatieplas Ligweide en zandstrand Verharde standplaats campers Grasland campingvelden

RECREATIE OP DE CAMPING
Zwemmen in recreatieplas Wandelen door de wilde tuinen Speeltuin Ukkiiipark voor de allerkleinsten Natuurspeeltuin met bamboe jungle Beachvolleybalvelden Pitch&Putt Golfbaan (tegen betaling) Obstacle Parcours (tegen betaling) Vissen in de Zwolsevaart (vispas verplicht)

RESTAURANT
Strandpaviljoen met ruim terras, bekijk openingstijden

BBQ
Barbecueën is toegestaan

HUISHOUDELIJK SANITAIR
Wasmachines -> activeren met campingpas Droogtrommels -> activeren met campingpas

SANITAIR
Wastafels warm en koud water Douches koud en warm water -> activeren met campingpas Zittoiletten Invalidentoilet (Heli veld) Babyroom (Heli veld) Stortbak voor chemisch toiletten (Heli veld)

Parkfaciliteiten

Campinggasten hebben vrij toegang tot recreatiepark Netl de Wildste Tuin.
De Wildste SpeelTuin Kinderen kunnen vrij spelen en ontdekken in de grote speeltuin van Netl Wildste Tuin. Balanceren op boomstammen, klimmen en klauteren op apentouwen en ander speeltuig, verstoppen in bamboejungle, racen op de kabelbaan en lekker glijden van de modderglijbaan! Natuurlijk bewegen, natuurlijk leren, natuurlijk gezond. Trek vooral niet je mooiste kleren aan, want wilde kinderen worden hier natuurlijk vies en nat!

Vissen
Bij natuurkampeerterrein de MIG kun je vissen in de Zwolsche Vaart, vispas is verplicht.

Wandelen
Naast de onverharde avontuurlijke weggetjes dwars door bamboe en wilde tuinen, loopt er door de Wildste Tuin ook een verhard pad, goed begaanbaar voor naaldhakken, kinderwagens en voor jou. Langs deze inspiratieroute vind je infopanelen met wilde ideeën en allerlei informatie over het park en over de flora en fauna die hier te vinden is. De route is 1.000 meter. Hoe lang je daar over doet, bepaal je zelf. Want een groter genoegen dan ‘ergens even bij stil staan’ is er niet.

Strand
De stranden van Netl de Wildste Tuin liggen beschut tussen het duinlandschap waardoor het snel aangenaam is. Het water wordt iedere twee weken gecontroleerd door het Waterschap en is van uitstekende kwaliteit. Zwemmen en verblijf op eigen risico, er is geen toezicht.

Beachvolleybal
Op het park vind je 6 beachvolleybalvelden. Een beachvolleybal kun je lenen bij de receptie of in het strandpaviljoen tijdens openingstijden.

Pitch en Putt
De 14 holes Pitch&Putt Golfbaan van Netl de Wildste Tuin is prachtig aangelegd en geschikt voor beginnende en gevorderde golfers. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes van 30 tot 70 meter. Pitch&Putt Golf is voor iedereen een leuke activiteit, zowel individueel als in groepsverband, minimale leeftijd 8 jaar.

Voor campinggasten geldt een gereduceerd tarief op vertoon van campingpas: Pitch&Putt greenfee 9 holes € 4,50 (normaal €12,-) p.p. Pitch&Putt greenfee 18 holes €6,50 (normaal € 14,-) p.p.

Obstacle Parcours
Sportieve campinggasten kunnen gebruik maken van het Obstacle Parcours in de Wildste Tuin. Tip: train niet alleen! Gebruik van de baan is op eigen risico. Een goede fysieke conditie is een pre bij deze route. Minimum leeftijd 12 jaar, afhankelijk van lengte en fysieke conditie. Kinderen van 12 t/m 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.
Voor campinggasten geldt een gereduceerd tarief op vertoon van campingpas: Obstacle parcours ticket € 4,50 (normaal €12,-) p.p.

Parkreglement
Gasten van Netl gedragen zich als vrienden en behandelen mens, natuur en spullen met respect. Alle bezoekers dienen de parkregels na te leven. Gasten zijn voor eigen rekening en risico op het park, Netl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor calamiteiten als diefstal, vandalisme en letsel. Netl behoudt zich het recht om gasten te weigeren dan wel te verwijderen van het park, wanneer er calamiteiten plaatsvinden. Vernielingen of zoekgeraakte artikelen worden in rekening gebracht bij de dader of bij zijn/ haar begeleider en dienen daarnaast altijd gemeld te worden bij de receptie. Denk bij het betreden van Netl de Wildste Tuin altijd aan de veiligheid van je medegasten en de aanwezigheid van (kleine) kinderen.

Het is niet toegestaan om:
- Honden of andere huisdieren mee te nemen op het park of op de camping, m.u.v. hulphonden
- Eigen consumpties te nuttigen op het terras van en in het strandpaviljoen
- Op het terrein harder te rijden dan een snelheid van 10 km per uur
- Kinderen onder de 12 jaar zonder begeleiding op het park te laten
- Open vuur te maken, anders dan op aangewezen plek bij campingplaats

Parkeren
Na het in of uitladen dienen auto’s, motoren en aanhangers op de parkeerplaats te worden geparkeerd. Zie de plattegrond waar je kunt parkeren. Bij natuurkampeerterrein de MIG is het niet mogelijk om bij kampeerplek te komen met de auto. Bij de parkeerplaats van het terrein staan bolderkarren te leen, waarmee je kampeerspullen naar je plek kan vervoeren.

Rust
Nachtrust geldt op het park tussen 23.00 uur en 8.00 uur. Respecteer tijdens deze uren de rust van je medegasten. Spelen Het spelen op een natuurspeelterrein is nooit zonder risico. Juist van het aangaan van uitdagingen en het nemen van (verantwoorde) risico’s leert een kind en ontwikkelt het zich. Het natuurspeelterrein is een plek waar kinderen letterlijk kunnen leren vallen en opstaan. De veiligheid wordt zoveel mogelijk gegarandeerd door regelmatige inspecties en keuringen van het terrein en de speeltoestellen. De speeltuin sluit bij zonsondergang.

Water & Strand
Kinderen vanaf 7 jaar met een zwemdiploma kunnen hier vrij en zelfstandig spelen. Kinderen jonger dan 7 jaar en kinderen zonder zwemdiploma hebben, vanwege het water, directe begeleiding nodig. Het zwemwater op het park is maximaal 180 cm diep. Het water kan snel diep worden. Door stroming kan de situatie, van week tot week, veranderen. Dus pas altijd op! Kinderen die niet kunnen zwemmen, moeten altijd zwembandjes of een reddingvest om. Er is geen speeltuinbegeleider of strandwacht. Ouders en verzorgers blijven zelf verantwoordelijk voor hun kinderen. Tot slot Volg bij calamiteiten altijd de aanwijzingen van het personeel op. Voor gebruik van het strandpaviljoen volg je altijd de hier geldende huisregels op. De directie is ten alle tijden vrij om naar eigen inzicht wijzigingen in de parkregels aan te brengen.

Aan de sanitair gebouwen hangen EHBO koffers. In het strandpaviljoen en bij de receptie is EHBO & AED aanwezig, bereikbaar tijdens openingstijden.

Recreatiepark Netl de Wildste Tuin is vanaf 31 maart alle dagen open vanaf 10:00 uur. Het strandpaviljoen heeft afwijkende openingstijden: Openingstijden Strandpaviljoen
De receptie is doordeweeks bemensd van 9:00 tot 17:00 uur.

Belangrijke telefoonnummers

Alarm/EHBO Landelijk alarmnummer 112
Politie/alarm/brandweer algemeen 0900-8844
In het strandpaviljoen en bij de receptie is EHBO & een AED aanwezig, alleen bereikbaar tijdens openingstijden.
Aan sanitairgebouwen hangen EHBO koffers.
Receptie Netl 9:00 – 17:00 uur 0527-203043
Apotheek Breestraat 39, 8316 AN Marknesse 0527-204404
Huisartsenpost dichtstbijzijnde Urkerweg 4, 8303 BX Emmeloord 0900-3336333

handige adressen

Pinnen: Geldautomaat aanwezig op dorpsplein, Breestraat 27, 8316 AN Marknesse

Supermarkt: Jumbo Marknesse Breestraat 29, 8316 AN Marknesse 0527-630160
Open op ma t/m do en zat.: 8.00 – 20.00 Vrijdag: 8.00 – 21.00

Post Brievenbus de Schakel 2-a, 8316AW in Marknesse
Post NL loket aanwezig jumbo Marknesse.