vergaderen in de Wildste Tuin

Why don't we meet in the middle?

Netl de Wildste Tuin heeft meerdere vergaderruimtes rondom hun Strandpaviljoen in de Noordoostpolder, vlak aan de A6.
Je vindt er een gastvrij Team en prima horeca- en vergaderlocaties met professionele audiovisuele apparatuur.
Zo eigentijds en fraai kan een meeting room zijn. Zonnepanelen op het dak, ruim balkon of terras voor frisse lucht en inspiratie.

Out of the box, into the bamboo

Vergaderen kun je overal, soms wil je meer. Netl de Wildste Tuin is zo’n inspirerende plek die mensen uitdaagt om nét even wat verder te denken. Informeer naar de mogelijkheden, binnen en buiten.

Meet me with a smile

Netl de Wildste Tuin biedt binnen en buiten ruimte voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops en andere bedrijfsevenementen. Het Strandpaviljoen heeft een ruim café-restaurant en drie zalen met alle moderne faciliteiten, zodat je ontspannen tot resultaten komt. Dit kan natuurlijk ook in de originele, innovatieve omgeving die Netl de Wildste Tuin is. Voor kleine en grote groepen is er een geschikte locatie op maat. Zoals de Koggezaal, Podiumzaal, Zijzaal, Mongoolse Ger/Yurt, Afrikaanse Lodge, het Mediterrane Terras, de Verrekijker of als sublocatie de SAR Reddingshelikopter of de Tipi.

Pitch & Putt Golf

Wissel je vergaderdag af met een ronde over de prachtig aangelegde Pitch & Putt Golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes van 30 tot 70 meter. Door deze kleine afstanden is het spel geschikt voor iedereen.
In tegenstelling tot golf waar je vaak slim moet spelen is Pitch&Putt daarom een echte sport voor aanvallers. Elke bal gaat rechtstreeks naar de vlag toe. Hole-in-one wordt dan ook regelmatig geslagen.
Voeg een extra wedstrijdelement toe en strijd in teams het Texas Scramble Toernooi. Geniet voor en na het spel van een hapje en drankje, diner of BBQ.


Uitstekende WIFI verbinding aanwezig op alle locaties, ruime gratis parkeergelegenheid (300 plekken).
Mail info@netl.nl of bel 0527 203043 voor meer informatie.