Groepshuis Inari 23 persoons

Welkom in één van onze vier moderne ‘Scandinavische’ groepshuizen, gemaakt voor een relaxte actieve tijd met elkaar. De kleurige houten gebouwen met grasdaken, liggen in een prachtige setting en bieden de privacy van een eigen hotelkamer met de faciliteiten van een groepslocatie.

Kies en combineer de lol van samen zelf doen en het gemak van onze professionele horeca en kies uit de vele voorzieningen en mogelijkheden op recreatiepark de Wildste Tuin. We zijn bijvoorbeeld een geliefde trouwlocatie, een hip festival terrein (Wildeburg) en het NK cross country 2019 en 2020 is hier. Op het park liggen 2 campings, een obstacle trainingsparcours, een Pitch & Putt baan, beachvolleybalvelden, zwemwater met stranden en een strandpaviljoen. Er is viswater en volop speelnatuur met modderglijbaan en bamboejungle.
Bovendien streven we naar een Blue Zone -  een gebied waar mensen gelukkig en vitaal oud worden.     
 
Groepshuis Nordkapp heeft 6 slaapkamers met eigen sanitair, plus 2 extra connected slaapvertrekken en 16 bedden en een grote groepsruimte, perfect voor jouw groep!
 
De slaapkamers hebben comfortabele twinbedden met luxe 4-sterren boxspring matrassen, hypoallergeen dekbedden en kussens voor een heerlijke nachtrust.  Er zijn kamers met mindervaliden-sanitair, connecting deuren, en geschakelde kamers met stapelbedden voor de jeugd. De slaapkamers zijn voorzien van een PVC-vloer, hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet, flat screen tv, bureau, tafel met twee stoelen en gratis WiFi.
 
De groepsruimte heeft een ruime keuken, lange eettafel en een lekkere loungehoek met TV. Op het buitenterras vind je een BBQ hoek en vuurplaats. Samen uit eten in het strandpaviljoen of gebruik maken van catering kan natuurlijk ook.
 
Het organiseren van studenten-, vrijgezellen- of drinkfeesten is in deze accommodaties niet toegestaan.
Netl de Wildste Tuin is vuurwerkvrij ook tijdens Oud en Nieuw. 

Inclusief

  • Toegangskaart Netl de Wildste Tuin p.p.

Betaalde faciliteiten

  • Handdoekenpakket
  • Keukenlinnenpakket
Boek Groepshuis Inari 23 persoons