Strandpaviljoen

Welkom in het strandpaviljoen, het populaire middelpunt van Netl de Wildste Tuin. Gelegen op de bodem van de zee, aan zwemwater met duinen en bamboe ter beschutting.

In het relaxte café-restaurant met terras staat lekker én gezond op de kaart, uit streken waar het goede leven tot kunst is verheven; de "Blue Zones". Blue Zones zijn gebieden in de wereld waar relatief veel mensen vitaal 100 jaar worden. Gevolg van hun natuurlijke lifestyle met voldoende beweging en ontspanning, gezond eten en drinken, gemeensschapszin en zich van betekenis weten voor de ander, We gunnen iedereen 100 jaar vitaliteit en vinden de Blue Zones daarom een mooie inspiratiebron.

Bij het samenstellen van het menu hebben onze koks zich daarom laten inspireren door de keuken in zonovergoten Blue zones als Okinawa in Japan, Ikeria in Griekenland en Loma Linda in Californië. Daarbij serveren we veel groente met weinig tot geen brood, aardappels, frieten, pasta of rijst bij de gerechten. Vraag er om, indien gewenst, want het is lekker en gezond mits met mate…

Tijdens een vakantie, verjaardag en groot feest verwen je jezelf en je gasten natuurlijk extra. Daarom vind je ook appeltaart, Heineken, oerfriet en bbq op de kaart.

In het naseizoen zijn onze openingstijden beperkt, bekijk ze hier >>
Voor groepen op reservering zijn ook welkom buiten openingstijden, neem contact op via info@netl.nl en informeer naar de mogelijkheden.

We wensen je smakelijk eten en een plezierig verblijf!

Team Netl de Wildste Tuin.

Ga naar LOCATIES