Tentplaats

Tenten Tentoonstelling

Wil je lekker midden in de natuur kamperen, ga dan staan op Natuurkampeerterrein de Mig, Dit terrein volgt de richtlijnen van de Stichting de Groene Koepel en is opgenomen in het groene boekje.PARKEREN

Er is een parkeerplaats voor auto’s in de buurt van de kampeerplekken. De auto kan daar niet komen. Er zijn een paar bolderkarren om spullen naar de plek te brengen, voor gemeenschappelijk gebruik.

Het natuurkampeerterrein gaat over in De Wildste Tuin. Langs de Zwolse Vaart loop je zo het Voorsterbos in (fietsen is niet toegestaan), van goede buur Natuurmonumenten. Het Voorsterbos, met Waterloopbos, is bijna 1.000 hectare en 70 jaar oud. Meer informatie vind je hier: op het park.

HONDEN NIET TOEGESTAAN

Honden en andere huisdieren zijn nergens toegestaan in de Wildste Tuin. Voor sommigen jammer, anderen zullen daar blij om zijn. Want zeg nou zelf, je stapt liever een keertje per ongeluk in de stront van een ree of vos dan in die van een hond. Enne, geen ochtendhumeur van het geblaf van de hond van de buren.

Kies uit 30 tentplaatsen je ultieme droomplaats. Op het vrije veld, onder of tussen de bomen. Wassen en warm douchen kan in het splinternieuwe sanitair gebouw.