Tentplaats de MIG

Wil je lekker midden in de natuur kamperen? Ga dan staan op Natuurkampeerterrein de Mig van Netl de Wildste Tuin. Dit kampeerterrein volgt de richtlijnen van de Stichting de Groene Koepel en is opgenomen in het groene boekje.

Hier zijn 5 camperplekken met wijds uitzicht op polderland en 30 ruime tentplaatsen aan de Zwolse Vaart. Door de Wildste Tuin loop je zo het Voorsterbos in, van goede buur Natuurmonumenten. Het Voorsterbos, met Waterloopbos, is bijna 1.000 hectare en 70 jaar oud. 

Kampvuurtje
Maak je eigen kampvuurtje. Brandhout is te koop in de buurt van het sanitairgebouw.  

Minituintjes
Bij de tentplaatsen vind je ook mini kruidentuintjes. Pluk verse kruiden naast je tent voor een kopje thee, een soepje of ander eigen gerecht.  

Vrij toegang Netl de Wildste Tuin
Kampeerders hebben vrij toegang tot dagrecreatiepark Netl de Wildste Tuin met zwemstrandjes, bamboejungle, strandpaviljoen, modderglijbaan en avontuurlijk speellandschap.Honden niet toegestaan
Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan bij Netl de Wildste Tuin. 

Autovrij
Auto’s kunnen niet op het natuurkampeerterrein komen. Er is een parkeerplaats voor auto’s in de buurt van de kampeerplekken, Hier staan paar bolderkarren om spullen naar de plek te brengen, voor gemeenschappelijk gebruik.

Inclusief

  • Gratis toegang Netl de Wildste Tuin
Boek Tentplaats de MIG