Tentplaats de MIG
Wil je lekker midden in de natuur kamperen? Ga dan staan op Natuurkampeerterrein de Mig van Netl de Wildste Tuin. Dit kampeerterrein volgt de richtlijnen van de Stichting de Groene Koepel en is opgenomen in het groene boekje.

Hier zijn 5 camperplekken met wijds uitzicht op polderland en 30 ruime tentplaatsen aan de Zwolse Vaart. Door de Wildste Tuin loop je zo het Voorsterbos in, van goede buur Natuurmonumenten. Het Voorsterbos, met Waterloopbos, is bijna 1.000 hectare en 70 jaar oud. 

 

Kampvuurtje

Maak je eigen kampvuurtje. Brandhout is te koop in de buurt van het sanitairgebouw.  

Minituintjes

Bij de tentplaatsen vind je ook mini kruidentuintjes. Pluk verse kruiden naast je tent voor een kopje thee, een soepje of ander eigen gerecht. 
 
Kampeerders hebben vrij toegang tot dagrecreatiepark Netl met zwemstrandjes, bamboejungle, strandpaviljoen, modderglijbaan en avontuurlijk speellandschap.

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan bij Netl de Wildste Tuin. 
 

Autovrij

Auto’s kunnen niet op het natuurkampeerterrein komen. Er is een parkeerplaats voor auto’s in de buurt van de kampeerplekken, Hier staan paar bolderkarren om spullen naar de plek te brengen, voor gemeenschappelijk gebruik.