Tentplaats de MIG


Wil je lekker midden in de natuur kamperen? Ga dan staan op kampeerterrein de Mig van Netl de Wildste Tuin.
Hier zijn 5 camperplekken met wijds uitzicht op polderland en 30 ruime tentplaatsen aan de Zwolse Vaart. Door de Wildste Tuin loop je zo het Voorsterbos in, van goede buur Natuurmonumenten. Het Voorsterbos, met Waterloopbos, is bijna 1.000 hectare en 70 jaar oud.Kampvuurtje

Maak je eigen kampvuurtje. Brandhout is te koop in de buurt van het sanitairgebouw.

Minituintjes

Bij de tentplaatsen vind je ook mini kruidentuintjes. Pluk verse kruiden naast je tent voor een kopje thee, een soepje of ander eigen gerecht.

Kampeerders hebben vrij toegang tot dagrecreatiepark Netl met zwemstrandjes, bamboejungle, strandpaviljoen, modderglijbaan en avontuurlijk speellandschap.

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan bij Netl de Wildste Tuin.Autovrij

Auto’s kunnen niet op het natuurkampeerterrein komen. Er is een parkeerplaats voor auto’s in de buurt van de kampeerplekken, Hier staan paar bolderkarren om spullen naar de plek te brengen, voor gemeenschappelijk gebruik.

Let op!

De weekenden zijn voller en drukker omdat er vaak bruiloften en of gelegenheidsfeesten gegeven worden in het strandpaviljoen, het Mediterrane Terras, de Lodge en Mongoolse Ger. Hiervan kan men in de avonden geluidsoverlast verwachten.

Lees hier onze algemene voorwaarden.