Ga voorbereid op pad!

De voorpret barst los voor je verblijf bij Netl camping Kallumaan! Om goed voorbereid te zijn hebben we een aantal praktische zaken op een rij gezet. 

wandelen netl camping kallumaanjpg

Lekker binnenkomen

Inchecken bij kampeer-, camper- en tenplekken kan dagelijks vanaf 15:00 uur. Bij huurtenten en verhuuraccomodaties kan je vanaf 16:00 inchecken. Je checkt in bij de receptie of, mocht deze gesloten zijn, in het Strandpaviljoen. Je kan eerder aankomen om van het hele park te genieten en later op de inchecktijd je stek te betrekken. Je kunt parkeren op de algemene parkeerplaats.

Uitchecken kan bij accomodaties tot 10:00 uur en voor kampeer-, camper- en tentplekken tot 11:00 uur. Langer blijven op het park? Prima! Parkeer dan wel even op de parkeerplaats. Als je langer op je plek wilt blijven dan kan dit, minimaal 1 dag van te voren, in overleg met de receptie tegen een meerprijs voor de late check out. Je kunt dan tot 17:00 uur op je plek verblijven. Voor meer informatie neem contact op met de receptie via 0527-203043 of stuur een mail naar info@netl.nl.

suppen.jpg

Wat moet je weten?

Netlpas en parkeren
Bij aankomst ontvang je een Netlpas. Je gebruikt de pas om de algemene slagbomen voor aan het park te openen om het park op te gaan. Afrijden kan ten alle tijden. Heb je een accommodatie geboekt, dan gebruik je pas ook als toegangssleutel. De deur sluit automatisch, laat de pas dus niet in de accommodatie liggen. Je verblijf is inclusief 1 parkeerplaats. Een extra parkeerplek is te regelen bij de receptie voor €5,- per midweek/weekend of €10,- per week per voertuig. 

COVID-19
Je kan dit seizoen zorgeloos bij ons genieten, daar doen we hard ons best voor. Elke dag vinden bij contactpunten zoals het Paviljoen, de sanitaire gebouwen en de strandtoiletten meerdere schoonmaakrondes plaats. Desinfectie dispensers hangen onder andere aan het Paviljoen, de sanitaire gebouwen en bij de receptie. Het gebied is enorm groot en geeft iedereen de ruimte. Krijg je Covid-19 symptomen? Bel dan naar de receptie: 0527-203043.

Sanitaire voorzieningen
Elk kampeerveld beschikt over een sanitair gebouw met meerdere toiletten, douches en afwasplekken met warm en koud water.
Op het strand bij het Paviljoen zijn er strandtoiletten en een buitendouche aanwezig. Het Vuurtorenstrand heeft ook toiletten en waterkraantjes bevinden zich verspreid over de kampeervelden.

Wasmachine & droger
Op familieveld HELI vind je, links naast de recreatieruimte, een washok met wasmachine en droger. Je kunt hiervan gebruikmaken met de Netlpas en je rekent af bij vertrek bij de receptie. Het washok is 24 uur per dag geopend.

Natuurspeeltuin.jpg

En weet ook dit

Hotelkamers
De hotelkamers beschikken over eigen sanitair en balkon of terras. Een koffiezetapparaat en/of waterkoker mag je zelf meenemen. 

Elektra
Alle campingplekken hebben stroom. De tentplaatsen op kampeerveld MIG hebben 4 ampère, alle andere plekken hebben 10 ampère.

Stay safe
In het Paviljoen en bij de receptie is EHBO en AED aanwezig, óók buiten openingstijden te gebruiken (receptie). Bij de Campingspot en Vuurtorenstrand zijn EHBO koffers en brandblussers aanwezig. 

Houd de toon in toom
Maak van je buur een nieuwe vriend! Denk aan elkaar als je achtergrondmuziek afspeelt op je stek. Onze crew kan beslissen of je geluid zachter of uit moet. In het hoogseizoen wordt er tot 23:00 uur muziek gedraaid op het Vuurtorenstrand en kan je bij een vuurtje nazitten. Op de kampeervelden zijn we na 23:00 uur stil.

Huisdieren
Met uitzondering van hulphonden zijn honden en andere huisdieren nergens op het park, op de camping of in de accommodaties toegestaan. Gelukkig hebben we genoeg andere dieren (paarden, schapen, eekhoorns).

Teken
Teken gedijen goed in natuurgebieden, controleer jezelf en je kroost regelmatig op deze makkers. Lees hier wat te doen bij een tekenbeet. 

_DCS4270.jpg

Als laatste...

Hoogseizoen
In het hoogseizoen geniet je met je voeten in het zand op het Vuurtorenstrand met knusse barretjes en laidback DJs die zorgen voor de perfecte lounge vibe. Het laagseizoen is rustiger en zal er minder reuring zijn. Op rustige momenten kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan onze bibliotheek of je hengel uitgooien in de Zwolsche Vaart.

Openingstijden horeca
Verschillende stekkies zijn open om zaligheid af te halen. Ons park heeft vele mooie plekken om neer te strijken en iedereen heeft de ruimte. Bij het Vuurtorenstrand en Het Paviljoen zijn er terrassen met bediening. Bekijk de openingstijden.