Verblijfsinformatie

Verblijfsinformatie camping


Camping de Wildste Tuin: kampeerterrein Heliveld en natuurkampeerterrein de MIG.

Aankomst & Vertrek
De aankomsttijd voor campinggasten is dagelijks vanaf 15.00 uur. Uitchecken is dagelijks voor 11.00 uur, via de zuil, bij de receptie of in het Strandpaviljoen tijdens openingstijden.

Inchecken & Uitchecken
In- en uitchecken van een kampeerplek kan bij de zuil in de recreatieruimte, bij de receptie of in het Strandpaviljoen. De stappen op het touchscreenscherm van de uitcheckzuil wijzen zich vanzelf. Het is belangrijk om de geprinte campingpas langs de paslezer te halen. !Vergeet bij vertrek niet uit te checken via de zuil en de pas opnieuw langs de lezer te halen!

Campingpas
Camping de Wildste Tuin heeft een handige campingpas voor toegang van het park(slagbomen), douchen en gebruik van was- en droogmachine. Het verbruik wordt bij vertrek afgerekend.
• Douchen € 0,25 per minuut.
• Wasmachine € 6,- per wasbeurt.
• Droger € 4,- per droogbeurt.
• Camperaars betalen € 1,00 per 100 liter water.

Huisdieren
Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan op de camping of op het park. Bezoekers/logés Bezoekers zijn van harte welkom! Wel dienen deze altijd aangemeld te worden bij de receptie. Bezoekers betalen € 5,- p.p./ per dag of nacht.

Elektra
Gratis elektra op plekken waar dit aanwezig is. Bij kampeer- en camperplekken Heliveld is 10 ampère stroom beschikbaar. De trekkersveldplekken hier hebben geen elektra. De kampeerplekken op natuurkampeerterrein de MIG hebben 4 ampère. De camperplekken hier hebben geen elektra.

Douches, toiletten en water
Zowel op het Heliveld als op het Natuurkampeerterrein zijn er sanitaire voorzieningen en tappunten voor warm water aanwezig. Voor de douches gebruik je de campingpas. Er is wc-papier aanwezig bij de toiletten.

Verblijfsinformatie camping
WiFi WiFi is beschikbaar op de hele camping Netl de Wildste Tuin. Open gastennetwerk: Netl Free. Je kunt inloggen met je emailadres.
Sneller en beter internet? Wifi codes voor 100 tot 1000 mb zijn te koop bij de receptie of in het strandpaviljoen.

Wasserette
Naast de incheck- en recreatieruimte, voor op het park, vind je een washok met wasmachine met droger. Met je campingpas kun je hiervan gebruik maken. De wasserette is 24 uur per dag geopend.

Milieustraat
Op kampeerveld Heli Veld is een milieustraat aanwezig. Lever hier je afval gescheiden in.

Recreatieruimte
Gemeenschappelijke diepvries, magnetron, koelkast
Bibliotheek
Loungehoek
Spellenkast

Knapperend Vuurtje
Op de campings zijn potkachels en picknickbanken aanwezig. Deze zijn voor algemeen gebruik.
Hout kan gekocht worden op beide kampeervelden.

Kookpunt
Op de MIG is er een kookpunt met diepvries, kookpitjes en koelkast voor gezamenlijk gebruik.

Broodjesservice
Verse broodjes zijn een dag van te voren te bestellen in het strandpaviljoen in het hoogseizoen.