Smooth!

De voorpret barst los voor je verblijf bij Netl camping Kallumaan! Om je verblijf leuker/makkelijker/soepeler te maken hebben we handige informatie voor je op een rijtje gezet, komt ie:

Lekker binnenkomen

Klik hier om te lezen hoe je bij ons in- en uitcheckt. Wil je eerder aankomen? Je bent op jouw aankomst en vertrek dag welkom bij ons op het park, je kan parkeren op de algemene parkeerplaats. Vanaf onderstaande tijden kan je je camper installeren, je caravan of vouwwagen parkeren, je koffer uitpakken in een accommodatie of je tent opzetten:   

 

Tent-, kampeer- en camperplekken HELI, UFO en MIG

Zeecontainerwoningen, Wielenwagens, Pionierswoningen, Lodges, vooropgezette tenten en hotelkamers

Groepshotels Voss, Nordkapp, Inari en Abisko

Inchecken (dagelijks)

15.00 uur

16.00 uur

16.00 uur

Uitchecken (dagelijks)

11.00 uur

10.00 uur

10.00 uur

Inchecken Hemelvaart- en Pinksterweekend

Uitchecken Hemelvaart- en Pinksterweekend

Website_FC-9208.jpg

Wat moet je weten?

COVID-19

We hopen natuurlijk dat je dit seizoen zorgeloos bij ons kan komen genieten, daar doen we hard ons best voor. Je hebt hier al kunnen lezen hoe je veilig bij ons in- en uitcheckt. Ook vinden er elke dag bij contactpunten zoals het Strandpaviljoen, de sanitaire gebouwen en de strandtoiletten meerdere schoonmaakrondes plaats. Desinfectie dispensers hangen onder andere aan het Strandpaviljoen, de groepshotels, de sanitaire gebouwen en bij de receptie.

Mocht je verblijf toch niet door kunnen gaan vanwege de maatregelen die dan gelden, dan verplaatsen we je verblijf kosteloos naar een andere datum in dit kalenderjaar. Verplaatsen naar volgend jaar of later kan ook, we hanteren de tarieven die dan gelden.  

Sanitaire voorzieningen

Elk kampeerterrein beschikt over een sanitair gebouw met meerdere toiletten, douches en afwasplekken met warm en koud water.

Op het strand bij het Strandpaviljoen zijn er strandtoiletten en een buitendouche aanwezig. Waterkraantjes bevinden zich verspreid over de kampeervelden.

Campingspot en Vroege Vogels

Vanaf 30 april: Koffie om op te warmen en een ijsje om af te koelen vind je bij de campingwinkel op kampeerveld UFO. En als je er dan toch bent, bestel daar direct je broodjes voor de volgende ochtend. Ze worden 'smorgens vers voor je afgebakken. Informatie over de bestel- en afhaaltijden vind je hier.

Vuurtorenstrand

Lekker eten kan bij de foodtrucks op het Vuurtorenstrand. In juli en augustus gaan de luiken van de mobiele keukens elke dag voor je open. Voor juli en augustus: bekijk meer openingstijden van verschillende stekkies om zaligheid af te halen onder Faciliteiten bij de FAQ's

Openingstijden

Check hier de openingstijden van de receptie en het Strandpaviljoen.

Netlpas

Bij het inchecken ontvang je een Netlpas. Hiermee open je de slagbomen voor aan het park te openen, afrijden kan ten alle tijden. Heb je een accommodatie geboekt, dan gebruik je pas ook als toegangssleutel. De deur sluit automatisch, laat de pas dus niet in de accommodatie liggen.

Website_FC-9265.jpg

En weet ook dit

Wasserette en Kookpunt

Kleine en grote wasjes draai en droog je bij de wasserette op kampeerterrein HELI, naast de recreatieruimte. Een was- &droogpas schaf je aan bij de receptie. Het gemeenschappelijk Kookpunt bevindt zich op kampeerterrein MIG.

Hotelkamers

De hotelkamers beschikken over eigen sanitair en balkon of terras. Een koffiezetapparaat en/of waterkoker mag je zelf meenemen. 

Stay safe

In het Strandpaviljoen en bij de receptie is EHBO en AED aanwezig, óók buiten openingstijden te gebruiken (receptie). Bij de Campingspot en Vuurtorenstrand zijn EHBO koffers en brandblussers aanwezig. 

Elektra

Alle plekken hebben stroom. De MIG tentplaatsen 4 ampère, de kampeer- en camperplekken op HELI, MIG en UFO 10 ampère. Alle Lodges en vooropgezette tenten hebben 10 ampère tot hun beschikking. 

Huisdieren

Met uitzondering van hulphonden zijn honden en andere huisdieren nergens op het park, op de camping of in de accommodaties toegestaan. Gelukkig hebben we genoeg andere dieren (paarden, schapen, eekhoorns).

Teken

Teken gedijen goed in natuurgebieden, controleer jezelf en je kroost regelmatig op deze makkers. Lees hier wat te doen bij een tekenbeet. 

Receptie

De receptie is tijdens openingstijden te bereiken op 0527-203043 en via kallumaan@netl.nl.   

Website_FC-8864.jpg

Parkreglement

Bekijk handige adressen en belangrijke telefoonnummers bij Parkreglement