Voorzieningen en faciliteiten

Oplaadpunten elektrische auto’s
Er is ruime parkeergelegenheid met oplaadpunten voor elektrische auto’s op de centrale parkeerplaats

Sanitair
Zowel op het Kampeerterrein Heliveld als op Natuurkampeerterrein de MIG zijn er sanitaire voorzieningen en tappunten voor warm water aanwezig. Voor de douches gebruik je de Netlpas. Er is wc-papier aanwezig bij de toiletten. Op het Heliveld en het strandpaviljoen is een invalidentoilet aanwezig. Wastafels met koud water. Afwasbakken met warm en koud water. Er is een babyroom aanwezig, zowel op het Heliveld als strandpaviljoen. Op het Heliveld is ook een stortbak voor chemisch toiletten.
Gasten van de pop-up camping Kallumaan (juli & augustus) maken gebruik van de sanitaire voorzieningen op camping Kallumaan (zonder pas/kosteloos), jullie gebruiken de Netlpas voor de slagbomen en de wasserette.

Wasserette
Naast de recreatieruimte op het Heliveld, voor op het park, vind je een wasserette met wasmachine en droger. Met je Netlpas kun je hiervan gebruik maken. De wasserette is 24 uur per dag geopend.

Elektra
Gratis elektra op plekken waar dit aanwezig is. Bij kampeer- en camperplekken op het Heliveld is 10 ampère stroom beschikbaar. Sommige trekkersveldplekken op het Heliveld hebben geen elektra. De kampeerplekken op de MIG hebben 4 ampère. De camperplekken hier hebben geen elektra.

Kookpunt Natuurkampeerterrein de MIG
Op de MIG is er een kookpunt met koelkast, diepvries en kookpitjes voor gezamenlijk gebruik.

Recreatieruimte Heliveld
In de deze ruimte staat een koelkast, diepvries en magnetron. Er is een bibliotheek met loungehoek en spellenkast

Milieustraat
Op kampeerterrein Heliveld is een milieustraat aanwezig. Lever hier je afval gescheiden in.

Knapperend Vuurtje
Op beide campings zijn potkachels en picknickbanken aanwezig. Deze zijn voor algemeen gebruik.
Hout kan gekocht worden op beide kampeervelden, bij het sanitair gebouw. Barbecueën is toegestaan op de campingplaatsen.

Bezoekers/logés
Bezoekers zijn van harte welkom! Deze dienen altijd aangemeld te worden bij de receptie. Bezoekers betalen € 6,- p.p. per dag of nacht.

WiFi
WiFi is beschikbaar. Open gastennetwerk: NetlFree.

Evenementen/activiteiten
Kijk voor de evenementenagenda op www.netl.nl of in de recreatieruimte op het Heliveld

Natuurlijk speellandschap
Kinderen kunnen vrij spelen en ontdekken in de grote speeltuin van Netl de Wildste Tuin. Balanceren op boomstammen, klimmen en klauteren op apentouwen en ander speeltuig, verstoppen in de bamboejungle, racen op de kabelbaan en lekker glijden van de modderglijbaan! Trek vooral niet je mooiste kleren aan, want wilde kinderen worden hier natuurlijk vies en nat! Ook aan de kleintjes is gedacht, hiervoor is de speeltuin Ukkiiipark.

Restaurant
Strandpaviljoen met een ruim terras. De actuele openingstijden staan op www.netl.nl

Broodjesservice
In het hoogseizoen is het mogelijk om een dag van te voren, voor 17:00 uur, verse broodjes te bestellen en te betalen in het strandpaviljoen. Deze staan de volgende dag klaar in de incheckruimte bij de receptie.

Vissen
Bij de MIG kun je vissen in de Zwolsche Vaart, vispas is verplicht.

Wandelen, De Wildste Tuin Route
Naast de onverharde avontuurlijke weggetjes dwars door bamboe en wilde tuinen, loopt er door de Wildste Tuin ook een verhard pad, goed begaanbaar voor naaldhakken en kinderwagens. Langs deze inspiratieroute vind je infopanelen met wilde ideeën en allerlei informatie over het park en over de flora en fauna die hier te vinden is. De route is 1.000 meter. Hoe lang je daar over doet, bepaal je zelf. Want een groter genoegen dan ‘ergens even bij stil staan’ is er niet.

Beachvolleybal
Op het park vind je 6 beachvolleybalvelden. Een beachvolleybal kun je lenen bij de receptie of in het strandpaviljoen tijdens openingstijden.

Obstacle Parcours
Sportieve gasten kunnen gebruik maken van het Obstacle Parcours in de Wildste Tuin.
Tip: train niet alleen! Gebruik van de baan is op eigen risico. Een goede fysieke conditie is een pré bij deze route. Minimum leeftijd 12 jaar, afhankelijk van lengte en fysieke conditie. Kinderen van 12 t/m 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.
Voor gasten die hier overnachten geldt een gereduceerd tarief op vertoon van je Netlpas.

Let op!
De weekenden zijn voller en drukker omdat er vaak bruiloften en of gelegenheidsfeesten gegeven worden in het strandpaviljoen, het Mediterrane Terras, de Lodge en Mongoolse Ger. Hiervan kan men in de avonden geluidsoverlast verwachten.