Veilig en verantwoord ontspannen

Netl de Wildste Tuin is voor iedereen die even wilt ontsnappen aan het drukke bestaan. Om te zorgen dat je veilig bij ons verblijft, hebben we onderstaande COVID-19 maatregels getroffen, volgens de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Website_FC--3.jpg

Horeca

Bekijk de openingstijden hier

Mondkapje
Bescherm elkaar en draag een mondkapje in ons restaurant. Aan tafel mag het mondkapje af. 

Bestellen
Om de contactmomenten te verkleinen kun je via een QR-code op de tafel je bestelling plaatsen en direct afrekenen. De bestelling wordt bij je aan tafel geserveerd.

Reserveren
Het is niet nodig om te reserveren voor het terras of Paviljoen. 

Website_FC--7.jpg

Overnachten

Je overnacht bij ons geheel coronaproof. Het is toegestaan om met één huishouden in een kampeermiddel, kamer of accommodatie te verblijven.

Betaling verblijf
Om de veiligheid te waarborgen vragen wij je de kosten van je verblijf voor aankomst online te voldoen. Je betaalt 50% aan bij boeking en de andere 50% uiterlijk 30 dagen voor aankomst. Je vindt het openstaande bedrag in je mail of via ‘MIJN NETL’, rechtsbovenaan op de website. Het is ook mogelijk om direct het volledige bedrag te betalen. Boek je binnen 30 dagen voor aankomst, dan betaal je 100% bij boeking. 

Groepshotels
Elke kamer in onze groepshotels Abisko, Inari, Nordkapp en Voss heeft eigen sanitair en een koelkastje.

Schoonmaak
De schoonmaak van de hotelkamers en accommodaties vindt twee uur na je vertrek plaats. Alle accommodaties en kamers worden hierbij uitvoerig gelucht en alle contactplekken worden intensief gereinigd.

Annuleren
Mocht je je reservering willen annuleren, dan zijn de door de branchevereniging vastgestelde RECRON voorwaarden van toepassing op de camping en groepsaccommodaties.

Website_FC-9275.jpg

Handige adressen

Receptie Netl de Wildste Tuin
Telefoonnummer: 0527-203043 (bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur)
Emailadres: info@netl.nl
Noodtelefoonnummer: 06-29604690 (buiten openingstijden)

Huisartsenpraktijk Marknesse
Emmeloordseweg 2A
Tel.nr.: 0527-203000 (bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur)