Veilig en verantwoord ontspannen

Netl de Wildste Tuin is voor iedereen die even wilt ontsnappen aan het drukke bestaan. Om te zorgen dat je veilig bij ons verblijft, hebben we onderstaande COVD-19 maatregels getroffen, volgens de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.
Laatste update: 31 mei 2021

Website_FC-1712.jpg

Algemene regels

Corona symptomen
Wij vragen bij aankomst naar je gezondheid en om je contactgegevens te noteren. Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

Handenwaspunten
Was regelmatig je handen. Wij hebben bij de receptie, Het Strandpaviljoen, de groepshotels en bij de sanitairgebouwen verschillende wasgelegenheden ingericht waar desinfecterende gel te vinden is.

Website_FC--3.jpg

Horeca

Het Strandpaviljoen is geopend, bekijk de openingstijden hier

Mondkapje
Bescherm elkaar en draag een mondkapje in ons restaurant. Aan tafel mag het mondkapje af. 

Bestellen
Om de contactmomenten te verkleinen kun je via een QR-code op de tafel je bestelling plaatsen en direct afrekenen. De bestelling wordt bij je aan tafel geserveerd.

Reserveren
Het is niet nodig om te reserveren voor het terras of Paviljoen. 

Website_FC--7.jpg

Overnachten

Je overnacht bij ons geheel coronaproof. Het is toegestaan om met één huishouden in een kampeermiddel, kamer of accommodatie te verblijven.

Betaling verblijf
Om de veiligheid te waarborgen vragen wij je de kosten van je verblijf voor aankomst online te voldoen. Dit kan direct bij het maken van de reservering tot uiterlijk zeven dagen voor aankomst. Betalen kan gemakkelijk via de link in ‘MIJN NETL’ onder de button [Betaal verblijf]

Groepshotels
Elke kamer in onze groepshotels Abisko, Inari, Nordkapp en Voss heeft eigen sanitair en een koelkastje.

Schoonmaak
De schoonmaak van de hotelkamers en accommodaties vindt twee uur na je vertrek plaats. Alle accommodaties en kamers worden hierbij uitvoerig gelucht en alle contactplekken worden intensief gereinigd.

Annuleren
Heb je symptomen van COVID-19? Blijf thuis! Wanneer je annuleert vanwege COVID-19 klachten gaan we samen op zoek naar een nieuwe datum voor je verblijf. Mocht je tijdens je verblijf bij Netl symptomen krijgen, isoleer jezelf en laat je reisgezelschap dit melden bij onze receptie.

Website_FC-9275.jpg

Handige adressen

Receptie Netl de Wildste Tuin
Telefoonnummer: 0527-203043 (bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur)
Emailadres: info@netl.nl
Noodtelefoonnummer: 06-29604690 (buiten openingstijden)

Huisartsenpraktijk Marknesse
Emmeloordseweg 2A
Tel.nr.: 0527-203000 (bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur)