Zijn er nog onduidelijkheden?

Is jouw vraag nog niet beantwoord op onze website? Snuffel tussen de veelgestelde vragen, wie weet hebben wij het antwoord al paraat.

Blijven er toch nog vraagtekens achter? 

Boeken

Wat is Netl Camping Kallumaan?

Netl camping Kallumaan is een familievriendelijke camping in recreatiegebied Netl, de Wildste Tuin. De camping bestaat uit drie kampeervelden met ieder z'n eigen charme. Daarnaast vind je hier een bijzonder aanbod in activiteiten en relaxte reuring op het Vuurtorenstrand.

Wanneer is de camping Netl Camping Kallumaan geopend?

Ieder jaar is de camping van goede vrijdag tot en met september geopend. Rondom het weekend van Wildeburg Festival is de camping onder voorbehoud compleet gesloten.

Waar kan ik een campingplek of accommodatie boeken?

Dat kan via de zoek & boek pagina.

Welke plaats moet ik boeken voor mijn kampeermiddel?

Tot 6 meter is een camper toegestaan op één van de daarvoor geschikte kampeerplekken, vanaf 6 meter enkel te boeken op een camperplek.

Wat is het minimum aantal nachten dat ik kan boeken?

In het hoogseizoen van juli en augustus zijn de lodges en campingplekken per week te boeken. In het voor- en laagseizoen kun je een lodge boeken vanaf minimaal twee nachten. Campingplekken zijn in het voor- en laagseizoen met aankomstdagen zondag tot en met donderdag te boeken voor één nacht. Als je op een vrijdag of zaterdag wilt aankomen op je campingplek kun je een minimaal verblijf van twee nachten boeken.

Hoeveel mensen mogen op één campingplek staan?

Een reservering voor de camping mag maximaal uit 6 personen bestaan.

Is de accommodatie voor het aantal personen niet meer beschikbaar?

Is de accommodatie voor het aantal personen niet meer beschikbaar en wil je toch graag langs komen? Neem dan contact op met de receptie voor de mogelijkheden. 

Moet ik op een kampeerplek bijbetalen voor mijn kinderen?

Afgezien van toeristenbelasting mogen kinderen en baby’s tot en met 2 jaar gratis mee. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar is onze prijs €10,- per nacht en van 12 tot 17 jaar is een overnachting €15,-.

Hoe oud moet een boeker zijn?

De hoofdboeker van de reservering dient 25 jaar of ouder te zijn.

Mag ik met een groep komen?

Neem contact op via 0527-203043, dan kunnen we kijken wat we voor jullie kunnen regelen.

Kan ik een voorkeursplek doorgeven?

Aan het begin van het seizoen is het mogelijk om een voorkeursplek door te geven voor minimaal 2 nachten. De kosten hiervan zijn €14,50 per reservering. Mocht je dit willen, stuur ons dan een mailtje naar kallumaan@netl.nl met vermelding van je reserveringsnummer.

Door de verwachte drukte zal het later in het seizoen niet mogelijk zijn om een voorkeursplek aan te geven.

Kan ik extra personen toevoegen aan mijn boeking?

Het aantal personen die je invult bij het maken van je boeking kan niet meer aangepast worden. Als één gezinslid een nachtje wilt blijven, dan kan dit alleen in overleg met receptie en tegen bijbetaling. Mail je verzoek hiervoor naar de receptie via kallumaan@netl.nl ovv het reserveringsnummer.

Mag ik een extra tent plaatsen bij mijn kampeerplek?

Er is op iedere kampeerplek een kampeermiddel en één bijzettent bij de prijs inbegrepen. Een extra bijzettentje kost €3,- per nacht.

Mag er tijdens ons verblijf op de camping iemand blijven logeren?

Er mogen maximaal 6 personen op 1 campingplek verblijven. Als visite een nachtje wilt blijven, dan kan dit alleen in overleg met receptie en tegen bijbetaling. Mail je verzoek hiervoor naar de receptie via kallumaan@netl.nl ovv het reserveringsnummer.

Hier zijn de volgende kosten aan verbonden:
Kinderen t/m 12 jaar: €10,00
12 Jaar en ouder: €15,00.
Dit is exclusief toeristenbelasting.

 

Ik heb gereserveerd maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen?

Heb je gereserveerd maar nog geen bevestiging ontvangen, dan graag contact met ons opnemen. Dit mag via de mail: kallumaan@netl.nl of telefonisch via 0527-203043

Ik heb gereserveerd voor een overnachting, hoe kan ik betalen?

Je betaalt 50% aan bij boeking en de andere 50% uiterlijk 30 dagen voor aankomst. Je vindt het openstaande bedrag in je mail of via ‘MIJN NETL’, rechtsbovenaan op de website. Het is ook mogelijk om direct het volledige bedrag te betalen. Boek je binnen 30 dagen voor aankomst, dan betaal je 100% bij boeking.

Ik heb een vraag over het boeken, bij wie kan ik terecht?

Neem contact op via info@netl.nl, kallumaan@netl.nl of telefonisch via 0527-203043. Zij helpen je graag verder!

Doet Netl ook mee aan ACSI?

Helaas, bij ons kun je geen gebruik maken van ACSI korting.

Ik wil graag mijn boeking annuleren. Kan dat?
Je kunt binnen 24 uur kosteloos je gemaakte boeking annuleren.
Kan je niet en zou je de boeking graag willen verplaatsen? Bel de receptie dan even voor de mogelijkheden.
Toch genoodzaakt om te annuleren? stuur een e-mail naar: kallumaan@netl.nl

Wij hanteren RECRON voorwaarden voor de camping en groepsaccommodaties. Hierin kun je de annuleringsvoorwaarden terug vinden. 

Ik heb borg betaald voor mijn accommodatie, wanneer krijg ik deze terug?

De borg wordt, na controle, binnen 2 weken na je verblijf overgemaakt op je rekening.

Zijn er ook seizoensplekken?

Nee, helaas hebben wij die niet.

Verblijfsinformatie

Locatie & route

Netl Camping Kallumaan bevindt zich in Netl de Wildste Tuin.
Leemringweg 19, 8317 RD Kraggenburg

Hoogseizoen/laagseizoen

In het hoogseizoen geniet je met je voeten in het zand op het Vuurtorenstrand met knusse barretjes en laidback DJs die zorgen voor de perfecte lounge vibe. Het laagseizoen is rustiger en zal er minder reuring zijn. Op rustige momenten kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan onze bibliotheek of je hengel uitgooien in de Zwolsche Vaart.

Hoe kan ik in- en uitchecken en hoe laat?

Inchecken bij kampeer-, camper- en tenplekken kan dagelijks vanaf 15:00 uur. Bij huurtenten en verhuuraccomodaties kan je vanaf 16:00 inchecken. Je checkt in bij de receptie of, mocht deze gesloten zijn, in het Strandpaviljoen. Je kan eerder aankomen om van het hele park te genieten en later op de inchecktijd je stek te betrekken. Je kunt parkeren op de algemene parkeerplaats.

Uitchecken kan bij accomodaties tot 10:00 uur en voor kampeer-, camper- en tentplekken tot 12:00 uur. Langer blijven op het park? Prima! Parkeer dan wel even op de parkeerplaats. Als je langer op je plek wilt blijven dan kan dit, minimaal 1 dag van te voren, in overleg met de receptie tegen een meerprijs voor de late check out. Je kunt dan tot 17:00 uur op je plek verblijven. Voor meer informatie neem contact op met de receptie via 0527-203043 of stuur een mail naar info@netl.nl.

Mag ik na het uitchecken nog blijven?

Je bent de de hele dag van aankomst en vertrek welkom op ons park! Op het uitcheck tijdstip graag zorgen dat je accommodatie of campingplek leeg is. Parkeer je auto/camper op de algemene parkeerplaats vlakbij de receptie.

Is er een plattegrond?

Onze camping bevindt zich in het prachtige natuurgebied Netl. Bekijk de plattegrond van het hele park of per kampeerveld hier.

Kan ik mijn auto gratis parkeren?

Je verblijf is inclusief 1 parkeerplaats. Een extra parkeerplek is te regelen bij de receptie voor €5,- per midweek/weekend of €10,- per week per voertuig.

Na het in- of uitladen dienen auto’s, motoren en aanhangers op de parkeerplaats te worden geparkeerd. Zie de plattegrond waar je kunt parkeren. Bij natuurkampeerterrein de MIG is het niet mogelijk om bij kampeerplek te komen met de auto. Bij de parkeerplaats van het terrein staan bolderkarren waarmee je kampeerspullen naar je plek kan vervoeren.

Netlpas

Bij aankomst ontvang je een Netlpas. Je gebruikt de pas om de algemene slagbomen voor aan het park te openen om het park op te gaan. Afrijden kan ten alle tijden. Heb je een accommodatie geboekt, dan gebruik je pas ook als toegangssleutel. De deur sluit automatisch, laat de pas dus niet in de accommodatie liggen.

Is de camping toegankelijk voor invaliden?

Deels, de route richting de camping heeft verharde paden welke toegankelijk zijn voor rolstoelen. Familieveld HELI is de beste optie om een overnachting te boeken, daar is een MIVA toilet. Er bevindt zich een wasbak, toilet en douche (met losse douchekop). Ook heeft Familieveld HELI verharde paden om makkelijk op de plek te komen. Netl de Wildste Tuin is echter een natuurgebied en daardoor moeilijk begaanbaar voor minder validen.

Hoe kan ik betalen op de camping?

Het is mogelijk om kontant te betalen of te pinnen op onze camping.

Hoe groot zijn de kampeerplekken?

De kampeerplekken van HELI zijn ongeveer 150m2 groot,
De kampeerplekken van MIG en UFO zijn ongeveer 100m2 groot. 

Wat is de inboedel van een lodge?

We hebben verschillende lodges met verschillende inboedel.

Inhoud Lodge + sanitair 4P Leri

Inhoud Lodge 4P Stuga

Inhoud Lodge 5P Waku

Inhoud Lodge 2P Mokki

Moet ik zelf handdoeken meenemen of kan ik die huren?

Wij hebben geen handdoeken te huur, dus vergeet deze niet!

Moet ik zelf beddengoed meenemen?

Bij een accommodatie of lodge is het optioneel om bedlinnen bij te boeken. Bedlinnen bestaat uit hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop.

Zijn er kookpitten in de lodges aanwezig?

In de lodge tenten (Stuga, Leri & Waku) is een 2 pits kookvoorziening aanwezig. 
In de 2P Mokki lodge is het niet mogelijk om in te koken. 

Is het zwemmeer veilig?

Kinderen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma kunnen hier vrij en zelfstandig spelen. Ons zwemwater is vrij van blauwalg en maximaal 200 cm diep, en kan door stroming plots wat spannend worden voor de kleintjes zonder zwemdiploma. We hebben geen speeltuinbegeleider of strandwacht. Kinderen zonder zwemdiploma moeten versierd worden met vrolijke zwembandjes of -vesten en hebben altijd directe begeleiding nodig. Houd altijd een oogje in het zeil als ouder en/of verzorgers.

Waar kan ik naar toe als ik iets verloren ben?

Als je iets kwijt bent geraakt wordt het afgegeven bij de receptie van Netl. Neem hiervoor contact op per mail: info@netl.nl of telefonisch via 0527-203043.

Ik heb een allergie, is er genoeg wat ik kan eten bij de horecagelegenheden?

Ja, er is altijd iets op het menu te vinden voor welke allergie dan ook. Geef het van te voren aan en de chef houd rekening met jouw wensen. Daarnaast kun je bij de snackbar ook genoeg lekkers halen.

Mocht je een gluten allergie hebben zul je wel je eigen glutenvrije brood mee moeten nemen voor in de ochtend.

Zijn er muggen?

De muggen zijn vroeg dit jaar! Neem antimuggen Deet mee om gekrab te voorkomen.

Controleer jezelf regelmatig op teken

Teken gedijen goed in natuurgebieden. Controleer jezelf en je kroost regelmatig op deze makkers. Hier lees je wat te doen bij een tekenbeet.

Huisregels

Respecteer elkaar en de natuur

Alle bezoekers dienen de parkregels na te leven. Gasten zijn voor eigen rekening en risico op het park, Netl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor calamiteiten als diefstal, vandalisme en letsel. Netl behoudt zich het recht om gasten te weigeren dan wel te verwijderen van het park, wanneer er calamiteiten plaatsvinden. Vernielingen of zoekgeraakte artikelen worden in rekening gebracht bij de dader of bij zijn/ haar begeleider en dienen daarnaast altijd gemeld te worden bij de receptie. Denk bij het betreden van Netl de Wildste Tuin altijd aan de veiligheid van je medegasten en de aanwezigheid van (kleine) kinderen.

Zijn mijn huisdieren welkom?

Met uitzondering van hulphonden zijn honden en andere huisdieren nergens op het park, op de camping of in de accommodaties toegestaan. Gelukkig zijn er genoeg dieren om te bewonderen (paarden, schapen, eekhoorns).

Mag ik een partytent meenemen?

Het is niet toegestaan om een partytent neer te (laten) zetten. 

Kan ik met de auto bij mijn plek komen?

Om het gras groen te houden en voetgangers veilig, wordt er niet gereden met auto’s op de kampeervelden UFO en MIG. Laden en lossen gebeurt op de parkeerplaats met bolderkarren. Alleen op veld HELI is het mogelijk om naar je plek te rijden en te laden/lossen vanaf de verharde paden. Het is niet toegestaan om op het terrein harder te rijden dan een snelheid van 10 km per uur.

Houd de toon in toom

Maak van je buur een nieuwe vriend! Denk aan elkaar als je achtergrondmuziek afspeelt op je stek. Onze crew kan beslissen of je geluid zachter of uit moet.
In het hoogseizoen wordt er tot 23:00 muziek gedraaid op het Vuurtorenstrand en kan je bij een vuurtje nazitten en nagenieten van je vakantiedag. Op de kampeervelden zijn we na 23:00 stil. Nachtrust geldt op het park tussen 23:00 uur en 08:00 uur zodat we allemaal fit zijn voor een nieuw avontuur de volgende dag.

Mag ik een (vrijgezellen)feest houden op de camping?

Nee, daarvoor zijn wij niet de juiste plek. Netl Camping Kallumaan is een familiecamping en om vakantiesfeer te verhogen voorzien wij je graag in borrels en hapjes. Maar maak het niet té gezellig, we zijn namelijk geen feestcamping.

Overmatig alcohol gebruik en drugs zijn niet welkom

Netl Camping Kallumaan is een familievriendelijke camping, graag houden we het gezellig en veilig voor iedereen. Daarom wordt drank- & drugsmisbruik bij ons niet getolereerd. Hiermee riskeer je verwijdering van onze camping.

Waar mag ik eigen consumpties nuttigen?

Alleen op het terras van het Paviljoen moet je eigen consumpties achterwege laten. Verder is het op het terrein overal toegestaan om eigen consumpties te nuttigen. De dichtstbijzijnde supermarkt is Jumbo in Marknesse (3,2 km).

Kunnen mijn kinderen zonder risico spelen?

Het spelen op een natuurspeelterrein is nooit zonder risico. Juist van het aangaan van uitdagingen en het nemen van (verantwoorde) risico’s leert een kind en ontwikkelt het zich. Het natuurspeelterrein is een plek waar kinderen letterlijk kunnen leren vallen en opstaan. De veiligheid wordt zoveel mogelijk gegarandeerd door regelmatige inspecties en keuringen van het terrein en de speeltoestellen. De speeltuin sluit bij zonsondergang, en het is niet toegestaan kinderen onder de 12 jaar zonder begeleiding op het park te laten.

Mag ik vuur maken?

Een kampvuurtje stoken vinden wij passen bij het ultieme camping gevoel. Gebruik hiervoor de potkacheltjes die bij de kampeerplekken staan. Omdat buren (vooral bij windstil weer) last hebben van rook en het stoken van hout ook niet bijdraagt aan een beter milieu zullen wij in de loop van de tijd het aantal kacheltjes verminderen. Een vuurtje zorgt echter voor verbinding, dus deel de kacheltjes die er zijn vooral met je buren of zoek elkaar op rondom het kampvuur op het vuurtorenstrand. Wanneer het erg droog is kan er geen vuur gestookt worden, omdat er anders kans is op een bamboebrand. Je kunt brandhout kopen bij de receptie of op het Vuurtorenstrand. Buiten de campings mag er niet zelf vuur gestookt worden.

Wat te doen bij calamiteiten?

Volg bij calamiteiten altijd de aanwijzingen van het personeel op. Voor gebruik van Het Paviljoen volg je altijd de hier geldende huisregels op. De directie is ten alle tijden vrij om naar eigen inzicht wijzigingen in de parkregels aan te brengen.

Aan alle sanitair gebouwen hangen EHBO koffers. Ook Campingspot en Vuurtorenstrand heeft EHBO koffers en brandblussers.

In het Paviljoen en bij de receptie zijn brandblussers, EHBO & AED aanwezig, oók buiten openingstijden te gebruiken (receptie).

Wat zijn belangrijke telefoonnummers om te weten?

Alarm/EHBO
Landelijk alarmnummer: 112
Politie/alarm/brandweer algemeen: 0900-8844

Receptie Netl de Wildste Tuin
Telefoonnummer: 0527-203043
(bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur, tijdens HS ook in het weekend van 10-16:00 uur)
Emailadres: info@netl.nl
Noodtelefoonnummer: 06-29604690 (buiten openingstijden)

Apotheek
Breestraat 39, 8316 AN Marknesse
Telefoonnummer: 0527-204404

Dichtsbijzijnde huisartsenpost
Urkerweg 4, 8303 BX Emmeloord
Telefoonnummer: 0900-3336333

Huisartsenpraktijk Marknesse
Emmeloordseweg 2A, 8316 AV Marknesse
Telefoonnummer: 0527-203000
(bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur)

Wat zijn handige adressen om te weten?

Pinnen
Geldautomaat aanwezig op dorpsplein, Breestraat 27, 8316 AN Marknesse

Supermarkt Jumbo Marknesse
Breestraat 29, 8316 AN Marknesse 0527-630160
Open op ma t/m do en zat.: 8.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 8.00 – 21.00 uur

Post
Brievenbus de Schakel 2-a, 8316AW in Marknesse
Post NL loket aanwezig Jumbo Marknesse

Faciliteiten en activiteiten

Wanneer is de receptie geopend?

Tijdens openingstijden kan je altijd even langswandelen bij de receptie of contact opnemen via 0527-203043.

Wat zijn de openingstijden van de horeca?

Ons park heeft vele mooie plekken om neer te strijken en iedereen heeft de ruimte. Bij het Vuurtorenstrand en het Paviljoen zijn er terrassen met bediening.

Bekijk hier de openingstijden.

Wat voor activiteiten zijn er?

Er is van alles te doen voor de relaxers en de actievelingen in ons park. Bekijk de activiteiten hier.

Wat is er voor de kinderen te doen?

Ons park en camping is uitermate geschikt voor kinderen. Het park is zo ontwikkeld dat ze er uren kunnen verdwalen, zwemmen, klauteren en andere vriendjes kunnen ontmoeten. We zijn druk bezig om een specifiek programma te ontwikkelen voor de kleinsten onder ons. Maar bekijk vooral wat er al allemaal te doen is.

Wat kun je doen in de omgeving?

We hebben onze favoriete uitstapjes hier op een rij gezet.

Zijn er fietsen te huur?

Ja, er zijn fietsen te huur op onze camping. 

In het bezit van een GPS-apparaat? Dit zijn mooie routes die je kunt befietsen. Kies voor een Rondje WiedenRondje Polder of Omgeving Kraggenburg.

Mag ik een activiteit organiseren?

Netl Camping Kallumaan is voor iedereen en alle input is meer dan welkom! Stuur ons vooral een mailtje op kallumaan@netl.nl. Voor het organiseren van (bedrijfs)feesten of bruiloften kun je hier kijken.

Mag ik Silent Disco organiseren of een Cateraar uitnodigen bij Netl Camping Kallumaan?

Op eigen gelegenheid een Silent Disco organiseren en catering door externe bedrijven zijn niet toegestaan.

Is er WiFi beschikbaar?

Rondom het Strandpaviljoen is er wifi beschikbaar. Het open gastennetwerk heet Netl Free. Zonder wachtwoord of registratie log je simpel in!

Zijn de plekken voorzien van stroom?

Alle campingplekken hebben stroom. De tentplaatsen op kampeerveld MIG hebben 4 ampère, alle andere plekken hebben 10 ampère.

Is er een campingwinkel?

Er is een selectie van basisproducten bij de Campingwinkel te koop. Dit is de plek voor een versgebakken croissantje en stokbroodje of een bakkie koffie in de ochtend. Hang de hele dag in de bar met spelletjes of haal hier een ijskoude versie van je sixpack voor bij je tent.

Kan ik brood bestellen?

Bestel je broodjes in het hoogseizoen bij de campingwinkel, dan kun je ze de volgende morgen ophalen. In het laagseizoen is het ook mogelijk om broodjes te bestellen, vraag hiernaar bij de receptie.

Waar mag ik barbecueën?

Je mag op de camping gewoon voor jouw tent barbecueën, tenzij het te droog is. Dit communiceren wij bij de receptie. Maak gloeiende kolen na gebruik altijd uit.

Wat zijn de sanitaire voorzieningen?

Elk kampeerveld beschikt over een sanitairgebouw met meerdere toiletten, douches en afwasplekken met warm en koud water. Op het strand bij het Paviljoen zijn er strandtoiletten en een buitendouche aanwezig. Het Vuurtorenstrand heeft ook toiletten en waterkraantjes bevinden zich verspreid over de kampeervelden.

Zijn er faciliteiten voor mindervaliden?

Kampeerveld HELI is door de verharde paden goed begaanbaar en heeft sanitair voor mindervaliden. Er bevindt zich een wasbak, toilet en douche (met losse douchekop). Het Paviljoen heeft opgangen en een toilet voor mindervaliden.

Ik ben met de camper, is er een stortbak voor het chemisch toilet?

Speciaal voor het chemisch toilet van de campers is er een stortbak aanwezig bij het sanitairgebouw van kampeerveld HELI.

Zijn er waterpunten?

Ieder kampeerveld heeft een sanitairgebouw waar je water kunt halen en je vindt verspreid over de camping verschillende waterpunten in het wild. De Lodge + sanitair 4P Leri heeft een eigen wasbak.

Is er een wasserette / wasmachine & droger?

Jazeker! Op familieveld HELI vind je, links naast de recreatieruimte, een washok met wasmachine en droger. Bij de receptie kun je een waspas ophalen, een wasje draaien en/of drogen kan a €5,-. Het washok is 24 uur per dag geopend.

Waar laat ik mijn afval?

Op ieder kampeerveld bij het sanitairgebouw kun je jouw afval kwijt. Lever hier je afval gescheiden in.

Contactformulier

Blijven er nog vragen achter? Vul ons contactformulier in, dan reageren wij zo spoedig mogelijk.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.