Zijn er nog onduidelijkheden?

Is jouw vraag nog niet beantwoord op onze website? Snuffel tussen de veelgestelde vragen, wie weet hebben wij het antwoord al paraat.

Blijven er toch nog vraagtekens achter? 

Aankomst en vertrek

Hoe kan ik in- en uitchecken en hoe laat?

Inchecken bij kampeer-, camper- en tenplekken kan dagelijks vanaf 15:00 uur. Bij huurtenten en verhuuraccomodaties kan je vanaf 16:00 inchecken. Je checkt in bij de receptie of, mocht deze gesloten zijn, in Het Paviljoen. Je kan eerder aankomen om van het hele park te genieten en later op de inchecktijd je stek te betrekken.

Uitchecken kan bij accomodaties tot 10:00 uur en voor kampeer-, camper- en tentplekken tot 11:00 uur. Als je langer wilt blijven kan dit in overleg met de receptie en tegen een meerprijs van €5,-. Je kunt dan tot 17:00 uur op je plek verblijven. 

Hoe oud moet een boeker zijn?

De hoofdboeker van de reservering dient 25 jaar of ouder te zijn.

Hoeveel mensen mogen op één campingplek staan?

Een reservering voor de camping mag maximaal uit 6 personen bestaan, waarvan maximaal 4 (jong) volwassenen.

Ik heb een vraag over het boeken, bij wie kan ik terecht?

Neem contact op via info@netl.nl of via telefonisch via 0527-203043. Zij helpen je graag verder!

Mag ik na het uitchecken nog blijven?

Je bent de de hele dag van aankomst en vertrek welkom op ons park! Op het uitcheck tijdstip graag zorgen dat je accommodatie of campingplek leeg is. Parkeer je auto/camper op de algemene parkeerplaats vlakbij de receptie.

Waar kan ik naar toe als ik iets verloren ben?

Als je iets kwijt bent geraakt wordt het afgegeven bij de receptie van Netl. Neem hiervoor contact op per mail: info@netl.nl of telefonisch via 0527-203043.

Wanneer is de camping Netl Camping Kallumaan geopend?

Ieder jaar zijn onze campings van 1 april tot en met 31 oktober geopend.

Welke plaats moet ik boeken voor mijn kampeermiddel?

Tot 6 meter is een camper toegestaan op één van de daarvoor geschikte kampeerplekken, vanaf 6 meter enkel te boeken op een camperplek.

Annuleren en aanpassen

Ik wil graag mijn boeking annuleren. Kan dat?

Wij hanteren RECRON voorwaarden voor de camping en groepsaccommodaties. Je kunt ook zelf een annuleringsverzekering afsluiten voor je vakantie.

Kan ik een voorkeursplek doorgeven?

Aan het begin van het seizoen is het mogelijk om een voorkeursplek door te geven voor minimaal 2 nachten. De kosten hiervan zijn €12,50 per reservering. Mocht je dit willen, stuur ons dan een mailtje naar kallumaan@netl.nl met vermelding van je reserveringsnummer.

Door de verwachte drukte zal het later in het seizoen niet mogelijk zijn om een voorkeursplek aan te geven.

Mag er tijdens ons verblijf op de camping iemand blijven logeren?

Er mogen maximaal 6 personen op 1 campingplek verblijven. Als visitie wilt een nachtje wilt blijven, dan kan dit alleen in overleg met receptie en tegen bijbetaling. Mail je verzoek hiervoor naar de receptie via kallumaan@netl.nl ovv het reserveringsnummer. 

Hier zijn de volgende kosten aan verbonden: 
Kinderen t/m 12 jaar: €10,00
12 Jaar en ouder: €15,00. 
Dit is exclusief toeristenbelasting. 

Mag ik een extra tent plaatsen bij mijn kampeerplek?

Er is op iedere kampeerplek een kampeermiddel en één bijzettent bij de prijs inbegrepen. Een extra bijzettentje kost €3,- per nacht.

Reserveren

Afstand bewaren

Het is ontzettend fijn om weer bij elkaar te zijn, maar het blijft nog altijd belangrijk om afstand te bewaren. Het gebied is enorm groot en geeft iedereen de ruimte. Krijg je Covid-19 symptomen? Bel dan naar de receptie: 0527-203043. Lees hier meer. 

Drank op de camping

Natuurlijk plof je af en toe heerlijk bij je tent of camper neer met een biertje, wijntje en een lekker hapje! Ook op het Vuurtorenstrand of bij het Strandpaviljoen ben je welkom voor een borrel! 

Overmatig alcoholgebruik wordt echter niet getolereerd. Netl Camping Kallumaan is echter een familiecamping, graag houden we het gezellig en veilig. 

Hoe groot zijn de kampeerplekken?

De kampeerplekken van HELI zijn ongeveer 150m2 groot,
De kampeerplekken van MIG en UFO zijn ongeveer 100m2 groot. 

Hoe laat moet je stil zijn op de camping?

Van 23:00 tot 08:00 uur zijn we stil op de camping, zodat we allemaal fit zijn voor een nieuw avontuur. Na 23:00 uur is er nog wel plek voor gezelligheid op het Vuurtorenstrand, waar je kan napraten en nagenieten van je vakantiedag.

Houd de toon in toom

Maak van je buur een nieuwe vriend! Denk aan elkaar als je achtergrondmuziek afspeelt op je stek. Onze crew kan beslissen of je geluid zachter of uit moet. In het hoogseizoen wordt er tot 23:00 muziek gedraaid op het Vuurtorenstrand en kan je bij een vuurtje nazitten. Op de kampeervelden zijn we na 23:00 stil.

Ik heb gereserveerd maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen?

Heb je gereserveerd maar nog geen bevestiging ontvangen, dan graag contact met ons opnemen. Dit mag via de mail: kallumaan@netl.nl of telefonisch via 0527-203043

Kan ik extra personen toevoegen aan mijn boeking?

Het aantal personen die je invult bij het maken van je boeking kan niet meer aangepast worden. Als één gezinslid een nachtje wilt blijven, dan kan dit alleen in overleg met receptie en tegen bijbetaling. Mail je verzoek hiervoor naar de receptie via kallumaan@netl.nl ovv het reserveringsnummer.

Mag ik een (vrijgezellen)feest houden op de camping?

Nee, daarvoor zijn wij niet de juiste plek. Netl Camping Kallumaan is een familiecamping en om vakantiesfeer te verhogen voorzien wij je graag in borrels en hapjes. Maar maak het niet té gezellig, we zijn namelijk geen feestcamping.

Mag ik met een groep komen?

Neem contact op via 0527-203043, dan kunnen we kijken wat we voor jullie kunnen regelen.

Waar kan ik een campingplek of accommodatie boeken?

Dat kan via de zoek & boek pagina.

Wat is de inboedel van een lodge?

We hebben verschillende lodges met verschillende inboedel.

Inhoud Lodge + sanitair 4P Leri

Inhoud Lodge 4P Stuga

Inhoud Lodge 5P Waku

Inhoud Lodge 2P Mokki

Wat is het minimum aantal nachten dat ik kan boeken?

In het hoogseizoen van juli en augustus zijn de lodges en campingplekken per week te boeken. In het voor- en laagseizoen kun je een lodge boeken vanaf minimaal twee nachten. Campingplekken zijn in het voor- en laagseizoen met aankomstdagen zondag tot en met donderdag te boeken voor één nacht. Als je op een vrijdag of zaterdag wilt aankomen op je campingplek kun je een minimaal verblijf van twee nachten boeken.

Zijn er ook seizoensplekken?

Nee, helaas hebben wij die niet.

Faciliteiten

Ik ben met de camper, is er een stortbak voor het chemisch toilet?

Speciaal voor het chemisch toilet van de campers is er een stortbak aanwezig bij het sanitairgebouw van kampeerveld HELI.

Is er een campingwinkel?

Er is een selectie van basisproducten bij de Campingwinkel te koop. Dit is de plek voor een versgebakken croissantje en stokbroodje of een bakkie koffie in de ochtend. Hang de hele dag in de bar met spelletjes of haal hier een ijskoude versie van je sixpack voor bij je tent.

Is er een wasserette?

Jazeker! Op kampeerveld HELI vind je, links naast de recreatieruimte, een washok met wasmachine en droger. Met de Netl pas kun je hiervan gebruik maken en je rekent af bij vertrek bij de receptie. Het washok is 24 uur per dag geopend.

Is er sanitair voor mindervaliden aanwezig?

Kampeerveld HELI beschikt over mindervaliden sanitair. Er bevindt zich een wasbak, toilet en douche (met losse douchekop).

Is er WiFi beschikbaar?

WiFi is beschikbaar op de hele camping Netl de Wildste Tuin. Het open gastennetwerk heet Netl Free. Zonder wachtwoord of registratie log je simpel in!

Is het zwemmeer veilig?

Zwemmen en spelen in het water is helemaal vrij! Ons zwemwater is vrij van blauwalg en maximaal 200 cm diep, en kan door stroming plots wat spannend worden voor de kleintjes zonder zwemdiploma. We hebben geen speeltuinbegeleider of strandwacht. Kinderen zonder zwemdiploma moeten versierd worden met vrolijke zwembandjes of -vesten. Houd altijd een oogje in het zeil als ouder en/of verzorgers.

Kan ik brood bestellen?

Bestel je broodjes in het hoogseizoen maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur en zaterdag & zondag voor 12:00 bij de bakker of campingwinkel, dan kun je ze de volgende morgen vanaf 8:00 uur ophalen.

Kan ik ook eten en drinken meenemen?

Zeker! De dichtstbijzijnde supermarkt is Jumbo in Marknesse (3,2 km).

Mag ik een activiteit organiseren?

Netl Camping Kallumaan is voor iedereen. Alle input is meer dan welkom! Stuur ons vooral een mailtje op kallumaan@netl.nl.

Mag ik Silent Disco organiseren of een Cateraar uitnodigen bij Netl Camping Kallumaan?

Op eigen gelegenheid een Silent Disco organiseren en catering door externe bedrijven zijn niet toegestaan.

Mag ik vuur maken?

Een kampvuurtje hoort bij kamperen, gebruik hiervoor de potkacheltjes die bij de kampeerplekken staan. Wanneer het erg droog is kan er geen vuur gestookt worden, omdat er anders kans is op een bamboebrand. Je kunt brandhout kopen naast het sanitairgebouw. Buiten de campings mag er niet zelf vuur gestookt worden. 

Moet ik zelf beddengoed meenemen?

Bij een accommodatie of lodge ligt er een linnenpakket voor je klaar, je houdt dus ruimte over in je koffer!

Moet ik zelf handdoeken meenemen of kan ik die huren?

Wij hebben geen handdoeken te huur, dus vergeet deze niet!

Waar laat ik mijn afval?

Op ieder kampeerveld bij het sanitairgebouw kun je jouw afval kwijt. Lever hier je afval gescheiden in.

Waar mag ik barbecueën?

YES! Je mag gewoon voor jouw tent barbecueën, tenzij het te droog is. Dit communiceren wij bij de receptie. Maak gloeiende kolen na gebruik altijd uit.

Wanneer is de receptie geopend?

Tijdens onderstaande openingstijden kan je altijd even langswandelen bij de receptie of contact opnemen via +31(0)527 203 043. Bekijk hier de openingstijden.

Wat is er voor de kinderen te doen?

Onze camping is uitermate geschikt voor kinderen. Het park is zo ontwikkeld dat ze er uren kunnen verdwalen, zwemmen, klauteren en andere vriendjes kunnen ontmoeten. We zijn druk bezig om een specifiek programma te ontwikkelen voor de kleinsten onder ons. Maar bekijk vooral wat er al allemaal te doen is.

Wat kun je doen in de omgeving?

We hebben onze favoriete uitstapjes hier op een rij gezet.

Wat voor activiteiten zijn er?

Er is van alles te doen voor de relaxers en de actievelingen in ons park. Bekijk de activiteiten hier.

Zijn de plekken voorzien van stroom?

Wij hebben alle campingplekken bij het HELI en UFO van 10 ampère stroom voorzien. Op camping MIG hebben de kampeerplekken 4 ampère, de camperplekken op MIG hebben 10 ampère stroom.

Zijn er faciliteiten voor mindervaliden?

Camping HELI is door de verharde paden goed begaanbaar en heeft sanitair voor mindervaliden. Het Strandpaviljoen heeft opgangen en een toilet voor mindervaliden.

Zijn er fietsen te huur?

Ja, er zijn fietsen te huur op onze camping. 

In het bezit van een GPS-apparaat? Dit zijn mooie routes die je kunt befietsen. Kies voor een Rondje WiedenRondje Polder of Omgeving Kraggenburg.

Zijn er kookpitten in de lodges aanwezig?

Nee, deze kan je zelf meenemen. De lodge tenten zijn wel voorzien van een keukenblokje, maar niet van kookpitten. Op het MIG-veld is het gedeelde kookpunt voorzien van hele eenvoudige kookpitten.

Zijn er waterpunten?

Ieder kampeerveld heeft een sanitairgebouw waar je water kunt halen en je vindt verspreid over de camping verschillende waterpunten in het wild. De Lodge + sanitair 4P Leri heeft een eigen wasbak.

Betalen en factureren

Doet Netl de Wildste Tuin ook mee aan ACSI?

Helaas, bij ons kun je geen gebruik maken van ACSI korting.

Hoe kan ik betalen op de camping?

Het is enkel mogelijk om te pinnen op onze camping.

Ik heb borg betaald voor mijn accommodatie, wanneer krijg ik deze terug?

De borg wordt, na controle, binnen 2 weken na je verblijf overgemaakt op je rekening. Al dan niet met aftrek van eventuele gemaakte kosten.

Ik heb gereserveerd voor een overnachting, hoe kan ik betalen?

Je vindt het openstaande bedrag in je mail of via ‘MIJN NETL’, rechtsbovenaan op de website. Je kunt het bedrag tot 30 dagen vooraf overmaken via iDeal. De kosten die tijdens je verblijf maakt, betaal je aan het eind van je verblijf.

Moet ik op een kampeerplek bijbetalen voor mijn kinderen?

Afgezien van toeristenbelasting mogen kinderen en baby’s tot en met 2 jaar gratis mee. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar is onze prijs €7,50 per nacht en van 12 tot 17 jaar is een overnachting €10,-.

Het park

Controleer jezelf regelmatig op teken

Teken gedijen goed in natuurgebieden. Controleer jezelf en je kroost regelmatig op deze makkers. Hier lees je wat te doen bij een tekenbeet.

Drank op het park

Natuurlijk plof je af en toe heerlijk bij je tent of camper neer met een biertje, wijntje en een lekker hapje! Ook op het Vuurtorenstrand of bij het Strandpaviljoen ben je welkom voor een borrel! 

Overmatig alcoholgebruik wordt echter niet getolereerd. Netl Camping Kallumaan is echter een familiecamping, graag houden we het gezellig en veilig. 

Hoe lang duurt het kampeerseizoen van Netl Camping Kallumaan?

We zijn open van april tot en met oktober.

Ik heb een allergie, is er genoeg wat ik kan eten bij de horecagelegenheden?

Ja, er is altijd iets op het menu te vinden voor welke allergie dan ook. Geef het van te voren aan en de chef houd rekening met jouw wensen. Daarnaast kun je bij de snackbar ook genoeg lekkers halen.

Mocht je een gluten allergie hebben zul je wel je eigen glutenvrije brood mee moeten nemen voor in de ochtend.

Is de camping toegankelijk voor invaliden?

Deels, de route richting de camping heeft verharde paden welke toegankelijk zijn voor rolstoelen. Familieveld HELI is de beste optie om een overnachting te boeken, daar is een MIVA toilet en verharde paden om makkelijk op de plek te komen. Netl de Wildste Tuin is echter een natuurgebied en daardoor moeilijk begaanbaar voor minder validen.

Is er een plattegrond?

Onze camping bevindt zich in het prachtige natuurgebied Netl. Bekijk de plattegrond van Netl Camping Kallumaan.

Bekijk plattegrond HELI 

Bekijk plattegrond MIG 

Bekijk plattegrond UFO

Kan ik met de auto bij mijn plek komen?

Om het gras groen te houden en voetgangers veilig, wordt er niet gereden met auto’s op de kampeervelden UFO en MIG. Laden en lossen gebeurt op de parkeerplaats met bolderkarren. Alleen op veld HELI is het mogelijk om naar je plek te rijden en te laden/lossen vanaf de verharde paden.

Kan ik mijn auto gratis parkeren?

Per reservering is er één auto inbegrepen in de prijs. Indien je met meerdere voertuigen naar de camping komt worden hiervoor de volgende kosten in rekening gebracht: Weekend/Midweek: €5,00 per voertuig. Week: €10,00 per voertuig.

Locatie & route

Netl Camping Kallumaan bevindt zich in Netl de Wildste Tuin.
Leemringweg 19, 8317 RD Kraggenburg

Openingstijden Vuurtorenstrand & eetgelegenheden

Ons park heeft vele mooie plekken om neer te strijken en iedereen heeft de ruimte.

Bekijk hier de openingstijden.

Overmatig alcohol gebruik en drugs zijn niet welkom

Netl Camping Kallumaan is een familievriendelijke camping, graag houden we het gezellig en veilig voor iedereen. Daarom wordt drank- & drugsmisbruik bij ons niet getolereerd. Hiermee riskeer je verwijdering van onze camping.

Wanneer is het hoogseizoen?

Onze camping in de prachtige natuur heeft verschillende plekken waar je kunt chillen en sfeer kunt proeven. We zijn achter de schermen volop bezig om Netl Camping Kallumaan te versieren met vette voorzieningen voor extra kampeervreugde. Het Paviljoen, Vuurtorenstrand, de Campingwinkel en de Kas zijn een greep uit onze bijzondere plekken die op het terrein te vinden zijn. Als het wat rustiger is op de camping is er een kans dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn.

Over het algemeen geldt dat onze activiteiten en workshops doorgaan wanneer er genoeg aanmeldingen zijn. Wanneer er onverhoopt toch niet genoeg animo blijkt te zijn gaat deze workshop niet door. 

In de volgende periode verwachten wij dat het druk genoeg is op de camping om alle faciliteiten open te gooien.

Weekend hoogseizoen:

– Hemelvaartsweekend 26 mei t/m 28 mei 
– Pinksterweekend 3 juni t/m 6 juni
– Weekenden in de periode 22 april t/m 18 juni 
– Weekend 9 & 10 september

Vakantie hoogseizoen:

– Meivakantie 29 april t/m 8 mei
– Zomervakantie 15 juli juli t/m 4 september

Rondom het weekend van Wildeburg Festival is de camping onder voorbehoud compleet gesloten.

Water en Strand

Kinderen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma kunnen hier vrij en zelfstandig spelen. Kinderen jonger dan 8 jaar en kinderen zonder zwemdiploma hebben, vanwege het water, directe begeleiding nodig. Het zwemwater op het park is maximaal 180 cm diep. Het water kan snel diep worden. Door stroming kan de situatie, van week tot week, veranderen. Dus pas altijd op! Kinderen die niet kunnen zwemmen, moeten altijd zwembandjes of een reddingvest om.

Er is geen speeltuinbegeleider of strandwacht. Ouders en verzorgers blijven zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.

Wat is Netl Camping Kallumaan?

Netl camping Kallumaan is een familievriendelijke camping in recreatiegebied Netl, de Wildste Tuin. De camping bestaat uit drie kampeervelden met ieder z'n eigen charme. Daarnaast vind je hier een bijzonder aanbod in activiteiten en relaxte reuring op het Vuurtorenstrand.

Zijn er muggen?

De muggen zijn vroeg dit jaar! Neem antimuggen Deet mee om gekrab te voorkomen.

Zijn mijn huisdieren welkom?

Met uitzondering van hulphonden zijn honden en andere huisdieren nergens op het park, op de camping of in de accommodaties toegestaan. Gelukkig zijn er genoeg dieren om te bewonderen.

Contactformulier

Blijven er nog vragen achter? Vul ons contactformulier in, dan reageren wij zo spoedig mogelijk.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.