Zijn er nog onduidelijkheden?

Is jouw vraag nog niet beantwoord op onze website? Snuffel tussen de veelgestelde vragen, wie weet hebben wij het antwoord al paraat.

Blijven er toch nog vraagtekens achter? 

Aankomst en vertrek

Hoe kan ik in- en uitchecken?

In- en uitchecken van een kampeerplek kan bij de receptie of, mocht deze gesloten zijn, in het Strandpaviljoen.

Mag ik na het uitchecken nog blijven?

Je bent de de hele dag van aankomst en vertrek welkom op ons park! Op het uitcheck tijdstip graag zorgen dat je accomodatie of campingplek leeg is. Parkeer je auto/camper op de algemene parkeerplaats vlakbij de receptie. 

Tot hoe laat kan ik op de vertrekdag uitchecken?

Lees bij Verblijfsinformatie hoe laat je in- en uitcheckt. 

Vanaf hoe laat kan ik op de aankomstdag inchecken?

De aankomsttijd voor campinggasten is dagelijks vanaf 15:00 uur.
Als je een POD trekkershut, Wielenwagen of Zeecontainer hebt geboekt, mag je vanaf 15:00 inchecken bij de incheckzuil.
De sleutel van de pionierswoning mag je vanaf 15:00 ophalen bij de receptie. Kom je later aan en is de receptie al gesloten; dan kun je de sleutel afhalen in het strandpaviljoen tijdens openingstijden.

Waar kan ik naar toe als ik iets verloren ben?

Als je iets kwijt bent geraakt wordt het afgegeven bij de receptie. Neem hiervoor contact op per mail: info@dewildstetuin.nl of telefonisch via 0527-203043.

Wanneer zijn de campings geopend?

Ieder jaar zijn onze campings van 1 april tot en met 31 oktober geopend.

Annuleren en aanpassen

Er blijft tijdens ons verblijf op de camping iemand logeren, mag dat?

Gasten zijn altijd welkom, geef dit wel door bij de receptie, deze betalen dezelfde prijs als reguliere campinggasten. Voor elke extra persoon €10,- per nacht, kinderen van 3 t/m 11 jaar € 7,50 en van 0 t/m 2 jaar gratis.
Bezoekers van campinggasten die een dagje langskomen krijgen €2,50 korting op een dagticket en parkeren op de algemene parkeerplaats.

Ik wil graag mijn boeking annuleren. Kan dat?

Wij hanteren RECRON voorwaarden voor de camping en groepsaccommodaties. Je kunt ook zelf een annuleringsverzekering afsluiten voor je vakantie.

Kan ik een voorkeursplek doorgeven?

Wij hebben vaste plekken op onze campings. Het is afhankelijk van de beschikbaarheid of je bijvoorbeeld bij vrienden of familie in de buurt kunt staan. Neem daarom bij meerdere boekingen contact op via kallumaan@netl.nl 

Mag ik een extra tent plaatsen bij mijn kampeerplek?

Er is op iedere kampeerplek een kampeermiddel en één bijzettent bij de prijs inbegrepen. Een extra bijzettentje kost €2,50 per nacht. Het is toegestaan om met één huishouden op een plek te staan.

Reserveren

Hoe groot is mijn kampeerplek?

De kampeerplekken van HELI zijn ongeveer 150m2 groot,
De kampeerplekken van MIG en UFO zijn ongeveer 100m2 groot. 

Ik heb gereserveerd maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen?

Heb je gereserveerd maar nog geen bevestiging ontvangen, dan graag contact met ons opnemen. Dit mag via de mail: kallumaan@netl.nl of telefonisch via 0527-203043

Ik wil boeken met een groep op de camping, hoe doe ik dat?

Leuk dat je met je vrienden of familie samen wilt komen!  We hanteren de COVID-19 maatregelen die op het moment van je bezoek gelden.

Op dit moment kunnen we maximaal 2 plekken naast elkaar of tegenover elkaar plaatsen. Maak zelf de boekingen online en mail kallumaan@netl.nl of bel ons met de reserveringsnummers (beginnend met 2021), wij gaan ons best doen jullie tegenover of naast elkaar te plaatsen.

Heb je meer dan 2 plekken nodig, zorg dan dat je voor hetzelfde kampeerveld boekt. Jullie staan dan bij elkaar in de buurt :)

Waar kan ik een campingplek of accommodatie boeken?

Dat kan via de zoek & boek pagina. 

Wat is Netl Camping Kallumaan?

In 2020 heeft Netl de Wildste Tuin voor het eerst nauw samengewerkt met onze vrienden: festivalorganisator Kultlab. Hun pop-up camping Kallumaan met foodtruck area en gave activiteiten draaide toen in de maanden juli en augustus. Gasten op de andere 2 kampeervelden MIG en HELI maakten natuurlijk ook gebruik van alle faciliteiten en activiteiten van Kallumaan. Zowel Netl als Kultlab als onze verblijfsgasten kregen een enorme smile op hun smoel van deze gave samenwerking!

In 2021 slaan we de handen helemaal ineen! De pop-up camping krijgt een vaste vorm als kampeerterrein UFO, met vaste sanitairgebouwen en stroomaansluiting. Kallumaan zet hun tenten, foodtrucks en culturele & muzikale programma weer op, dit jaar al vanaf Hemelvaart en Pinksteren. Naast het natuurpark Netl de Wildste Tuin als je achtertuin is er dus vanalles te beleven. Alle boekingen en contact voor verblijfsgasten, events en dagrecreatie lopen via Netl de Wildste Tuin.

Netl Camping Kallumaan is geboren! 

Faciliteiten

Is er een wasserette?

Op camping HELI vind je een washok met wasmachine met droger. Met je campingpas kun je hiervan gebruik maken. De wasserette is 24 uur per dag geopend.

Is er sanitair voor mindervaliden aanwezig?

Kampeerveld HELI beschikt over mindervaliden sanitair. Er bevindt zich een wasbak, toilet en douche (met losse douchekop).

Is er WiFi beschikbaar?

WiFi is beschikbaar op de hele camping Netl de Wildste Tuin. Het open gastennetwerk heet Netl Free. Zonder wachtwoord of registratie log je simpel in! 

Is het zwemmeer veilig?

Het water is vrij van blauwalg en veilig om te betreden. Het diepste punt is 200 cm, maar er zijn ook zat ondiepe plekken voor de kleintjes. Zwemmen is op eigen risico en houd elkaar altijd in de gaten.

Kan ik brood bestellen?

Bestel je broodjes in het hoogseizoen maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur en zaterdag & zondag voor 12:00 bij de bakker of campingwinkel, dan kun je ze de volgende morgen vanaf 8:00 uur ophalen.

Mag ik vuur maken?

Een kampvuurtje hoort bij kamperen, gebruik hiervoor de potkacheltjes die bij de kampeerplekken staan. Wanneer het erg droog is kan er geen vuur gestookt worden, omdat er anders kans is op een bamboebrand. Je kunt brandhout kopen naast het sanitairgebouw. Buiten de campings mag er niet zelf vuur gestookt worden. 

Waar laat ik mijn afval?

Op kampeerveld HELI is een milieustraat. Lever hier je afval gescheiden in.

Waar mag ik barbecue├źn?

YES! Je mag gewoon voor jouw tent barbecueën, tenzij het te droog is. Dit communiceren wij bij de receptie. Maak gloeiende kolen na gebruik altijd uit.

Wanneer is de receptie bereikbaar?

Van maandag t/m vrijdag kun je van 9:00 - 17:00 uur terecht bij de receptie. Op zaterdag en zondag kun je voor vragen en inchecken terecht in het Strandpaviljoen. Bekijk hier de openingstijden.

Zijn de plekken voorzien van stroom?

Wij hebben alle campingplekken bij het HELI en UFO van 10 ampère stroom voorzien. Op camping MIG hebben de kampeerplekken 4 ampère, de camperplekken op MIG hebben 10 ampère stroom.

Zijn er faciliteiten voor mindervaliden?

Camping HELI is door de verharde paden goed begaanbaar en heeft sanitair voor mindervaliden. Het Strandpaviljoen heeft opgangen en een toilet voor mindervaliden. 

Betalen en factureren

Doet Netl de Wildste Tuin ook mee aan ACSI?

Helaas, bij Netl de Wildste Tuin kun je geen gebruik maken van ACSI korting. 

Ik heb borg betaald voor mijn accommodatie, wanneer krijg ik deze terug?

De borg wordt, na controle, binnen 2 weken na je verblijf overgemaakt op je rekening. Al dan niet met aftrek van eventuele gemaakte kosten.

Ik heb gereserveerd voor een overnachting, hoe kan ik betalen?

Je vindt het openstaande bedrag in je mail of via ‘MIJN NETL’, rechtsbovenaan op de website. Je kunt het bedrag tot 30 dagen vooraf overmaken via iDeal. De kosten die tijdens je verblijf maakt, betaal je aan het eind van je verblijf.

Het park

Is het terrein rolstoelvriendelijk?

Ja, Netl kent grotendeels verharde paden welke toegankelijk zijn voor rolstoelen.

Zijn mijn huisdieren welkom?

Met uitzondering van hulphonden zijn honden en andere huisdieren nergens op het park, op de camping of in de accommodaties toegestaan. Gelukkig hebben we genoeg andere dieren (paarden, schapen, eekhoorns) ;-)

Contactformulier

Blijven er nog vragen achter? Vul ons contactformulier in, dan reageren wij zo spoedig mogelijk.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.