Zijn er nog onduidelijkheden?

Is jouw vraag nog niet beantwoord op onze website? Snuffel tussen de veelgestelde vragen, wie weet hebben wij het antwoord al paraat.

Blijven er toch nog vraagtekens achter? 

Aankomst en vertrek

Hoe kan ik in- en uitchecken?

In- en uitchecken van een kampeerplek kan bij de receptie of, mocht deze gesloten zijn, in het Strandpaviljoen.

Mag ik na het uitchecken nog blijven?

Je bent de de hele dag van aankomst en vertrek welkom op ons park! Op het uitcheck tijdstip graag zorgen dat je accomodatie of campingplek leeg is. Parkeer je auto/camper op de algemene parkeerplaats vlakbij de receptie. 

Tot hoe laat kan ik op de vertrekdag uitchecken?

Lees bij Verblijfsinformatie hoe laat je in- en uitcheckt. 

Vanaf hoe laat kan ik op de aankomstdag inchecken?

De aankomsttijd voor campinggasten is dagelijks vanaf 15:00 uur.
Als je een POD trekkershut, Wielenwagen of Zeecontainer hebt geboekt, mag je vanaf 15:00 inchecken bij de incheckzuil.
De sleutel van de pionierswoning mag je vanaf 15:00 ophalen bij de receptie. Kom je later aan en is de receptie al gesloten; dan kun je de sleutel afhalen in het strandpaviljoen tijdens openingstijden.

Waar kan ik naar toe als ik iets verloren ben?

Als je iets kwijt bent geraakt wordt het afgegeven bij de receptie. Neem hiervoor contact op per mail: info@dewildstetuin.nl of telefonisch via 0527-203043.

Wanneer zijn de campings geopend?

Ieder jaar zijn onze campings van 1 april tot en met 31 oktober geopend.

Wegwerkzaamheden augustus en september 2021

27 en 28 augustus en 6 september t/m 29 oktober zijn er wegwerkzaamheden in Vollenhove en Marknesse die zich mogelijk op jouw route bevinden. Bekijk ze hier

Annuleren en aanpassen

Ik wil graag mijn boeking annuleren. Kan dat?

Wij hanteren RECRON voorwaarden voor de camping en groepsaccommodaties. Je kunt ook zelf een annuleringsverzekering afsluiten voor je vakantie.

Kan ik een voorkeursplek doorgeven?

Door aanhoudende drukte is het niet meer mogelijk om een voorkeursplek aan te geven. Samenscholing moeten we dit jaar voorkomen en daarom kunnen we je niet naast vrienden of familie plaatsen. 

Mag er tijdens ons verblijf op de camping iemand blijven logeren?

Er mag 1 huishouden per (huur)tent verblijven, met een maximum van 6 gasten, waarvan maximaal 4 volwassenen. Het aantal personen die je invult bij het maken van je boeking kan niet meer aangepast worden. Als één gezinslid een nachtje wilt blijven, dan kan dit alleen in overleg met receptie en tegen bijbetaling. Mail je verzoek hiervoor naar de receptie via kallumaan@netl.nl ovv het reserveringsnummer.

Mag ik een extra tent plaatsen bij mijn kampeerplek?

Er is op iedere kampeerplek een kampeermiddel en één bijzettent bij de prijs inbegrepen. Een extra bijzettentje kost €2,50 per nacht. Het is toegestaan om met één huishouden op een plek te staan.

Reserveren

Afstand bewaren

Het is ontzettend fijn om weer bij elkaar te zijn, maar het blijft nog altijd belangrijk om afstand te bewaren. Het gebied is enorm groot en geeft iedereen de ruimte. In verband met Covid-19 mag je met één huishouden in een kampeermiddel overnachten. Krijg je Covid-19 symptomen? Bel dan naar de receptie: 0527-203043. Lees hier meer. 

Autovrij

Om het gras groen te houden en voetgangers veilig, wordt er niet gereden met auto’s op de kampeervelden UFO en MIG. Laden en lossen gebeurt op de parkeerplaats met bolderkarren. Alleen op veld HELI is het mogelijk om naar je plek te rijden en te laden/lossen vanaf de verharde paden.

Controleer jezelf regelmatig op teken

Teken gedijen goed in natuurgebieden. Controleer jezelf regelmatig op deze makkers. Hier lees je wat te doen bij een tekenbeet.

Drank op de camping

Natuurlijk plof je af en toe heerlijk bij je tent of camper neer met een biertje, wijntje en een lekker hapje! Ook op het Vuurtorenstrand of bij het Strandpaviljoen ben je welkom voor een borrel! 

Overmatig alcoholgebruik wordt echter niet getolereerd. Netl Camping Kallumaan is echter een familiecamping, graag houden we het gezellig en veilig. 

Drugs zijn niet welkom

Netl Camping Kallumaan is een familiecamping en Netl de Wildste Tuin is er voor alle leeftijden. Drugsgebruik is daarom niet toegestaan. Hierop volgt verwijdering van de camping en het park.

Hoe groot is mijn kampeerplek?

De kampeerplekken van HELI zijn ongeveer 150m2 groot,
De kampeerplekken van MIG en UFO zijn ongeveer 100m2 groot. 

Houd de toon in toom

Maak van je buur een nieuwe vriend! Denk aan elkaar als je achtergrondmuziek afspeelt op je stek. Onze crew kan beslissen of je geluid zachter of uit moet. In het hoogseizoen wordt er tot 23:00 muziek gedraaid op het Vuurtorenstrand en kan je bij een vuurtje nazitten. Op de kampeervelden zijn we na 23:00 stil.

Ik heb gereserveerd maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen?

Heb je gereserveerd maar nog geen bevestiging ontvangen, dan graag contact met ons opnemen. Dit mag via de mail: kallumaan@netl.nl of telefonisch via 0527-203043

Ik wil boeken met een groep op de camping, hoe doe ik dat?

Door aanhoudende drukte is het niet meer mogelijk om een voorkeursplek aan te geven. Samenscholing moeten we dit jaar voorkomen en daarom kunnen we je niet naast vrienden of familie plaatsen. 

Mag ik een (vrijgezellen)feest houden op de camping?

Nee, dat mag niet. Netl Camping Kallumaan is een familiecamping, geen feestcamping.

Mag ik met mijn camper op een kampeerplek staan?
Tot 6 meter is een camper toegestaan op één van de daarvoor geschikte kampeerplekken, vanaf 6 meter enkel te boeken op een camperplek.
Muggenziften

De muggen zijn vroeg op de camping dit jaar. Neem Deet antimuggen mee om gekrab te voorkomen.

Nachtrust

Nachtrust geldt op het hele park tussen 23:00 uur en 08:00 uur.

Waar kan ik een campingplek of accommodatie boeken?

Dat kan via de zoek & boek pagina. 

Water en Strand

Kinderen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma kunnen hier vrij en zelfstandig spelen. Kinderen jonger dan 8 jaar en kinderen zonder zwemdiploma hebben, vanwege het water, directe begeleiding nodig. Het zwemwater op het park is maximaal 180 cm diep. Het water kan snel diep worden. Door stroming kan de situatie, van week tot week, veranderen. Dus pas altijd op! Kinderen die niet kunnen zwemmen, moeten altijd zwembandjes of een reddingvest om.

Er is geen speeltuinbegeleider of strandwacht. Ouders en verzorgers blijven zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.

Wat is Netl Camping Kallumaan?

Wij zijn een familievriendelijke camping in recreatiegebied Netl de Wildste Tuin. Georganiseerd door de enthousiastelingen van Netl, Lepeltje Lepeltje en Kultlab.

Faciliteiten

Is er een wasserette?

Op camping HELI vind je een washok met wasmachine met droger. Met je campingpas kun je hiervan gebruik maken. De wasserette is 24 uur per dag geopend.

Is er sanitair voor mindervaliden aanwezig?

Kampeerveld HELI beschikt over mindervaliden sanitair. Er bevindt zich een wasbak, toilet en douche (met losse douchekop).

Is er WiFi beschikbaar?

WiFi is beschikbaar op de hele camping Netl de Wildste Tuin. Het open gastennetwerk heet Netl Free. Zonder wachtwoord of registratie log je simpel in! 

Is het zwemmeer veilig?

Het water is vrij van blauwalg en veilig om te betreden. Het diepste punt is 200 cm, maar er zijn ook zat ondiepe plekken voor de kleintjes. Zwemmen is op eigen risico en houd elkaar altijd in de gaten.

Kan ik brood bestellen?

Bestel je broodjes in het hoogseizoen maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur en zaterdag & zondag voor 12:00 bij de bakker of campingwinkel, dan kun je ze de volgende morgen vanaf 8:00 uur ophalen.

Mag ik vuur maken?

Een kampvuurtje hoort bij kamperen, gebruik hiervoor de potkacheltjes die bij de kampeerplekken staan. Wanneer het erg droog is kan er geen vuur gestookt worden, omdat er anders kans is op een bamboebrand. Je kunt brandhout kopen naast het sanitairgebouw. Buiten de campings mag er niet zelf vuur gestookt worden. 

Openingstijden Vuurtorenstrand & eetgelegenheden
Het is tijd voor een borrel en een overheerlijke hap! Verschillende stekkies zijn open om zaligheid af te halen. Ons park heeft vele mooie plekken om neer te strijken en iedereen heeft de ruimte. Bij het Vuurtorenstrand en Het Paviljoen zijn er terrassen met bediening. De openingstijden vind je hieronder, de sluittijden variëren en zijn afhankelijk van de drukte. Proost!

Tot en met vrijdag 16 juli

– Vuurtorenbar: 17:00
– Campingwinkel: 08:00 – 16:00 (vrijdag tot 20:00)
– Vroege Vogels: gesloten
– Het Paviljoen: vanaf 10:00
– Snackbar Sytse Frieten: vanaf 17:00 

– Amaro’s Cuisine D’Amour: vanaf 16:00 (enkel pizza's)

Juli en augustus

– Het Strandpaviljoen: vanaf 10:00
– Campingwinkel: vanaf 08:00
– Vuurtorenbar: vanaf 12:00
– Amaro’s Cuisine D’Amour: vanaf 12:00
– Vroege Vogels: vanaf 09:00
– Snackbar Sytse Frieten: vanaf 17:00

Waar laat ik mijn afval?

Op kampeerveld HELI is een milieustraat. Lever hier je afval gescheiden in.

Waar mag ik barbecue├źn?

YES! Je mag gewoon voor jouw tent barbecueën, tenzij het te droog is. Dit communiceren wij bij de receptie. Maak gloeiende kolen na gebruik altijd uit.

Wanneer is de receptie bereikbaar?

Van maandag t/m donderdag kun je van 9:00 - 17:00 uur terecht bij de receptie, op vrijdag van 09:00-20:00 uur. Op zaterdag en zondag van 10:00-18:00 uur. Bekijk hier de openingstijden.

Zijn de plekken voorzien van stroom?

Wij hebben alle campingplekken bij het HELI en UFO van 10 ampère stroom voorzien. Op camping MIG hebben de kampeerplekken 4 ampère, de camperplekken op MIG hebben 10 ampère stroom.

Zijn er faciliteiten voor mindervaliden?

Camping HELI is door de verharde paden goed begaanbaar en heeft sanitair voor mindervaliden. Het Strandpaviljoen heeft opgangen en een toilet voor mindervaliden. 

Betalen en factureren

Doet Netl de Wildste Tuin ook mee aan ACSI?

Helaas, bij Netl de Wildste Tuin kun je geen gebruik maken van ACSI korting. 

Ik heb borg betaald voor mijn accommodatie, wanneer krijg ik deze terug?

De borg wordt, na controle, binnen 2 weken na je verblijf overgemaakt op je rekening. Al dan niet met aftrek van eventuele gemaakte kosten.

Ik heb gereserveerd voor een overnachting, hoe kan ik betalen?

Je vindt het openstaande bedrag in je mail of via ‘MIJN NETL’, rechtsbovenaan op de website. Je kunt het bedrag tot 30 dagen vooraf overmaken via iDeal. De kosten die tijdens je verblijf maakt, betaal je aan het eind van je verblijf.

Het park

Controleer jezelf regelmatig op teken

Teken gedijen goed in natuurgebieden. Controleer jezelf regelmatig op deze makkers. Hier lees je wat te doen bij een tekenbeet.

Drank op het park

Natuurlijk plof je af en toe heerlijk bij je tent of camper neer met een biertje, wijntje en een lekker hapje! Ook op het Vuurtorenstrand of bij het Strandpaviljoen ben je welkom voor een borrel! 

Overmatig alcoholgebruik wordt echter niet getolereerd. Netl Camping Kallumaan is echter een familiecamping, graag houden we het gezellig en veilig. 

Drugs zijn niet welkom

Netl Camping Kallumaan is een familiecamping en Netl de Wildste Tuin is er voor alle leeftijden. Drugsgebruik is daarom niet toegestaan. Hierop volgt verwijdering van de camping en het park.

Is het terrein rolstoelvriendelijk?

Ja, Netl kent grotendeels verharde paden welke toegankelijk zijn voor rolstoelen.

Water en Strand

Kinderen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma kunnen hier vrij en zelfstandig spelen. Kinderen jonger dan 8 jaar en kinderen zonder zwemdiploma hebben, vanwege het water, directe begeleiding nodig. Het zwemwater op het park is maximaal 180 cm diep. Het water kan snel diep worden. Door stroming kan de situatie, van week tot week, veranderen. Dus pas altijd op! Kinderen die niet kunnen zwemmen, moeten altijd zwembandjes of een reddingvest om.

Er is geen speeltuinbegeleider of strandwacht. Ouders en verzorgers blijven zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.

Zijn mijn huisdieren welkom?

Met uitzondering van hulphonden zijn honden en andere huisdieren nergens op het park, op de camping of in de accommodaties toegestaan. Gelukkig hebben we genoeg andere dieren (paarden, schapen, eekhoorns) ;-)

Contactformulier

Blijven er nog vragen achter? Vul ons contactformulier in, dan reageren wij zo spoedig mogelijk.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.