Chillen

Voetjes in het zand, drankje in de hand en de zon op je gezicht. Op het vuurtorenstrand kom je in de ultieme chillmodus terecht. Met lekker eten, heerlijke deuntjes en een knisperend kampvuur hoef je nergens meer naartoe. 

eten

Om geen genoeg van te krijgen

Als liefde door de maag gaat voelt iedereen zich Cupido bij de Vuurtorenbar. Lunch en borrel worden met het grootste plezier voor je klaargemaakt. Of je nu wegdroomt bij de gedachte van een overvolle borrelplank of aan de lopende band tosti's verslindt, hier vind je voor ieder wat wils.

Knallumaan_DSC7546.jpg

Knallumaan

In het laagseizoen treedt er elke zaterdag een toffe band of muzikale act op en ’s avond komt er een DJ de beste tunes draaien. In het hoogseizoen hebben we elke dinsdag en zaterdag een muzikaal programma. Dit jaar kan je naast het beluisteren van de perfecte soundtrack ook je moves laten zien op de dansvloer. 

KokomoDSC_1923 (1).jpg

Kokomo Verhuur

Er zijn genoeg dingen te beleven op de camping. Heb je bijvoorbeeld zin om het water te verkennen vanaf een sup of kano? Of blijf je liever op het droge en wil je de omgeving verkennen op een fiets of mountainbike? Lekker in de chill modus in een warme hottub is ook mogelijk! Lijkt je dit leuk? Loop dan even langs Kokomo op het Vuurtorenstrand. 

brandpunt by night

Brandpunt

Vroeger, heel vroeger, toen vuur nog één van de basisbehoeften was om te overleven, had je een streepje voor als je een goed kampvuur kon maken. En zeker als je zonder stress bij het kampvuur kon zitten, zodat je kon leren van verhalen van anderen en het gezelschap. Als de zon langzaam verdwijnt ontwaken de vlammen van het brandpunt, waardoor jij de dag net zo ontspannen afsluit als je hem op de camping begonnen was.