Chillen

Voetjes in het zand, drankje in de hand en de zon op je gezicht. Op het vuurtorenstrand kom je in de ultieme chillmodus terecht. Met lekker eten, heerlijke deuntjes en een knisperend kampvuur hoef je nergens meer naartoe. 

Het Vuurtorenstrand is vanaf 12 september gesloten en gaat 28 april 2023 weer open. 

Amaro's

Amaro's

Onze camping biedt zoveel meer dan een gasstelletje met lauwe knakworst. Vanaf borreltijd kun je terecht bij Amaro’s Cuisine D’Amour, waar chef Frans en Mediterrane (con)fusion chef Merlijn je smaakpapillen laten fonkelen. Dé plek op het Vuurtorenstrand waar je moet zijn voor de gezellige sfeer en het lekkere eten.  

eten

Om geen genoeg van te krijgen

Als liefde door de maag gaat voelt iedereen zich Cupido bij de Vuurtorenbar. Lunch en borrel worden met het grootste plezier voor je klaargemaakt. Of je nu wegdroomt bij de gedachte van een overvolle borrelplank of aan de lopende band tosti's verslindt, hier vind je voor ieder wat wils.

Djs vuurtorenstrand

Laidback DJ's

In het hoogseizoen verzorgen verschillende toonzetters de perfecte lounge vibe. Verwacht geen dansvloer, maar wel de perfecte soundtrack voor jouw chillsessie bij het water.

brandpunt by night

Brandpunt

Vroeger, heel vroeger, toen vuur nog één van de basisbehoeften was om te overleven, had je een streepje voor als je een goed kampvuur kon maken. En zeker als je zonder stress bij het kampvuur kon zitten, zodat je kon leren van verhalen van anderen en het gezelschap. Als de zon langzaam verdwijnt ontwaken de vlammen van het brandpunt, waardoor jij de dag net zo ontspannen afsluit als je hem op de camping begonnen was.