Zeg ja.. Bij netl in de winter

Ben jij ook verliefd op de knusse en gezellige sfeer in de winter? Of ben jij gek op winterse lekkernijen bij het diner? Dan is een winterbruiloft bij Netl echt iets voor jou!

Ringen.png

Magische winter locatie

Voor een winterbruiloft is het Strandpaviljoen met de prachtige openhaard en de podiumzaal van Netl de perfecte plek! Deze zaal wordt omgetoverd in jullie winterwonderland, een geweldige plek helemaal afgestemd op jullie smaak. Door middel van kaarsjes, dennenappels, warme kleedjes of heerlijk zachte schapenvachtjes worden jullie dromen werkelijkheid. Na een heerlijk diner bij een knisperend haardvuur, dans je de sterren van de hemel in onze podiumzaal!

Lodge Bruiloft 2.jpg

Diner bij kaarslicht

Een winterbruiloft leent zich bij uitstek voor andere hapjes en drankjes dan normaal bij bruiloften wordt geserveerd. Ontvang de gasten bijvoorbeeld met een feestelijk drankje en zorg dat de warme chocoladebar met chocoladekransjes en kaneelkoekjes klaar staat. Kies je voor een heerlijk diner of wat dacht je van een exclusieve winter BBQ met heerlijke specialiteiten bereidt door onze Netl kok live op locatie.

Abisko_Groepshotel_FC-0209 (4).jpg

Blijf je slapen?

Blijf na het feest heerlijk overnachten in een van onze luxe groepshotels in Scandinavische stijl, perfect ook voor grotere groepen. Bruidsparen hebben exclusief de mogelijkheid om de groepshotels voor 1 nacht te boeken. Vraag naar onze mogelijkheden.

Wil jij de liefde vieren bij ons?

Kom vooral bij ons langs om samen met onze weddingplanners de magische winterlocatie te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met Esther en Noa via het contactformulier of bel 0527 203043.