Heisessies midden in de natuur

Samen met je teamgenoten op avontuur! Vertoef op een afgelegen locatie, weg van alle drukte. Bij Netl kan je in alle rust vergaderen, seminars volgen, lezingen bijwonen en trainingen volgen voor een paar dagen midden in de wilde natuur. Een inspirerende plek, waar de beste ideeen ontspruiten en nieuwe uitdagingen en oplossingen tot bloei komen. Netl is graag het decor!

Vergaderen 2.jpg

De beste ideeën en inzichten

Vergaderen in een informele sfeer? Dat doe je bij Netl. Zoom uit en neem de tijd om buiten de gebaande paden te denken. Tussen het groen kom je tot frisse ideeën. Wandel door het betoverende groene bamboebos en vergader daarna in een van de vele eigentijdse locaties. Netl heeft plek voor grote groepen, maar ook kleine gezelschappen kunnen hier uitstekend bijeenkomsten houden. Deel je dag helemaal in zoals jij het wilt, zelf overnachten behoort tot de mogelijkheden.

Teambuilding-862263002.jpg

Samen sterker

Breng dat lijf in beweging, leer elkaar beter kennen en versterk het teamgevoel. Jullie teambuildingsactiviteiten zijn een welkome afwisseling van de dagelijkse routine. Zowel binnen als buiten is afgeladen ruimte voor jullie gezamenlijke inspanning. Stil de trek met een gezonde maaltijd in Het Strandpaviljoen en geniet! Laat weten waar jullie interesse ligt, dan maken wij een passend voorstel.

Unieke locaties in het groen

Bekijk locaties
Ger2.jpg