Zeg ja... bij Netl

Netl is het perfecte toneel voor een magische bruiloft. Zeg ja tussen het bamboe of op het strand, in de riante buitenlucht of binnen in een sfeervolle setting. We hebben alles binnen bereik om jullie droomdag werkelijkheid te maken. Verzamel je geliefden en vier de liefde in de natuur. 

Kopie van BruiloftKirstenBram-242.jpg

Trouw met je voeten in het zand

Netl is een uniek park midden in de Noordoostpolder. Wij hebben meerdere unieke trouw locaties en dat allemaal op 1 park. Alle locaties kun je onderdeel laten worden van jullie bruiloft. Wat dacht je van een ceremonie in ons altijd groene bamboe bos? Die het gevoel van intimiteit en geborgenheid geeft? Of een spectaculaire ceremonie in onze kas, waar je omringt bent door bamboe. Of op ons strand die het gevoel van vrijheid symboliseert. Taart eten op het Mediterraans Terras of in de Lodge, dineren in de natuur en het dak eraf dansen in de podiumzaal of kas! 

Kopie van 5M6A3819.jpg

Liefde gaat door de maag

Met de hele familie stijlvol dineren of een gezellige barbecue? Onze koks zullen de huwelijksdag verzorgen met heerlijke hapjes en drankjes van topkwaliteit. Past het festival sfeertje beter bij jullie? Dan zijn er ook arrangementen te boeken met street food van een heerlijk opvallende Foodtrucks. Samen creeren we graag jullie gewenste setting. 

Abisko_Groepshotel_FC-0209 (4).jpg

Blijf je slapen?

Blijf na het feest heerlijk overnachten met je eigen kampeermiddel op Netl Camping Kallumaan. Of ga voor een gespreid bedje in een Zeecontainer, Wielenwagen, Lodge of Pionierswoning. Grotere groepen kunnen overnachten in onze groepshotels in Scandinavische stijl. Bruidsparen hebben exclusief de mogelijkheid om de groepshotels, Pionierswoningen en kampeerveld voor 1 nacht te boeken. Vraag naar onze mogelijkheden. 

M & K Lies Fotografie-190 (1).jpg

Zeg ja.. Bij Netl in de winter

Winterbruiloft
Winterbruiloft.jpg
Esther en Noa (3).png

Een bruiloft op maat

Maak kennis met onze enthousiaste weddingplanners: Esther en Noa. Beiden hebben al jaren lange ervaring in het organiseren van magische evenementen en bruiloften. Beide experts zijn erop gericht om jouw wensen te vertalen, met je mee te denken en je verwachtingen te overtreffen. Het belangrijkste doel van onze weddingplanners is om jullie te ontzorgen, een glimlach op jullie gezicht te toveren en een onvergetelijke herinnering met jullie te maken die je een leven lang bij blijft.

Wil jullie de liefde vieren bij ons?

Neem contact op met Esther en Noa.

Bel: 0527 203043

Mail: vierdeliefde@netl.nl