Trouwen

Review Freek van Noortwijk & Katja Schuurman - juni 2019:
We zijn zo gelukkig!!!!! Het was magisch, vol liefde, ontroerend, betoverend, extatisch, en zó vrolijk.. Dank jullie wel Netl de Wildste Tuin waar ons huwelijksplan op deze manier vorig jaar tijdens Wildeburg is ontstaan. Jullie zijn zo liefdevol, open en genereus, en jullie hebben een plek gecreëerd waar iedereen -weer- verliefd wordt.

Zeg JA...in de Wildste Tuin!

Kies uit één van de romantische plekken binnen of buiten, in een prachtige omgeving. Proost op jullie liefde, ga BBQ-en met vrienden en familie, dans de sterren van de hemel tijdens jullie feest. Of je het nu klein of groots wilt vieren: wij zorgen voor een onvergetelijke dag met ons enthousiaste team en jarenlange ervaring, met goed verzorgde faciliteiten.

Lees de ervaringen van recente bruidsparen onderaan deze pagina!

Neem contact op met onze weddingplanner Esther Hupkes: info@netl.nlPhoto: Lianne Snoek

Na het feest met je bruiloftsgasten blijven slapen in de Wildste Tuin?

Dat kan op de camping of in een zeecontainervakantiehuisje, wielenwagen, trekkershut en pionierswoning.


Review Malu & Johan 14 september 2019
Wauw, wat een magisch plekje is dit! Wij genieten nog elke dag na van onze Bohemian bruiloft in het bamboebos van Netl. Het heeft onze verwachtingen in vrijwel alle opzichten overtroffen en dat kwam echt niet alleen door het stralende weer. De tent, aankleding, personeel, accommodaties en natuurlijk het fijne contact met Esther en Wilma die echt met ons meedachten om dit een onvergetelijke dag te maken. En onvergetelijk was het, van begin tot einde! Bedankt voor alles en heel veel liefs, Malu en Johan

Review Roel & Joanne 10 mei 2019
Als we terugdenken aan onze bruiloft op Netl, is het eerste woord wat in ons opkomt: FANTASTISCH!
Zowel tijdens de voorbereidingen en tijdens onze bruiloft hebben wij ons op ons gemak gevoelt bij jullie en jullie luisterden naar onze wensen. Wat een prachtige locatie, goede faciliteiten, heerlijk eten en vriendelijk personeel. De sfeer was heel relaxt. Alles was perfect. We zouden het iedereen aanraden om hier je bruiloft te vieren. Wij komen zeker nog eens terug om te genieten van jullie prachtige faciliteiten.

Photo: Michel Klooster Photography

Review Eelco & Ellen 3 mei 2019 (uit Canada)
Wij zijn op 3 mei 2019 getrouwd op Netl. We kijken terug op een prachtige en onvergetelijke dag en weekend. We hadden ons geen betere locatie kunnen indenken voor onze bruiloft. De locatie Netl op zichzelf is al zo mooi en magisch en voelt alsof je echt even in een andere wereld bent. Daarbij is het echt een TOP team. Vanaf het eerste moment dat we in contact waren met Esther (de weddingplanner) is de communicatie erg fijn geweest. Alles was mogelijk op deze locatie en Esther dacht ook veel mee. Op de dag zelf was Esther aanwezig om ervoor te zorgen dat alles goed verliep. We zijn Esther en het hele team op Netl zo ontzettend dankbaar voor al hun inzet en enthousiasme. Wij hadden ervoor gekozen om het weekend van de bruiloft te verblijven op Netl in een groepshuis met onze daggasten. We hebben heerlijk samen nagenoten op deze mooie locatie.
Kortom, we hadden ons geen betere trouwlocatie kunnen voorstellen. We hebben ook alleen maar positieve reacties gekregen. Netl is een echte aanrader!


Review Herman & Lisanne 18 april 2019
We zijn afgelopen maand (april 2019) getrouwd bij Netl en het was een onvergetelijke dag! Het was prachtig weer waardoor de locatie nog meer tot zijn recht kwam. De trouwdienst hielden we op het strandje. We wouden graag een relaxte bruiloft in festivalsfeer en dit is absoluut gelukt. Er is hierin heel goed met ons meegedacht! Onze gasten hadden het idee dat ze een dag op vakantie waren :-) En wij hebben de hele dag zorgeloos kunnen genieten omdat alles zo goed geregeld was. We raden Netl absoluut aan en zouden het niet anders hebben gewild, alles was perfect!


Review Lennart & Arianne 13 april 2019
Wij hebben afgelopen zaterdag een ontzettend mooie dag gehad. We willen Wilma via deze weg bedanken voor de voorbereiding en de (volgens ons goeie) overdracht naar Esther. Het verliep allemaal heel soepel en goed.
Ook bedankt voor het advies om de verdere dag in de feestzaal door te brengen, het was superleuk ingericht door jullie en had een hele leuke sfeer; boven verwachting!
Daarnaast ook bedankt voor al het meedenken en afspreken vooraf.

Review Heleen & Frans 4 september 2018
Netl was de mooiste plek waar wij hebben kunnen trouwen met het beste personeel wat er is. Het was precies zoals wij het wouden en de locatie was geweldig. De mensen bleven langer hangen (zelfs de fotograaf) omdat ze het gewoon verschrikkelijk naar hun zin hadden. Ook de kinderen konden alle kanten op en dit gaf af en toe best leuke plaatjes met schapen die daar los liepen (niet op de locatie maar op een heuvel). Het eten was ook helemaal geweldig, we gaven een bbq en over het eten heb ik alleen maar positieve dingen gehoord. Het was gewoon zo goed dat ik er niet veel woorden voor heb.