Natuur voor mensen

In een tijd waar we uren tekort komen valt het niet mee om stil te staan en bewust te leven. Daarom hebben we in Netl een omgeving gevormd die stimuleert tot bewegen en samen zijn. Een buitenplaats vol wilde natuur met tijd voor elkaar en bezinning. Breng in ons park je lichaam en geest in beweging, stap uit je dagelijkse routine en mijd de gebaande paden. Netl de Wildste Tuin is gemaakt door en voor mensen, met hart voor natuur.

Website_FC-0416.jpg

Wat is Netl?

Een recreatiegebied, trouwlocatie, camping, vergaderplek, natuurgebied, sportlocatie, strand, natuurspeeltuin; wat is Netl eigenlijk niet? Wees welkom om een dagje te ontspannen bij Het Paviljoen, te wandelen door de wildste tuin of het obstacle parcours te bestormen. Ben je niet meer weg te slaan? Kom kamperen of overnacht in één van onze bijzondere verblijven. Of organiseer jouw eigen dag in onze binnen of buitenlocaties. De opties op ons enorme terrein van 90 voetbalvelden zijn oneindig.

Website_FC-9260.jpg

Samen ontdekken

Kampvuren bouwen, verhalen vertellen, vissen, zwemmen, het bamboebos bezetten of de omgeving intrekken; wij dagen je uit om zelf op ontdekking te gaan en je fantasie vrijuit te laten gaan. Onze natuurspeeltuin is een feest voor jong en oud.

Ontdek Netl van boven en waan je alvast in de natuur

Bekijk plattegrond
Vermaak op Netl.jpg

Openingstijden

Je kan bij ons elk seizoen een tandje terugschakelen.

Kom langs