Groepshotel


De luxe en privacy van je eigen hotelkamer met badkamer
Grote groepsruimte met tafels, loungehoek en professionele keuken
Privétuin met kampvuur en BBQ plaats
Sfeervol ( kleurrijk, hout en leem), groen (grasdaken) en duurzaam (van gas los)
Catering optioneel en in café-restaurant
De 3 groepshotels liggen in Netl de Wildste Tuin met ook 2 kampeerterreinen
Pitch & Putt Golf, beachvolleybalvelden, Obstacle parcours, open zwem- en viswater
Blue Zone; vitaler dankzij leefstijl en omgevingsfactoren
Inspirerende bosrijke omgeving bij Voorsterbos en Rijksmonument Waterloopbos
Doordeweeks te boeken voor één of meer nachten
Voor heisessie, presentatie, training, cursus en familiedagen

Ruimte voor frisse ideeën
Een inspirerende locatie is belangrijk voor een succesvolle bijeenkomst.
Sta er eens bij stil, juist op het moment dat ‘werk’ en ‘vrij’ in elkaar overlopen slaat de vonk makkelijk over. Tussen zij en wij, weerstand en begrip, uitdaging en oplossing. In een comfortabele bijzondere setting stellen we ons meer open voor nieuwe kennis en inzichten, en laten we ons makkelijker meenemen naar inspirerende vergezichten. Netl de Wildste Tuin is zo’n plek. Opgericht en aangelegd door ondernemersfamilie Crébas, pioniers bij Het Goed, de keten van kringloopwinkels en Marktplaats.nl

Actief
Netl de Wildste Tuin is een paradijsje van 48 hectare met bosschages, plukfruit, kruidenvelden, duinen, strandjes, open zwemwater en een bamboejungle. Er zijn kunstwerken, 6 beachvolleybalvelden, Yoga strand en een Obstacle run trainingsparcours. Volop mogelijkheden dus voor een work-out of teamspirit activiteit. Ambitieus? Februari 2019 en 2020 staat de NK atletiekcross op de agenda.

Festival terrein
Netl de Wildste Tuin is de thuisbasis voor Wildeburg, het hipste festival van Nederland. Succesfactoren? Een combinatie van fantastische bezoekers, uitstekende programmering, prachtige natuur en goede samenwerking. Ook jullie bijeenkomst wordt zo een succes. Overnachten kan op camping of in groepshuis. Onder andere Young Capital, Bever Sport en Deloitte gingen jullie voor.

Café restaurant
In het relaxte café-restaurant met terras staat lekker én gezond op de kaart, uit streken waar het goede leven tot kunst is verheven; de ‘Blue Zones’. Blue Zones zijn gebieden in de wereld waar relatief veel mensen vitaal 100 jaar worden. Gevolg van hun natuurlijke lifestyle met voldoende beweging en ontspanning, gezond eten en drinken, gemeenschapszin en zich van betekenis weten voor de ander. We gunnen iedereen 100 jaar vitaliteit en vinden de Blue Zones daarom een mooie inspiratiebron.

Binnen & Buiten
Het paviljoen heeft een podiumzaal voor presentaties, vergaderingen, Yogasessies, bedrijfsfeesten én live optredens. Bijvoorbeeld Hans Dulfer, De Staat, Blaudzun en Bettie Serveert weten hier de weg. Verscholen in de bamboe liggen een Mongoolse Ger en een Lodge, ideale locaties voor een groep om zich af te zonderen en te focussen.
Terug naar MEETINGS>>