Lokale producten

Lekker eten en drinken hoort bij een event. Onze keukenbrigade staat voor je klaar met buffetten, lunches, ontbijt, barbecues, shared dining of zelfs private dining alles op maat of als arrangement. Is je event wat groter? Dan zetten we in overleg foodtrucks in die passen in onze stijl. 

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kiezen wij voor lokale leveranciers en gebruiken wij huisgemaakte honing
. Bekijk hieronder een aantal van onze lokale helden.

VINK-01-07-19-4-1024x768.jpeg

Vink fruitsappen

Kleurrijke sappen gemaakt van écht lekker fruit en bereid op ambachtelijk maar professionele wijze door lokaal fruitboerderij Vink.

Schermafbeelding 2022-10-06 om 15.15.19.png

Vino Veno

Alle wijnen die wij serveren zijn zorgvuldig geselecteerd en worden geleverd door onze lokale wijnleverancier Vino Veno. 

Bakkerij.jpeg

Bakkerij Schaap

Onze broden komen van de lokale bakkerij Schaap, dé brood- en banketbakkerij van de Noordoostpolder.

Private dining mogelijkheden bij Netl

Vanaf 10 personen
Paviljoen_DCS3198.jpg

Private dining in het Strandpaviljoen

Netl doet een voorstel voor een menu passend in het seizoen en houdt rekening met de wensen van de gast. Eventueel een menu geheel op maat? In overleg met onze chef is er heel veel mogelijk. Diner is inclusief amuse.

Opties aantal gangen:

3, 4 of 5 gangen, prijzen zijn op aanvraag

Dranken:

  • Fles wijn wit, rosé of rood vanaf €25,- per fles
  • Wijnarrangement per glas vanaf 6,- per glas

Kosten personeel: (minimale inzet 3 uur)

  • Chefkok per uur á €35,-
  • Bediening per uur á €25,-

Extra's:

  • Zeeuwse oester á €3,50 per oester
  • Brood met dips á €3,50 per persoon
  • Papadum cracker met kruidendip á €5,50
  • Netl's borrelplank á €12,50 per persoon

  • Onbeperkt water (plat of bruisend) á €3,50 per persoon
  • Friandises á €5,50 per persoon
  • Tafelaankleding á €7,50 per persoon
    (linnen) servet, bloemetjes, kaarsjes, uitwerking menu, tafelindeling met naam of tafel

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Abisko_Groepshotel_FC-0209 (4).jpg

Private dining in een van onze vier groepshotels

Netl doet een voorstel voor een menu passend in het seizoen en houdt rekening met de wensen van de gast. Eventueel een menu geheel op maat? In overleg met onze chef is er heel veel mogelijk. Diner is inclusief amuse.

Opties aantal gangen:

3, 4 of 5 gangen, prijzen zijn op aanvraag

Dranken:

  • Fles wijn wit, rosé of rood vanaf €25,- per fles
  • Wijnarrangement per glas vanaf 6,- per glas

Kosten personeel: (minimale inzet 3 uur)

  • Chefkok per uur á €37,50
  • Bediening per uur á €25,-

Vanaf 8 personen is er altijd bediening aanwezig om de gerechten uit te serveren, wijnen te schenken en de gastheer/vrouw rol te vervullen. 

Cateringkosten: €150,-

Extra's:

  • Zeeuwse oester á €3,50 per oester
  • Brood met dips á €3,50 per persoon
  • Papadum cracker met kruidendip á €5,50
  • Netl's borrelplank á €12,50 per persoon

  • Onbeperkt water (plat of bruisend) á €3,50 per persoon
  • Friandises á €5,50 per persoon
  • Tafelaankleding á €7,50 per persoon
    (linnen) servet, bloemetjes, kaarsjes, uitwerking menu, tafelindeling met naam of tafel

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Meetings en event.jpg

Meer weten?

We stellen graag samen met jou de perfecte dag samen. Neem vrijblijvend contact op of vraag de informatiebrochure aan.

Bel: 0527 203043

Mail: events@netl.nl