Netl de Wildste Tuin

2020 begint goed: Netl wint de Promotieprijs!

Promotieprijs
We zijn zeer vereerd met de promotieprijs van gemeente Noordoostpolder! Echt trots op het Netl team!
Volgens de jury laat Netl al jaren zien aan inwoners van de gemeente en vooral daarbuiten dat je met een enthousiast team van mensen van pionieren een feest kunt maken. En daarbij wordt volgens de jury vooral ingespeeld op het verrassen van de bezoeker "Of het nu gaat om het aanleggen van een strand, bamboevelden, de ontwikkeling van groepshotels of het uitbouwen van het Wildeburg Festival."

Blue Zone Netl

Vitaler, dankzij leefstijl en omgevingsfactoren geinspireerd door de Blue Zones. Kom kijken en genieten hoe dat uitpakt op familiepark Netl de Wildste Tuin. Dit bijzondere park prikkelt tot natuurlijk bewegen én ontspannen. Geschikt voor een dagje uit, meeting en event. In de Wildste Tuin liggen o.a. 4 groepshotelss in Scandinavische stijl en 2 campings; 100 plekken met kampvuurplaats. Er is een sfeervol caférestaurant met op de kaart lekker én gezond.

Netl de Wildste Tuin is 48 hectare ( 600 x 800 meter). Ter vergelijking, het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam is 14 hectare. Op Netl de Wildste Tuin is dan ook veel mogelijk, tegelijk, zonder dat je elkaar hindert.

In de Wildste Tuin stappen verliefde paren in het huwelijksbootje, worden het hele jaar door familiedagen, personeelsfeesten en vergaderingen gehouden. Begin juli is het hele park gereserveerd voor het festival Wildeburg.

Super trots blijven we op het eervolle bezoek van Hare majesteit Koningin Beatrix in 2011 en de opnames van Yvon Jaspers met haar ‘Boer zoekt vrouw’.
Pioniers zijn we van huis uit. Kringloopbedrijf Het Goed, Markplaats.nl en een innovatie kledinglijn van brandnetels zijn daarvan voorbeelden. Niet alles lukt, de ambitie blijft om bij te dragen aan een betere wereld.


Nu zetten we ons volop in voor een transitie van “gewone horeca en recreatie” tot een Blue Zone. Dit is een gebied waar mensen lang en gelukkig leven. Klinkt als een sprookje toch? Toch is het simpel: voldoende bewegen, minder- en gezonder eten, samen optrekken en iedere morgen opstaan met een doel voor ogen, zijn de belangrijkste sleutels. Als je zin hebt, kom dan helpen pionieren en meld je aan via info@netl.nl

Dank je voor je belangstelling.
Tot ziens!

Team Netl

Kijk voor openingstijden en entree hier >>